Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

ben yerleştirdim :)) şimdi uzanıyorum ağrım geçse adet olsamda ) iş çokta yapacak al yok

cadım gıttın mı sonunda:))uzulme tatlım hayırlısı olsun dıorum sana bızımkıler sıcagı beklıolar anaları gıbı keyfıne duskunler:)))

medical park fatih ama artik oraya gitmiyecem ozel gaziosmanpasa hastanesine gidicem orda takip icin para almiyorlarmis. canim bende istanbul fatihte oturuyorum

Benim adetim bitti galiba yumoslarda hareketlendi agrim vaaarrr bu ay erken kipirti basladii.

selam canım hoşgeldin bende başka topiğe gittiğim zaman aynen senın dedğin gibi kimse umursamıyor onlar aralarında konuşuyor senı içlerine almıyorlar...ama burda asla öyle bişey söz konusu bile değil emin ol fatma arkadaşımız cok nadir gelir buraya ben ve zd86 arkadaşımız sürekli burdayız bugün ben yoktum olsaydım hemen yazardım bak olmadığım halde geçmişi okuyarak sana yzamak istedim umursamayabilirdim ama hepimiz anne adayıyız hepimiz çok hassas günler geciriyoruz birbirmzi anlıyoruz... burda oldukca yazarım sıkma canını

valla bende oyle canim kendi kendime yaziyorum

öyle demeyin canımcım gördükçe yazmaya çalışıyoruz tatlım

canımm burdan yazıyorum msj atamadım malum 10 dk bekliyorum çabuk ekle canım kızıyorum baakkk önce heveslendiriyosun sonrada böyle yapıyon

oy senin yumoşlarını elime gecsin evire cevire delik deşik ederim

ben gecen özel doktora gittiğimde çatlamış yumurta aynen delik deşik bişeydi

aaa ekranda gözukuyormu catlayınca bak yeni birseydaha ögrendimm..bu arda nereye kayboldun kızzz bekliyorumm hee

ya sinir oldum mesaj kısmı açılmıyor senın en son gönderdiğin isim soyisimie bakacaktım her 10 k bi mesaj atabilrsin diyor acmıyo mesaj bölümünü ama açıldığı an eklicm inşşşş

bayanlar gec saatte girdim yoksunuz suan ama geldıgınızde mutlaka bildirrmisiniz bana ne durumdasınız ?

bayanlar gec saatte girdim yoksunuz suan ama geldıgınızde mutlaka bildirrmisiniz bana ne durumdasınız ?

Canım gecenın bu vaktınde adet sancımla uyandım benım tedavım olmadı sanırım beklenenden daha erken gelecek adetım bugun yarın gelır .. Artık onumuzdekı maclara bakıcaz :))

Canım gecenın bu vaktınde adet sancımla uyandım benım tedavım olmadı sanırım beklenenden daha erken gelecek adetım bugun yarın gelır .. Artık onumuzdekı maclara bakıcaz :))

Bu kadar erken adet sancısımi olur cnm belki gec yumurtan catliyordur hemde sancıyla uyanmissin hayirdir insallah

Bu kadar erken adet sancısımi olur cnm belki gec yumurtan catliyordur hemde sancıyla uyanmissin hayirdir insallah

Günaydın tatlım .. bu aydan once ıkı ay dıana 35 kullanıyordum 26- 27 gunde hasta oluyordum belkı sımdıde erken olucam ondan agrıyordur muhtemelen cunku sıvılcede cıktı yuzumde aksam kı agrımda hep adet oncesı ağrıma benzıyordu gercı gece uykumdan uyandıracak kadar hıc agarmazdı ama hıc umıdım kalmadı .. bıde yerlesme kanaması gıbı bıseyde olmadı ya ondanda pek umudum kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…