Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Canım niye istemeyelim ben sana dün cevap yazdım diye hatırlıyorum.burda hepimiz birbirimize yoldas oluyoruz.ve yazıyı görünce bilgimiz varsa yardımcı oluyoruz.takma kafana böyle dşünme

Kızlar ben yazıları gördükce cevap yazıyorum sanada yazcaktım camasırları topladım geldim.benimde gecen ay buyumedi uzulme dicektim.klomene baslayınca yeniden umut sarıyor dicektimm bir dahaki ay incir yee ben öyle yapıyorum.

Canım niye istemeyelim ben sana dün cevap yazdım diye hatırlıyorum.burda hepimiz birbirimize yoldas oluyoruz.ve yazıyı görünce bilgimiz varsa yardımcı oluyoruz.takma kafana böyle dşünme

Esilam hoşgeldin aramıza burda herkes birbirne yazıyor , sende yaz sorular sor, elimizden geldiğince yardımcı olalım,Allah hepimizin yardımıcıs olsun

canım hayırlısı olsun
sen hangi hastaneye gittin pahalıymış
bence yumurta takibini ve klomen kullanımını herhangi normal bi özel de yaptırabilirsin ben şuan pek beğenmediğim bi özele gidiyorum evime yakın pahalı da değil yumurta takibi sonuçta ama aşılama yada başka önemli bişey olsa bu hastaneye kesinlikle gitmem
bence yumurta takibi için çok hastane incelemene gerek yok özel olsun yeter tabi dr da önemli ilgili olsun takibi iyi yapmalı ben sefaköydeyim

cnm benim en son yazımda genelleme yapmıyım diye bişey yazdım.saol cnm.aynen hepimiz birbirimizle tecrübelerimizi paylaşalım veya bilmediğimiz şeyleri soralım istiyorum.sonuçta hepimiz aynı şeyi istiyoruz.(bebiş)ama şöylede bi durum var.bilmiyosan bilmiyorum diye bilirsin yada konuşmak istemiyorum diyebilirsin dimi.neyse ya bende o kişiye bidaha yazmam olur biter.

Bebek orda galiba herkezin içine doguyor dikkat et kendine ucakda korkma sıkma kendini rahat otur zaten ucarken hissetmiyor insan...
Maalesef canım evdeyim test yaptım negatif üstelik mi ark daha ikiz hamileymiş gelince duydum Rabbim aratmadın tedavi ilk ama olmadı işte umutlar öbür aya

neyse rahatsız ettim galiba.bidaha sormam cnm.

ayyy canım sakın öle düşünmeeeeeee
ben geçmişi okuyorum bi yandan da cevap vereceğim yazıyı sayfada yeni sekmede açıp cevaplayıp yine geçmişi okumaya devam ediyorum okuya okuya son sayfaya geliyorum senin yazını o yüzden geç gördüm ve cevapladım hemen sen ve balam arkadaşımız sakın öyle düşünmeyin hepimiz dert ortağıyız burada bir de ben şuan işteyim bi yandan çalışıp bi yandan sizi takip etmeye çalışıyorum :))
herkes cevap verir cnm müsait olmamışlardır
çok öptüm :)

kızlarr gerkez geliyor altta acık gözukuyor cogu kişi gec cvp yazabiliyor.mesela fatma şuan işde çalısıyor altta gözukuyor ama gecmişi okuyor dur.bende altta gözukuyorum ama temizlik yaptım e n son camasırları topladım.o yuzden bilgimiz oldugu konulara gec cevap yazıyoruzz...alınmayın lütfenn ve herkez gelsin konusalım bilg. alısverişi yapalım birbirimize yardımcı olalım.

cevapladım cnm :)

deminden beri bakıyorum acaba benim sayfamdamı bi anormallik var.şimdi baktım yazmışsın teşekkür ederim.çünkü bayağı bi bekledim.bişey göremeyince ister istemez yanlış anladım kusura bakma.Özür dilerim şimdi sayfayı yeniledim tekrar baktım yazmışsın.

yok canım öyle düşünme fatma gecmişi okuyor bana da nasılsın sorusuna 2 gün sonra cevap yazdı cunku işde ve gecmişi okudugundan alttan yazıları görmuyor banada oluyor bazen

Maalesef canım evdeyim test yaptım negatif üstelik mi ark daha ikiz hamileymiş gelince duydum Rabbim aratmadın tedavi ilk ama olmadı işte umutlar öbür aya

Olsun canım uzulme hem daha adet tarihine var. belki idrar da cıkmamıstır.birde dr hep adetten 1 hafta sonra idrarda gözukuyor diyolar

kızlar topiğinize benide alın. ben bu ay aşladım tedaviye pazar çatlatma iğnesi vuruldum dün gece ilk ilişki oldu doktor çarşamba ikinci ilişki dedi. ama benim dün hiç birşeyim yoktu bugun göğüs hassasiyeti bel ağrısı ve kasık ağrısı var sabah yumurtam çatlamış olabilirmi eğer öyleyse 24 saat canlı kalıyomuş yumurta o zaman yarın akşamki ilişki bir işe yaramıycak bu akşam tekrardan denemek istiyorum siz ne diyosunuz yardım edin

aynen cnm..... :)

senin yazını okumadan aynı şeyleri yazmısım bak nasıl tanıdım seniii

özür dileyecek bişey yok cnm benim
bu bebiş konuların da o kdr stresli aceleci gergin oluyoruz ki artık ben seni çokkkkk iyi anlıyorum :)

canım esinin spremlerinde sorun yoksa bak bana dr ne dedi biliyormusun.pazartesi igne oldum salı carsamba ilişki dedi sonra gun aşırı demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…