• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

tatlım galiba o gün doktorun söyler gittiğinde cnm bak kontrolden sonra yumoşların kaç mm olmuş bizede söyle cnm herzaman burda bekleriz gel inşallah

Tamam canım, inşallah yumurtalarım büyür, sorun yaşamam. Doktor zorla verdi diyebilirim,Tüp bebeğe gidin dedi. miyomum varmış, bu ilaçlar büyütebilirmiş. .Sizlerde öyle sıkıntı oldumu hiç?

Bildğiniz gibi bu ay klomen tedavim vardı 25 subat batım eger olumsuz sonuc alırsam 6-7 ay hıc bır sey denememyı dusunuyordum o arada lazer lipoliz yaptırıp zayıflayacaktım ama klomenden sonra bir daha denemeye karar verdım ama klomenle degılde asılama yontemıyle .. Sansın daha arttıgını okumustum bi fikri olan var mı? Asılamanın tutma ihtimali konusunda .. Klomene nazaran tutma olasılıgı yuksek mı sızce ? Bi fikriniz var mı kızlar ..

Ben klomenen 3.gun baslayıp 5 gun kullanıyorum bitincede 4-5 gun dr gidiyorum.seni bitince su gun gel diye cagirmadımı?

ben ist.da gitmiştim doktora. Şimdi görev için ist.dışındayız (doğuda) o yüzden gidemeyeceğimi biliyordu. 6 ay boyunca iç ve orada da tahlillerini yaptır. Yumurta takibi yaptır ancak tedavi olamk için orada uğraşma dedi.
Böyle olunca yumurta takibi nasıl yapılır nasıl yapılmaz internette cirit atıyorum. en azından yumurtaların çatladığını bilsem içim rahatlıcak. Bittikten 5 gün sonra bir hastaneye gidip ultrasonla baktırayım diyorum. 21.günde progesteron hormon testi yaptırıcam.
Yani böyle çok daha zor :(

benimde batım 23 ü bende bekliyorum ama pek umudum yok inşallah sizin bebişler gelir

Canımcım sana bir sorum olacak sende onumuzdekı ay doktorundan asılama ısteyecektın galıba oyle bısey okumustum . Hala oyle mı dusunuyorsun ? Bende oyle bı karar verdım ama asılamanın sansı konusunda cok net bı fıkrım yok sence asılamanın tutma olasılıgı daha mı yuksek ? Bi fikrin var mı canım

kızlar ben aşılama yaptırmaktan vazgeçtim.... klomen yüzde on tutuyorsa aşılamada yüzde 30 tutuyor burda bi topik okudum çok kişinin ki başarılı geçmemiş hatta aşılamada ikinci üçüncü denemem diye konuşuyorlar aşılamadada hiç şans yok benim fikrim şimdilik böyle gidip boşyere para yedirmek istemiyorum klomene 1 ay ara verip tekrar başlicam

Canımcım sana bir sorum olacak sende onumuzdekı ay doktorundan asılama ısteyecektın galıba oyle bısey okumustum . Hala oyle mı dusunuyorsun ? Bende oyle bı karar verdım ama asılamanın sansı konusunda cok net bı fıkrım yok sence asılamanın tutma olasılıgı daha mı yuksek ? Bi fikrin var mı canım

yok tatlım vazgeçtim 1 ay ara verip tekrar klomene başlicam...aşılamanında hiç faydası yok

kızlar ben aşılama yaptırmaktan vazgeçtim.... klomen yüzde on tutuyorsa aşılamada yüzde 30 tutuyor burda bi topik okudum çok kişinin ki başarılı geçmemiş hatta aşılamada ikinci üçüncü denemem diye konuşuyorlar aşılamadada hiç şans yok benim fikrim şimdilik böyle gidip boşyere para yedirmek istemiyorum klomene 1 ay ara verip tekrar başlicam

canım aşılama bence erkekde sorun varsa daha cok işe yarıyor.spremleri yıkayıp kalitelileri atıyolarmıs.ama benim sorunum yumoslar onlarıda tüp bebek paklıcak galiba birde senin dedigin gibi %10 u %30 yapıyor oda iyi bişey bende bugun biryerde okudum normal bir insanın gebe kalma olasılıgı her ay % 15 miş. aslında %30 hafife alıncak rakam degil gibi geldi bana
% 10 klomenle %15 sorunsuz biri %30 aşılama %50 de tüp bebek bilançoyu cıkardımm :1: :1: :1:

