• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Günaydın tatlım .. bu aydan once ıkı ay dıana 35 kullanıyordum 26- 27 gunde hasta oluyordum belkı sımdıde erken olucam ondan agrıyordur muhtemelen cunku sıvılcede cıktı yuzumde aksam kı agrımda hep adet oncesı ağrıma benzıyordu gercı gece uykumdan uyandıracak kadar hıc agarmazdı ama hıc umıdım kalmadı .. bıde yerlesme kanaması gıbı bıseyde olmadı ya ondanda pek umudum kalmadı :(

yerlesme kanaması herkeze olmuyorkii canım bebiş belirtisi adet belirtisiyle aynıymıs.seninki insallah bebiş cıkar canım

yerlesme kanaması herkeze olmuyorkii canım bebiş belirtisi adet belirtisiyle aynıymıs.seninki insallah bebiş cıkar canım

Kızlar bugün en yakın arkaşadım doğum yapıyo,onun adına çok mutluyum, bende sonra evlendi ve korunduğu halde hamile kaldı,o bugün kucağına alıyor bebğini,ben halen deneme aşamasındayım :( Bu aydan da ümidin yok 24. günüm bugün.Birde kızlar çocuk için bu duayı etmek gerekiyormuş Zekeriya A.S"Rabbim banada katından tertemiz bir soy armağan et.Şüphesiz ki sen duaları işitensin.(İmran suresi-38) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızlar bugün en yakın arkaşadım doğum yapıyo,onun adına çok mutluyum, bende sonra evlendi ve korunduğu halde hamile kaldı,o bugün kucağına alıyor bebğini,ben halen deneme aşamasındayım :( Bu aydan da ümidin yok 24. günüm bugün.Birde kızlar çocuk için bu duayı etmek gerekiyormuş Zekeriya A.S"Rabbim banada katından tertemiz bir soy armağan et.Şüphesiz ki sen duaları işitensin.(İmran suresi-38) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

AMMMMMMMİiiiiiiiNNNNNN

Günaydın tatlım .. bu aydan once ıkı ay dıana 35 kullanıyordum 26- 27 gunde hasta oluyordum belkı sımdıde erken olucam ondan agrıyordur muhtemelen cunku sıvılcede cıktı yuzumde aksam kı agrımda hep adet oncesı ağrıma benzıyordu gercı gece uykumdan uyandıracak kadar hıc agarmazdı ama hıc umıdım kalmadı .. bıde yerlesme kanaması gıbı bıseyde olmadı ya ondanda pek umudum kalmadı :(

canım olmasada herşey ALLAHTAN biliyorsun gelecek ay umudu ile yaşayacaz artık bu ayda olmazsa... birde illa yerleşme kanı gibi bişey olması zorunlu değil bu çok kafamı karıştırdı cevremdekilere ablamgile sordum hiç kimsenin yerleşme kanaması olmamış bence o kan lekenmesi şu anlama geliyor fazla hareket etme düşük riski olabilir diye kafanı belirtilerle karıştırma boşver bende yarına birgüne hasta olurum klomenle üçünccü ayımdada tutmadı hayırlısı artık... :31: :31: :31:

canım olmasada herşey ALLAHTAN biliyorsun gelecek ay umudu ile yaşayacaz artık bu ayda olmazsa... birde illa yerleşme kanı gibi bişey olması zorunlu değil bu çok kafamı karıştırdı cevremdekilere ablamgile sordum hiç kimsenin yerleşme kanaması olmamış bence o kan lekenmesi şu anlama geliyor fazla hareket etme düşük riski olabilir diye kafanı belirtilerle karıştırma boşver bende yarına birgüne hasta olurum klomenle üçünccü ayımdada tutmadı hayırlısı artık... :31: :31: :31:

Sen bir hamile cik ben sana neler ediyorumm gor.bencede fazla hevesli olmayin sonra kan gorunce insan morali alt ust oluyor.canlarim bu ay olmazsa diger ay olur.

