Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Kızlar merhaba acaba hormon testimin sonuclarını yazsam yorumlayabilirmisiniz ona göre yazacağım ::)

aynen cnm
bir de ben haftasonları girmiyorum ondan :)

Biliyorum canım ben burda konustugum butun arkadasları tanıdım artık ve kimsede art niyet yok.hani soruyorum ya kac yasındasın calısıyomusun falan işde tanımak için soruyorum.

cnm drun sana gün aşırımı dedi.ben daha iğne olmadım ama bana hergün ilişki dedi.bence denemekte fayda var.ama yinede sen bilirsin.

cnm drun sana gün aşırımı dedi.ben daha iğne olmadım ama bana hergün ilişki dedi.bence denemekte fayda var.ama yinede sen bilirsin.

bana takvim oluşturdu canım iğneyi vurulacağım saati pazar 11-12 arası ilk ilişki önemli dedi pazartesi gece 11-12 sonraki günlerde çarşamba cuma ve pazar dedi. ama ben bugun olsun istiyorum çünkü dün çok normal bir gün geçirmişken bugun bel ve kasık ağrım var göğüslerimde hassaslaştı bugun çatlamış olmazmı yani illa 36 saat sonramı çatlıyo kesin olduğunu sanmıyorum.

Olsun canım uzulme hem daha adet tarihine var. belki idrar da cıkmamıstır.birde dr hep adetten 1 hafta sonra idrarda gözukuyor diyolar

Aman tatlım bugün sarı akıntı başladı adet olacam belli ne yapalım kısmet ben zaten bu ay değerlendirmedim günleri ama belirtiler vardı kısmet atık üzülmüyorum yaa sadece eşin için Cook istemiştim

zd86 Bugün yürüyüş yaptım temizliik yaptım banamısın demek yok hiç oturmuyorum genede geleceği yok bu veletin yaa. Yüzümde sivilcelerde çıkmaya başladı ((

Bebeğimmm noldu yaa Umut Sendey di Canımmmmm... Neyse Herşey Kısmet ne zaman gidiceksin doktora ?

canım kendini tanıtsana kac yasındasın kac yılık evlisin sorunun ne ne cıktı v.s. anlat bakeeemmm

cnm ben 27 yaşındayım.2 yıllık evliyım.önce beim prolaktin hormonum yüksekti sonra ilaç kullndım düştü.rahim filmi istedi drum 1 ocakta onu çektirdim.tüpler açık ama rahimde doğuştan yapısal bozukluk var dedi.akroat görünümü vardedi.hamile kalırsın ama düşük veya erken doğum riskin yüksek dedi.sonrada 2 yılı geçiği için artık klomene başladı.benim hikayem böle.şimdi gelelim sana.birazda sen kendini anlat.

canım o belirtiler sasırmacaydı banada her ayyy oluyor alıstım artık.ama senin o kan geldi demen umutlardırdıydıııı bakalım adetin gecerse yap gene

zd86 Bugün yürüyüş yaptım temizliik yaptım banamısın demek yok hiç oturmuyorum genede geleceği yok bu veletin yaa. Yüzümde sivilcelerde çıkmaya başladı ((

olursun olursun adet merak etme ben pazartesi derin basladım temizlige persembe oldum sende olursun agrın varmı gögus sismesi falan agrı bende olmustu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…