benim bir arkadasım var suan cocugu var.3 yasında falan arkadasımda ve esinde herhangi bir problem yokmus.ama bir ay gecmiş iki ay gecmiş tam böyle dokuz ay gecirmişler.Tam doktara gidelim derken o ay hamile kalmıs yani sorun yok ama %15 yakalayamamıslar.bizimde 9 ay klomen kullanmamız gibi birsey düşünsene kendim için söylüyorum 9 çatlatma ignesi....
neyse bunun görümcesininde 8 yıl olmamıs.bir sorun yok sebebsiz 3 tüp bebek denemesi bosa gitmiş ve normal yolla hamile kalmıs.neler var baktımmı bu cocuk tutması cok zor bir olay valla sorun olmayanlar bile zor tutturuyor.

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar bildiginiz gibi test yapacaktım fakat eşim istemedi ;( Bende gizlice yapmak istemedim az önce yarım saatlik bir yol yürüdük ama ben adım atmakta zorlandım karnım fena adet olacak gibi eğer olacaksam da benim birkaçgün önceden belirtim olmazdı ki çıldırıcam ya bu agrı ne bebek yerleşmesi uzunmu sürer varsa :((((

ben aslında ne soracaktım bugun klomenle 3. gunu içtim kasıklarım hafif agrı varda benim kanamamda devam ediyor azda olsa şimdiye bitmem lazımdı hep klomen keserdi.incir yüzündenmi acaba bu arda 1 haftada 1kg incir yedim :1: :1: gunde 5-6 tane tokda tuttuyor acıktımmı atıyom agzıma iyi geldi zayıflatırda beni ama kasık agrım kanamam oluyor ondamı klomendenmı anlayamadımm offf bakalım önümüzdeki gunler bana ne göstercek.neler yasıcam merak ediyorum haftaya pazartesi dk gidicem kont.ne dicek hep merak içindeyim Allahım bu ay yardım et bize ve tüm isteyenlere öyle bir ay olsunki herkesin kucagı ikişer ikişer dolsunnnnn

İyi akşamlar kızlar bildiginiz gibi test yapacaktım fakat eşim istemedi ;( Bende gizlice yapmak istemedim az önce yarım saatlik bir yol yürüdük ama ben adım atmakta zorlandım karnım fena adet olacak gibi eğer olacaksam da benim birkaçgün önceden belirtim olmazdı ki çıldırıcam ya bu agrı ne bebek yerleşmesi uzunmu sürer varsa :((((

iyi aksamlar o agrıya fazla kapılma klomende yapıyor yani benim basıma coook geldi.ama agrı var deyip hamile kalanda cookkk bu agrın bir taraftamı yoksa iki taraftamı nasıl

orda gözzukuyorsun ama ekranın basında degilsin galiba mutfakdaysan cay koysana geliyim 1 saatte ordayım.uçakla

Klomenle dene canım bir kac ay daha rn azından belki tutar böle aşılamaya gerek kalmaz benim ablam ara verdigi ay kalmıştı ;)

iyi aksamlar o agrıya fazla kapılma klomende yapıyor yani benim basıma coook geldi.ama agrı var deyip hamile kalanda cookkk bu agrın bir taraftamı yoksa iki taraftamı nasıl

Genelde sagda şuan sagda bazen yayılıyor öle bebek var diyemem test yapmadanda ben bu ilaçla hep böle çekeceksem geçmez bu sylar

Genelde sagda şuan sagda bazen yayılıyor öle bebek var diyemem test yapmadanda ben bu ilaçla hep böle çekeceksem geçmez bu sylar

canım senin klomele ilk ayın galiba bak her ay bende olanları anlatıyım sana kasıklarda agrı baslıyor zaten klomeni icmeye baslayınca o senin dedigin şekilde yayılıyor her yerime ama ne agrı gece uyutmuyor bazen uykudan uyandırıyor.göguslerim şişiyor ve cook acıyor bel agrısı sırt agrısı hep var zaten bunları her ay yasıyorum ve adet oluyorum canım.ama bu anlattıklarımı yasayıp gebe kalanlarda var bu belirtiler bence hem hamilelik hem de adet belirtisi ayırmak cok zor.benim için sendeki en önemli belirti dün söylemiştin ya kan geldi diye işde o beni umutlandırdı keske gizli idrar testi yapsaydın cıkardı belki merak ediyoruuumm.ne zaman dönceksin yurt dısına