medical park fatih ama artik oraya gitmiyecem ozel gaziosmanpasa hastanesine gidicem orda takip icin para almiyorlarmis. canim bende istanbul fatihte oturuyorum

medıcal park güzel ama biraz pahalı
Şimdi ilk gidişte muayene parası veriyoruz sonra 10 gün içinde gidersen ztn kontrole giriyor para alınmıyor ama 10 günü geçerse para alınıyor benim 10 günü geçmeden hep yumoşlar büyüdü çatlattık ikinciye para vermedim gitmeme gerek kalmadı
ben aşılamaya geçersem medıcana beylikdüzüne giymeyi düşünüyorum

ayyy ne güzel ya ben bu kıs hıc kar göremedım izmire hıc yagmıyor ya kendı memleketımede ne guzel yagardı off özledım bak sımdı memleketımı :(

geçen sene burda diz boyu kar vardı yıne bu sabah okadar cok yağmadı ama insan rahatlıyor kar yağarken izlemesi

Ayy ne guzel bizim burda kuru soguk var.kar yagsın burdada hava kırılır.

kız vala çok güzel ya izlemesi stresimi atıyorum izlerken inşallah ordada yağar :34:

şuan ve onlarada nasip eden RABBİM bizede nasip edeceüzülme canım üzülme seninde bebeğin olacak inşallah.... çevreye bakarsan ben evlendikten sonra 30 kişiden fazla hamile kadı coğunun cocugu kucağında k ancak zamanı gelince inşallah umudumuzu kaybetmeyelim birbrimize dua edelim inşallahhhh :21:
:21::21:
:21:

Sen bir hamile cik ben sana neler ediyorumm gor.bencede fazla hevesli olmayin sonra kan gorunce insan morali alt ust oluyor.canlarim bu ay olmazsa diger ay olur.

kız vallahi hamile değilim farklı tek bi belirti yok tabiki hamile kalmak istiryorum istemezmiyim ama yok yani bi batım gelsinde özel doktoruma koşucam :9::9:

canım anladım kadarıyla pko var galıba sende demı onndan glıfor kullanıyon:44::44:benım kv. seker hastası ona da kılo yapıyo glifor ıstahını acıyo ama o yemıyo fazla yıne de su ıcse yarıyo:31::31::31:

Evet pko var bendede oğluma hamile kalmak içimde uğraşmıştım yine istiyorum ama şimdi ki veremiyorum 67 kilosum ama vücuduma bu kilo cok geliyor ve dolayısıyla sac yağlanması iştah testiesteron tavan yapıyor

Hayırlısı tabi her seyden önce canım ... Haklısın belkıde yerlesme kanaması dedıklerı seyın olmaması daha saglıklıdır .. Yolun basındayoz daha üzülme canım ...

Kızlar bat 21 Şubat belirtiler sarı akıntı mide bulantısı baş agrısı halsizlik ara ara sol kasıkta batma. Adet olacak gibiyim ama mucize olursada mutlu olurum;)))

selam canım hoşgeldin bende başka topiğe gittiğim zaman aynen senın dedğin gibi kimse umursamıyor onlar aralarında konuşuyor senı içlerine almıyorlar...ama burda asla öyle bişey söz konusu bile değil emin ol fatma arkadaşımız cok nadir gelir buraya ben ve zd86 arkadaşımız sürekli burdayız bugün ben yoktum olsaydım hemen yazardım bak olmadığım halde geçmişi okuyarak sana yzamak istedim umursamayabilirdim ama hepimiz anne adayıyız hepimiz çok hassas günler geciriyoruz birbirmzi anlıyoruz... burda oldukca yazarım sıkma canını :34:

öyle demeyin canımcım gördükçe yazmaya çalışıyoruz tatlım :34:

teşekkür ederim cnm.zaten bi yanlış anlaşılma oldu.suanda sorun yok.

geçen sene burda diz boyu kar vardı yıne bu sabah okadar cok yağmadı ama insan rahatlıyor kar yağarken izlemesi

kız vala çok güzel ya izlemesi stresimi atıyorum izlerken inşallah ordada yağar :34:

şuan ve onlarada nasip eden RABBİM bizede nasip edeceüzülme canım üzülme seninde bebeğin olacak inşallah.... çevreye bakarsan ben evlendikten sonra 30 kişiden fazla hamile kadı coğunun cocugu kucağında k ancak zamanı gelince inşallah umudumuzu kaybetmeyelim birbrimize dua edelim inşallahhhh :21:
:21::21:
:21:

Amin canım amin hepimize inşallah Allahım nasip etsin

Back