- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- 363
inşallah büyür büyür kocaman olup çatır çatır çatlarlar cnm :)
sen günde kaç tane içiyordun?
2 tane içiyorum 5 gun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah büyür büyür kocaman olup çatır çatır çatlarlar cnm :)
sen günde kaç tane içiyordun?
kızlar gunde yarım klomen kullandım bu ay bugun 15. gunum,
sabah doktora yumurta takıbıne gıttığımde yumurtamın 18 mm olduunu ve kendi içinde sönme eğiliminde olduunu soledi birazcık büzüşmüş ve hemen çatlatma iğnesi yaptı. 3 aydır yumurta takıbıne gıdıyoorum hıç böle olmamıştı, ne umutlarla gıtmıştım oysaki
yumurtan çatlamayabilir dedi cmtesi kontrol edecek,
kızlar yumurtam çatlamaz mı sızce başına bole bıse gelen var mı ki,
geçen ayda kımyasal gebelık geçirdiğimden bi hayli moralim bozuldu
tamam o zmn olmazsa sonraki aylar 3 tane içersin cnm tıpta çareler tükenmez :)
Kızlar merhaba dün gece tuhaf bişe oldu rüyamda çift çizgi gördüm hamileyim diye uyandım vc ye gittim bişe yok eşime uykulu anlattım test yap dedi korktum gece tek çıkarsa üzülürüm diye hala adet olmadım benim günüm hiç şaşmadı kısmet sizden ne haber
Banada doktorum günde 2 tane verdi, benimde bugün son günüm. Cumartesi günü doktora gideceğim kontrole. Bir şeyi merak ediyorum, yumurtaların büyüyüp büyümediğine, alltan mı bakılıyor, yoksa karından mı bakılıyor ?
Banada doktorum günde 2 tane verdi, benimde bugün son günüm. Cumartesi günü doktora gideceğim kontrole. Bir şeyi merak ediyorum, yumurtaların büyüyüp büyümediğine, alltan mı bakılıyor, yoksa karından mı bakılıyor ?
sönmeye başlamış kendi içerisinde yani anlamadım ki bu çatlamaya engel mi,
akıntım var yapışık, umutluyum yıne de
varya gene diyorummmm o kaaannn yerleşme kanıydıııı bebiş orda annesi adet gunun ne zamndı senin kac gun gecti evde test varsa yappp
hayırlısı olsun cnm üzme kendini
bende klomenin ilk ayında bişey yapamadım üzüldüm ama sonrası iyi oldu
hayırlısı olsun
benim dr um alttan bakıyor
karından baktıranlar varmış ben sordum dr uma alttan daha iyi görünüyor dedi ve karından bakmak için çok su içip sıkışmak lazım dedi
ben alıştım memnunum alttan net ve doğru görünsün de hiç önemli değil cnm alttan üstten :)
senınde mı yumurtan çatlamadı cnm,
benımkı kuçulme eğilimine geçmiş şaka gibi
canim benim biraz karisik ama 3 ayim diyelimkaçıncı denemen canım bu