Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence iyi canim dun kacinci gunundu o onemli benim icinKızlar merhaba. dün dra gittim kontrole.alttan baktı.yumurtalarım 25 mm ve 19 mm olmuş.sizce boyutu normalmi.dünde çatlatma iğnemi oldum.bugün kasıklarım ve belim çok ağrıyo.bide midem çok bulanıyo.iğneden olsa gerek.sizede böle oldumu?
Canım bugün tam 28.gün sarı akıntım var ama olmadım şimdi test yaptım negatif :))))) ama günüm geçsin doktoruma Gidecem olmazdam
bide çatlatma iğnesinden sonra 18 saat sonra ilişki dedi.ve ondan sonrada 18 saat sonra tekrar ilişki dedi.sizin drunuz nasıl dedi merak ettim.
cnm 11.gündü.ve bugün acayip şekilde kasık ve bel ağrım var.sendede böle oldumu.:26::26::26:
Canım bugün tam 28.gün sarı akıntım var ama olmadım şimdi test yaptım negatif :))))) ama günüm geçsin doktoruma Gidecem olmazdam
cnm normalde adet döngün ne?yani kaç günde bir oluyosun.
canım idrar testi dogru sonucu vermıyor her zaman kan testi yaptırr
ben negatife inanmada israrcıyımmm
pazartesi igne oldum ya salı çarsamba sonra gün asırı dıye biliyorum saatte hıc vurmadım canım.11.gunde iyi buyumusler bence bende 12 gun gitcem bak yazarım benim 17 gunde o boyuta geliyor.du.
28günde bir oluyorum bugün 1 gün gecmiş oluyo yani canım bide suan sol kasığıma agrı girdi yürüyeniyorum sanki yuvarlak bişe oynuyo gibi of yaa adet olacaksam olim
hayırlısı olsun cnm ya.inş hamişsindir.sende klomen kullanmıştın dimi?
cnm suan senin kaçıncı günün.
cnm dra gittıktan sonra değerleri yazarsın
Kimse yokmu yaa))))
Kimse yokmu yaa))))
Ne durumdasın canım adet oldun mu ?
) yok canım yaa olmadım az önce yemek yedim az birşey karnıma bie sancı girdi sofrayı kaldıramadım bile uzanıyorum çok fena ağrıyo ama olmadım daha sen ne yaptın?
) yok canım yaa olmadım az önce yemek yedim az birşey karnıma bie sancı girdi sofrayı kaldıramadım bile uzanıyorum çok fena ağrıyo ama olmadım daha sen ne yaptın?