• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

kızlar gunde yarım klomen kullandım bu ay bugun 15. gunum,
sabah doktora yumurta takıbıne gıttığımde yumurtamın 18 mm olduunu ve kendi içinde sönme eğiliminde olduunu soledi birazcık büzüşmüş ve hemen çatlatma iğnesi yaptı. 3 aydır yumurta takıbıne gıdıyoorum hıç böle olmamıştı, ne umutlarla gıtmıştım oysaki :14:
yumurtan çatlamayabilir dedi cmtesi kontrol edecek,

kızlar yumurtam çatlamaz mı sızce başına bole bıse gelen var mı ki,
geçen ayda kımyasal gebelık geçirdiğimden bi hayli moralim bozuldu :14:

benim bilgim yok buzüşmeyi senden duydum.

Banada doktorum günde 2 tane verdi, benimde bugün son günüm. Cumartesi günü doktora gideceğim kontrole. Bir şeyi merak ediyorum, yumurtaların büyüyüp büyümediğine, alltan mı bakılıyor, yoksa karından mı bakılıyor ?

Kızlar merhaba dün gece tuhaf bişe oldu rüyamda çift çizgi gördüm hamileyim diye uyandım vc ye gittim bişe yok eşime uykulu anlattım test yap dedi korktum gece tek çıkarsa üzülürüm diye hala adet olmadım benim günüm hiç şaşmadı kısmet sizden ne haber

Kızlar merhaba dün gece tuhaf bişe oldu rüyamda çift çizgi gördüm hamileyim diye uyandım vc ye gittim bişe yok eşime uykulu anlattım test yap dedi korktum gece tek çıkarsa üzülürüm diye hala adet olmadım benim günüm hiç şaşmadı kısmet sizden ne haber

varya gene diyorummmm o kaaannn yerleşme kanıydıııı bebiş orda annesi adet gunun ne zamndı senin kac gun gecti evde test varsa yappp

Banada doktorum günde 2 tane verdi, benimde bugün son günüm. Cumartesi günü doktora gideceğim kontrole. Bir şeyi merak ediyorum, yumurtaların büyüyüp büyümediğine, alltan mı bakılıyor, yoksa karından mı bakılıyor ?

sanırım ilk ayın ben hep alttan baktırdım canımm :9: :9:

benim dr um alttan bakıyor
karından baktıranlar varmış ben sordum dr uma alttan daha iyi görünüyor dedi ve karından bakmak için çok su içip sıkışmak lazım dedi
ben alıştım memnunum alttan net ve doğru görünsün de hiç önemli değil cnm alttan üstten :)

varya gene diyorummmm o kaaannn yerleşme kanıydıııı bebiş orda annesi adet gunun ne zamndı senin kac gun gecti evde test varsa yappp

Canım bugün tam 28.gün sarı akıntım var ama olmadım şimdi test yaptım negatif :))))) ama günüm geçsin doktoruma Gidecem olmazdam

benim dr um alttan bakıyor
karından baktıranlar varmış ben sordum dr uma alttan daha iyi görünüyor dedi ve karından bakmak için çok su içip sıkışmak lazım dedi
ben alıştım memnunum alttan net ve doğru görünsün de hiç önemli değil cnm alttan üstten :)

Merak ettim, anladım canım, sağolasın. :)

Kızlar merhaba. dün dra gittim kontrole.alttan baktı.yumurtalarım 25 mm ve 19 mm olmuş.sizce boyutu normalmi.dünde çatlatma iğnemi oldum.bugün kasıklarım ve belim çok ağrıyo.bide midem çok bulanıyo.iğneden olsa gerek.sizede böle oldumu?

Back