Bende Aradım Doktoru adet olmadım hiç bi belirti yok Diye Cuma Sabahı Erkenden gel dedi... Bende Cuma günü Gidicem DoktoraBebeğimmm noldu yaa Umut Sendey di Canımmmmm... Neyse Herşey Kısmet ne zaman gidiceksin doktora ?[/QUOTE.
Hiç sorma yaa adet olmadım olunca gitcem 2.günü
canım o belirtiler sasırmacaydı banada her ayyy oluyor alıstım artık.ama senin o kan geldi demen umutlardırdıydıııı bakalım adetin gecerse yap gene
Yavrum hiç bir Belirtim yok Doktoru aradım olsun olsun bişi olmaz cuma günü gel dedi sabah erkenden.. İnsallah olurum adet yaa. Huzursuzum olmayınca panik yapıorumolursun olursun adet merak etme ben pazartesi derin basladım temizlige persembe oldum sende olursun agrın varmı gögus sismesi falan agrı bende olmustu...
Kız inş sen hamiş ol bariBende Aradım Doktoru adet olmadım hiç bi belirti yok Diye Cuma Sabahı Erkenden gel dedi... Bende Cuma günü Gidicem Doktoravalla burda tedavi gören herkese kendim kadar seviniyorum bende ev işi yapacam hastalansamdda yapsam rahat yaa böle belirsiz işte yapamıyorum
cnm ben 27 yaşındayım.2 yıllık evliyım.önce beim prolaktin hormonum yüksekti sonra ilaç kullndım düştü.rahim filmi istedi drum 1 ocakta onu çektirdim.tüpler açık ama rahimde doğuştan yapısal bozukluk var dedi.akroat görünümü vardedi.hamile kalırsın ama düşük veya erken doğum riskin yüksek dedi.sonrada 2 yılı geçiği için artık klomene başladı.benim hikayem böle.şimdi gelelim sana.birazda sen kendini anlat.
Bende Aradım Doktoru adet olmadım hiç bi belirti yok Diye Cuma Sabahı Erkenden gel dedi... Bende Cuma günü Gidicem Doktora
git canım söktürücü verir ama o da zaman kaybı sen gene hareket et.belki ilacla ve hereket hızlandırır.
canım benim işler biraz karısık.ben 5.5. yıllık evliyim 3 seneye yakın korunmuyorum.ama dr saglıklı bir kontrol de 3 ayımdayım birkere igne oldum gecen ay yumoslar buyumedi.(öncedende klomen kullandım 3-4 ay ama kontrolsuzdu ) bu zaman diliminde basımdan birsuru olay gecti ilerleyen zamanlarda anlatırım 27 yasındayım işden yenicıktım.bebiş için öylee
Benim hiç öyle bi umudum yokki canımmm yumoslar büyümemiş demişti.. cuma günü görücez bakalım neler olcak :)Kız inş sen hamiş ol barivalla burda tedavi gören herkese kendim kadar seviniyorum bende ev işi yapacam hastalansamdda yapsam rahat yaa böle belirsiz işte yapamıyorum
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım klomen ilacına bende yeni baslıycam adetin 5.günü baslanıyormuş benim normalde bugün içmem gerekiyordu ama yanlış hesaplamışım yarın adetin 6.günü yarın baslasam olurmu bilginiz varmı bu konuda lütfen yardımcı olun..
elegimm ne yapıyosun? ben kahve yapcam gel içelimm
Evimizdeyiz canım bavulları falan yerleştirdim. Biraz toparladım evi ama ağrım var yavaş yavaş yapıyorum bizde çay içtik uzandım şimdi tel.dan kk giriyorum) kahveye yok demem
ALLAH razı olsun canım sende iyi birisin inanclı insansın beli yani...ama gel gör ki çok kafama takıyorum üzülüyorum birde ben genellikle cevreme belli etmem hep içimde yaşarım ya bide gurbetteyim aileme cok düşkünüm onlarıda özlüyorum ama hamile kalan kadar gitmeyı düşünmüyorum hele kaynanama hiç gitmeyi istemiyorum eşimde biliyor oda bana katılıyor gitmicez oraya hamile kalana kadar bida iznimiz olursa tatile gdecez memlekete değil....
insan kuş gibi bir orda bie burda iyi bari yerlestiysen ben tatilden geldikden sonra bavulları acamıyorummm üzülüyorummm
Canımcım aksam gıremedım uyuya kalmısım yenı gordum biz esımın aılesıne hıc bısey soylemedık soylememde habıre sorar beklentıye gırer benım kayınvalıde kayınpeder ondan sadece kendı anneme babama soyledım stres olmamak ıcın aılemın yanına gıdecektım bekleme surecınde ama gidemedım bende bir daha ki tedavı surecımde gıdıcem .. Ne kadar olsada kayınvalıde kendı annesı gıbı olmuyor ınsanın .. İş dolasıyla sık sık gorusuyoruz benım kayınvalıdenın bıraz garıp huyları oldugu ıcın benı baya uzuyor ondan asılama veyatup bebek ne tedavı gorursem onumuzdekı ay gıdıcem aılemın yanına bekleme surecınde orda olursam daha az stres yaparım dıye dusunuyorum bende:/
bencede stresden uzak dur. canım
Bugun test yaptım tatlım negatıf cıktı 6 gun var batıma ama hıc bır belırtı yok herhalde adet olucam hıc umıdım kalmadı bu aydan .. Esımle az once konustum tum bebegın tutma olasılıgının %50 oldugunu soyledım doktorla konusalım ızın verırse tup bebek deneyelım bu ay dedı asılamadanda vazgectık yanı :) ama muhtemelen once asılama deneyelım dıyecek doktorum cok sabırlı bı doktorum var benı hep tutuyor bana kalsa ben bastan tup bebek deneyecektım de izin vermedı .. Insallah bu ay ıkna edebılırım tup bebege :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?