canım senin klomele ilk ayın galiba bak her ay bende olanları anlatıyım sana kasıklarda agrı baslıyor zaten klomeni icmeye baslayınca o senin dedigin şekilde yayılıyor her yerime ama ne agrı gece uyutmuyor bazen uykudan uyandırıyor.göguslerim şişiyor ve cook acıyor bel agrısı sırt agrısı hep var zaten bunları her ay yasıyorum ve adet oluyorum canım.ama bu anlattıklarımı yasayıp gebe kalanlarda var bu belirtiler bence hem hamilelik hem de adet belirtisi ayırmak cok zor.benim için sendeki en önemli belirti dün söylemiştin ya kan geldi diye işde o beni umutlandırdı keske gizli idrar testi yapsaydın cıkardı belki merak ediyoruuumm.ne zaman dönceksin yurt dısına

Yarın gidiyoruz canım öncelikle gittiğimde hala olmazsam yapacam zaten... Evet ilk ayım canım ya altı üstü 5 tane hap içtik bitti daha niye agrıyoki bazılarında agrı olmuyormuş anlamadım gitti zaten canım acımasa sorun deil acıdımı hemen panikliyorum uzanıyorum bunlar beni strese sokan yoksa bebiş var diye hayal kurmuyorum

Yarın gidiyoruz canım öncelikle gittiğimde hala olmazsam yapacam zaten... Evet ilk ayım canım ya altı üstü 5 tane hap içtik bitti daha niye agrıyoki bazılarında agrı olmuyormuş anlamadım gitti zaten canım acımasa sorun deil acıdımı hemen panikliyorum uzanıyorum bunlar beni strese sokan yoksa bebiş var diye hayal kurmuyorum

sen genede dikkat et bebiş ordadır bence o kan yerleşme kanıdır.gıdınce ordanda yazarsın dimi habersiz bırakma.canım gecen ay yumurtalıklarım bu kadar agrımadı ve yumoslar buyumedi.yani agrıması ıyıye işaret şikayetci olma bakalım benim ilaç bitince ne olcak cok merak ediyorum.

ben de bu ay tedavimin ikinci ayındayım canım ilk ay çatlatma iğnesinden çok sonra kasık ağrım oldu acaba diyorum geç mi çatladı ve biz ilişki sürecini erken gerçekleştirdiğimiz için denk getiremedik mi..? Yani sorular sorular.. yumurtamın çatladığını anlamak için mutlaka ağrı hissetmem şart mı peki:(
Sendeki aynı belirtiler 1. ay bende de oldu canım sivilce kasık ağrıları göğüs uçlarının sızlaması ve şişkinlik ama ne yazık ki bunlar aynı zamanda adet belirtileri.. Gerçi hamile kaldığını öğrenenler de oluyor ama ben bu ay onlardan değildim:) umarım sen olursun.. ben yazın yedi haftalık bir düşük yaşadım o hamileliğimde göğüs uçlarım acımakla birlikte son derece dolgunlaşmış, şişmiş ve hassaslaşmıştı.. yani hamileyken göğüslerin yatarken kalkarken ev işi yaparken bile rahatsız ediyor seni.. klomende ise sadece uçlarında kızarma ve sızı oldu..
sürecini benimle paylaş yardımcı oluruz birbirimize.. sağlıcakla kal..

Canim illa agri olmasi gerekmiyor ama iste agri olmasi saglikli yumurta isaretiyms ama bak bnm her ay agriyor hicbise cikmadi. Paylasirim
Tabi tedavi surecimi umarim hayirli sonuclar aliriz.

sen genede dikkat et bebiş ordadır bence o kan yerleşme kanıdır.gıdınce ordanda yazarsın dimi habersiz bırakma.canım gecen ay yumurtalıklarım bu kadar agrımadı ve yumoslar buyumedi.yani agrıması ıyıye işaret şikayetci olma bakalım benim ilaç bitince ne olcak cok merak ediyorum.

Tabikide canımm ben hamile kalınca kaçanlardan olmam ;))inş hepimiz için hayırlı evlat verir Rabbim büyük

Back