merhaba arkadaşlar,
bugün yaptırdım kanda gebelik testini ve sonuç: beta hcg = 86..
Alllah'ın izniyle hamileyim, dualarınızı eksik etmeyin :)
Hayırlı olsun...
darısı bize inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar,
bugün yaptırdım kanda gebelik testini ve sonuç: beta hcg = 86..
Alllah'ın izniyle hamileyim, dualarınızı eksik etmeyin :)
Hayırlı olsun...
darısı bize inşallah
mrb arkadaşlar rahatsızlıgıma 3 gün kaldı daha önce adet olucakmışım gibi belirtileri vardı ama şimdi yok hepsi geçti sadece gögüs uçlarım agrıyo kasımlarımda sancı oluyo sırtım agrıyo yorunca kendimi o kadar bu ayda olmadı galiba sizce olma ihtimali ne
insallah kırmızılar gelmez arkadasım...benimde hep adetimden bir kac gun once belirtiler gecer ama bu herkezde oyle olcak diye bişey degil senin daha öncede gecermiydi böyle
yok böyle olmazdı ayaklarım agrırdı ama bu ay klomeni kullandıktan sora agırmaya başladı hep adet olacakmışım gibi ama son 4 gün kala tüm adet belirtilerim gitti sacede ara ara kasıklarım agrıyo o kadar hala göbegim şiş zaten yumurtalıklarım çatlamıştı bilmiyom artık tuttumu tutmadımı?
iyi düşünelim iyi olsun eger olmazsada bir dahaki aylar var önümüzde inaan bilsem 2 sene sonra olucak hiç üzülmem 2 sene beklerim ama böyle bazen hiç olmıcakmıs gibi geliyor insan ondan hemen o ay olsun istiyor.
insan bilse 10 yıl sora olucak bukadar üzülürmü hiç ama hiç olmayacakmış gibi geliyo işte en ufak bişeyde bilmiyorum benimki bana yetmiyo üzerimdeki baskılarda cabası nasıl olsunki
kızlar adetime daha bir hafta var ama adet olacakmışım gibi belirti var bel ağrısı ara ara kasıklarıma baskı aama bugün idrarımdan sonra peçetemde pembe gördüm ve şok oldummm sizce nedr adetim mi başlıyo acaba klomen ve çatlatma iğnesinin böle etkisi varmı adete
insallah yerlesme kanamasıdır.devamı geldimi?daha bir hafta var dedin hiç erken oldugun oluyormuydu...
yok canım hiç bukadar şaşmazdı devamı da gelmedii bilmiyorum ama bacaklarım da sızlamaya başladı bugünnn allahım nolur adet değlmdr inşllh
bende de pko varmış ilk kez bu ay öğrendim.
Dr. klomen verdi adetin 3. günü başadım ilk denemem olacak bakalım hayırlısı
hayırlısı olsun canım bende kullandım iğne falan derken bekleme sürecindeyim çok zormuş yaaa
benim ilk ayım inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz. Kafamdan atayım diyorum, stres yapmayayım ama mümkün değil.
Bekleme süreci yok mu o bekleme süreci :)
yumurta takibi için hangi gün ultrasona çağırıyorlar? Ya da kaçıncı gün gidilmeli ?
bana çatlatma iğnesi denmedi de 6 ay klomen kullanımı dendi. %50 olumlu sonuç alırmışım. Birde benim durumum karışık. Tedaviye istanbulda başladım ancak görev sebebiyle doğudayız. Yani burada rutin kontrollerimi yaptıramıyorum. Sadece tahliller testler vs..
Tüm tahlilleri toplayıp istanbuldaki doktoruma göndereceğim. Dr.u telefonla bir yere kadar arayıp bilgi alabiliyorum. Aklıma takılan her şey için aramıyorum. Çok zor hem uzakta olup iyi bir hastane de tedavi olamayıp hem çare beklemek.
anladım canım allah kolaylık versin ama bence tek doktora bağlı kalma derim bu ilaç konusunda hepsi aynı şeyi sölemiiyolar çünkü hakkında hayırlısı