• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

mrb kızlar öncelikle rabbim hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin tüm isteyen kardeşlerime
bu ay bana da klomen verdi doktor ilk defa kullancam adetinin 3. günü başla sabah akşam kullan bittikten 6 gün soraki bi hafta ilaç etkisini gösterir o haftayı iyi değerlendir dedi. buda işe yaramaz diye çok korkuyorum pco var bide bu ay prolaktinim yükselmiş biraz 28e çıkmış 19du Allah yardım etsin herkese nasıl çaresiz bırakan bi duygu insanı ama her gecenin bir gündüzü her yokuşun bi inişi var her şey güzel olacak inşaallah :54:

mrb kızlar öncelikle rabbim hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin tüm isteyen kardeşlerime
bu ay bana da klomen verdi doktor ilk defa kullancam adetinin 3. günü başla sabah akşam kullan bittikten 6 gün soraki bi hafta ilaç etkisini gösterir o haftayı iyi değerlendir dedi. buda işe yaramaz diye çok korkuyorum pco var bide bu ay prolaktinim yükselmiş biraz 28e çıkmış 19du Allah yardım etsin herkese nasıl çaresiz bırakan bi duygu insanı ama her gecenin bir gündüzü her yokuşun bi inişi var her şey güzel olacak inşaallah :54:

amın canım allah sanada hayırlı zamanda hayırlı bebıs nasıp etsın ıns tedavın olumlu olur

Allah allah vardır canım belkı bebıs ya sadece ıdrar testı yaptın dımı ? Ya bende garıp seyler oluyor ıkı gecedır uykudan uyandırıyor beni kasımlarındaki ince sızı sonra artıyor uyutmuyor .. Kasıklarımda da oturup kalkarken sancı oluyor bazen ama adet olacagım zamanlarda hıc boyle seyler yasamıyordum .. Umudum yoktu ama uyku halı var gözlerımdede bı garıplık var bazen bulanık goruyorum hep bı agrı var gozlerımde cok aglarsın yorulur ya gozlerın uyumak ıstersın ıste oyle bı hal var yuzumde .. Umıtlenmekte ıstemıyorum ama :/ pazartesı kan testı yaptırıcam canım

Aynen canımmm yas bende ıyuyanıyorum nereye dönsem ora ağrıyo inş bebişlerimiz vardır bende eğer yarında olmazsam Cumartesi doktoruma gitcem Can'ım çünkü benim hiç şaşmaz adetim ama şuan çok fena sancı var sol tarafımda ve göğüslerim acıyor inş adet olmam bebiş vardır yoksada olimde tedaviye başlayalım ;))))

Canım bir sorununuz yoksa klomen işe yarat bence çok kişi hamile kalmış benimde ilk ayım ama benim ağrılarım oldu bugün tam 28.gün eğer adet olmazsam kan testi yaptıracam umarım bu ay hepimize hayırlı olur hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz atnı hapları aynı stresi yasıyoruz hep birlikte atlatacaz inlallah

Canım bir sorununuz yoksa klomen işe yarat bence çok kişi hamile kalmış benimde ilk ayım ama benim ağrılarım oldu bugün tam 28.gün eğer adet olmazsam kan testi yaptıracam umarım bu ay hepimize hayırlı olur hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz atnı hapları aynı stresi yasıyoruz hep birlikte atlatacaz inlallah

kıme dıorum kız beeeennnnn

inşallah hamilesindir hadi bakalım :)

prolaktin yüksek cıkmış bi an önce onu indir arkadaşım sonrada RABBİM ne zaman dilerse ozaman bebeğine kavuşursun

Anlamadım balımmmm

kan testı yaptır ya bısı sorcam benım adetıme daha var ama belım ve kasıgım agrıo goguslerım sıstı bıde gogsumun kenarında kılcal damarlar cıkmıs azcık bu yumrtlama bıtmedı mı ya:))))bugun son gun valla:)

Aynen canımmm yas bende ıyuyanıyorum nereye dönsem ora ağrıyo inş bebişlerimiz vardır bende eğer yarında olmazsam Cumartesi doktoruma gitcem Can'ım çünkü benim hiç şaşmaz adetim ama şuan çok fena sancı var sol tarafımda ve göğüslerim acıyor inş adet olmam bebiş vardır yoksada olimde tedaviye başlayalım ;))))

Bende son ıkı aydır 25-26 gunde hasta oluyordum olmadım daha 26. Gunum ama tık yok.. İnsallah bebıslerımı vardırda bu guzel haberı paylasırız.. Cumartesi haberını beklıyorum tatlım

kan testı yaptır ya bısı sorcam benım adetıme daha var ama belım ve kasıgım agrıo goguslerım sıstı bıde gogsumun kenarında kılcal damarlar cıkmıs azcık bu yumrtlama bıtmedı mı ya:))))bugun son gun valla:)

Kaçıncı günün tatlım bide yumurtlama agrısı olabilir yada inş bebekbyerleşiyordur ;)) Zehra olmadımı dahaaa

Sen nerde yasıyorsun canım ?

Bende son ıkı aydır 25-26 gunde hasta oluyordum olmadım daha 26. Gunum ama tık yok.. İnsallah bebıslerımı vardırda bu guzel haberı paylasırız.. Cumartesi haberını beklıyorum tatlım
İnş tatlım yaa bide doktora gidip olumsuz olmasından korktum ö yüzden günüm geçsin istedim eşim ümitlenir ona üzülürüm

tatlım benim inşallah hayırlısıyla bebeğin seninledir de güzel haberleri verirsin bizde seninle beraber seviniriz.
eşimde çok şükür bi sağlık problemi yok ama bende pco var işte hormonlarda normal çıkıyo ultrasonla bakınca görüyolar polileri kilom normal adetim bazen tam gününde gelir bazende 1 hafta 10 gün gecikir pcodan oluyomuş oda doktorum stres yapma kesinlikle dedi olur molur dedi ama korkuyorum işte. Rabbim bizlere de tattırsın analığı kimseyi evlatsızlıkla sınamasın...

Back