• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar bu sureci nasil geciriyoruz yardimci olalim birbirimize

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gizemtksz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
144
56
13
29
Kizlarrr Klomen + çatlatma iğnesi bugün iğneden sonra 8. Gün belirtiler var mi sizde ben idrar testi yaptım pozitif çıktı böyle olupta hamile olan var mi beklemek zor :110:

Son düzenleme:
Kizlarrr Klomen + çatlatma iğnesi bugün iğneden sonra 8. Gün belirtiler var mi sizde ben idrar testi yaptım pozitif çıktı böyle olupta hamile olan var mi beklemek zor :110:
Cnm bnde tam 8. Gun yaptim negatif cikti bekliyorum pazartesi kan tahlili yaptircam

Merhaba canım, benim de iğne yapıldığım günle birlikte 10.günüm. Hiç test yapmadım iğne etkisi vardır diye. 14.gün yapmayı düşünüyorum. Çok merak ediyorum sonuç ne olucak. Senin sonuç ne oldu acaba, aradan uzun süre geçmiş

Back