Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

canım sen dr kontrolune gitmişmiydin yumoşlar buyumusmuydu?gecikme var ya ondan sordum.

İğneden sonra bilgi al istersen sonuçta iğne de çatlatma için vuruluyor ve bahsettiğimiz tahlil de yumurtlamayı kontrol amaçlı.
Ne güzel dilemişsin, amin inşallah. İnşallah seninde tedavin olumlu sonuçlanır bir an önce kavuşursun bebeğine..

şuan benim yumos kendi kendine catlıyor olbilirmi yaa agrı var akıntıda var.birde kızlar ben bu aksam calıssam sonra çarsamba (dr dedi) persembe (dr dedi) cumrtesi paartesi çarsamba cuma pazar gibi gitsem iyimi sizce bana 2 gun yap sonra normal hayatına dön dedi ama ilk ay oyle yaptım tutmadı bu ay cok calıscam.gun asırı sizin bir fikriniz varmi?ben herkeze gun asırı diyordum hep birde pazar dan sonra adet olana kadar gideyimmi yetermi?

sagol canım müminin mümine duasi tutarmış.hepimiz birbirimize dua edelim.

kızlar sizinle bişey paylaşıcam
eskikomşumla oturuyorduk deli gibiburnum kaşınıyordu adetin yakınmı dedi evt dedimondan kaşınıyordur dedi
2 gün sonra regl oldum sonrada hep doğrulandı
sizdede oluyormu hamilekalıncada olurmu test edelimgebeliktestine para vermeyiz

yok canım özel hastanelere gittim hiç ilgilenmediler...açıkçası olur gözüyle salladılar biraz...ben şuan bi tavsiye üzerine devlet hastanesinde bir dr var ona gidiyorum...çok yoğun oluyor ama tüm hastaları ile en az 20 dk ilgileniyor...Açıkçası Rabbim evlat verirse doğuma kadar bu dr devam edeceğim...

Açıkçası ben böyle şeylere inanmıyorum :)

Canım büyürkende catlarkende agrı oluyor tutarsa her halde tutar Can'ım akışına bırak çok şartlandırma benim gibi gitti kaçırdık deme hap içiyon zaten akışına bırrak olacak inş

Canım büyürkende catlarkende agrı oluyor tutarsa her halde tutar Can'ım akışına bırak çok şartlandırma benim gibi gitti kaçırdık deme hap içiyon zaten akışına bırrak olacak inş

evet ya bu ay agrım oldu buyudu gecen ay olmadı buyumedi yaa aslında ben bu aydan daha umutluyum ılk ay 17.gun catlatmıstık gecti sanki şimdi 13.gun catlatcazya 14. 15. gun tam ortası ya umudumu arttırıyor.aman gene stres e basladıııımmmm

Strese gelmicek bebişlerimiz o yüzden akışına bırakalım bu ay kocalarımızı kullanmayalım severek olsun planla da olmuyor anladık dimi

yarın memleketime gidiyorum bayada heycanlıyım doğrusu acaba benim mercimeğim tuttumu diye . uçağa binecem doktoruma sordum birşey olmaz dedi siz ne düşünüyosunuz kızlar
Bende uçağa bindim sarsmıuorki korkmadın o yüzden tutarsa zaten Rabbim korur

sanmam sen söyle bir ultrasyona girsene canım belki söktürücü falan verirler.

Eşim Çarşamba götürecek doktora yarın gidemicem bakalım ne Dicek kist çıkarsa dkh verirse almicam klomende bırakırım akışına bırakacam inş kist değildir bir mucize olurda bebiş çıkar :))) zor ama Rabbim isterse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…