• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar birbirimize yardımcı olalım🙏

Kontrol günü ne yapar bilemiyorum merakla bekliyorum. 🙈

Kafamda deli sorularrrr kızlaaar inşallah klomenle gebelik oluşur artık ya 🥲

benim de klomende 4.günüm bugün. daha once kullanmıştım ilk denemede hamile kalmıştım. bu ay günde 2 kez alıyorum. Allah isteyen herkese saglıklı bir şekilde bebek nasip etsin inşallah

benim de klomende 4.günüm bugün. daha once kullanmıştım ilk denemede hamile kalmıştım. bu ay günde 2 kez alıyorum. Allah isteyen herkese saglıklı bir şekilde bebek nasip etsin inşallah
Aminnn canım benim aminnn ay bana da umut oldun inşallah benim de olur ya günde ikikez dediğin bi anda ikitane içiyosun demi doktor bana öyle yazmış çünkü devlette çok bişey soramadığımızdan bende olayları bazen kendi kendime çözmeye çalışıyorum bide klomenden sonra değerlendirme verdi mi sana da bu arada ikincisi de hayırlısıyla olur inşallah

Aminnn canım benim aminnn ay bana da umut oldun inşallah benim de olur ya günde ikikez dediğin bi anda ikitane içiyosun demi doktor bana öyle yazmış çünkü devlette çok bişey soramadığımızdan bende olayları bazen kendi kendime çözmeye çalışıyorum bide klomenden sonra değerlendirme verdi mi sana da bu arada ikincisi de hayırlısıyla olur inşallah
Çok sagol canım amin senin de hayırlısıyla saglıkla olur inşallah
yaşın çok önemli avantaj, ben ilkinde 33 yasındaydım şimdi 38. sen 28 yasındasın gordugum kadarıyla, Allah cok bekletmeden nasip eder inşallah.
aklına takılan herseyi sorabilirsin bildigim kadarıyla yardımcı olmaya calısırım.
ilkinde adetin 5.günü baslamıstım 5 gün kullanmıstım ama günde 1 mi 2 mi aldım hatırlamıyorum. 11.gün kontrole gitmiştim catlatma ignesi vermişti aynı gün. 12.,13.,14. günler ilişki önermişti denemiştik sonra hamile kaldım.
bu ay 12.gün kontrole cagırdı
klomen günde 2 kez dedi ama ne zaman olacagını soylemedi ben sabah aksam alıyorum. sanırım cok farketmez

Çok sagol canım amin senin de hayırlısıyla saglıkla olur inşallah
yaşın çok önemli avantaj, ben ilkinde 33 yasındaydım şimdi 38. sen 28 yasındasın gordugum kadarıyla, Allah cok bekletmeden nasip eder inşallah.
aklına takılan herseyi sorabilirsin bildigim kadarıyla yardımcı olmaya calısırım.
ilkinde adetin 5.günü baslamıstım 5 gün kullanmıstım ama günde 1 mi 2 mi aldım hatırlamıyorum. 11.gün kontrole gitmiştim catlatma ignesi vermişti aynı gün. 12.,13.,14. günler ilişki önermişti denemiştik sonra hamile kaldım.
bu ay 12.gün kontrole cagırdı
klomen günde 2 kez dedi ama ne zaman olacagını soylemedi ben sabah aksam alıyorum. sanırım cok farketmez
Aminnn inşallah ablam Allah razı olsun 🙏bence de farketmez gibi sonuçta ikisi de aynı gün alınıyor bana iğneden bahsetmedi artık gittiğim de vurur mu vurmaz mı bilmiyorum ben 3 yıllık evliyim 3 yıldır hiç korunmadık gittik eşimde bende sıkıntı yok dedi doktor hormon testi alt muayene üst muayene ve progesteron hormonuna bakıldı 3 mm bi kistin var Buda engel değil hiç bişeye dedi sonra bu klomeni yazdı folik asit kullanayım mı dedim evet dedi daha bundan sonra ne yapar hiç bilmiyorum takvimde kontrol ettiğim kadar yumurtlama günlerimi kaçırmadım ama yine de olmadı 🥲açıksası pek ümitli değilim

Aminnn inşallah ablam Allah razı olsun 🙏bence de farketmez gibi sonuçta ikisi de aynı gün alınıyor bana iğneden bahsetmedi artık gittiğim de vurur mu vurmaz mı bilmiyorum ben 3 yıllık evliyim 3 yıldır hiç korunmadık gittik eşimde bende sıkıntı yok dedi doktor hormon testi alt muayene üst muayene ve progesteron hormonuna bakıldı 3 mm bi kistin var Buda engel değil hiç bişeye dedi sonra bu klomeni yazdı folik asit kullanayım mı dedim evet dedi daha bundan sonra ne yapar hiç bilmiyorum takvimde kontrol ettiğim kadar yumurtlama günlerimi kaçırmadım ama yine de olmadı 🥲açıksası pek ümitli değilim
herşey nasip kader hiç moralini bozma, hayırlı olan vakitte gelecek inşallah
folik asit cok onemli, hamile kalmaya karar vermeden 3-4 ay once kullanmaya baslayın diyorlar.
ben sana kullandıgım takviyeleri de yazayım, imkanın olursa alırsın faydası olur.
omepa (icinde omega ve koenzim Q10 var) yumurta kalitesini artırdıgı soyleniyor.
nutraxin multivitamin. bu pahalı gelirse B vitaminlerini iceren herhangi bir folik asit kullansan yeterli.
bunlar dısında faydalı oldugunu duyduklarım: incir ve arısutu bal polen karısımı. illaki sen de duymussundur bieşyler denemişsindir.
ben bu ay bir de adacayi kullanıyorum, ayrıca hayıtotu ve civanpercemi cayı kullanıyorum, ikisi de sallama cay, hepsiburada dan bulmustum. adetin 10.gününe kadar filan kullanıp sonra bırakacagım
saglıklı beslenme cok onemli, karbonhidratları az tüket (ekmek, pilav, makarna vb)
hayatından plastik esyaları ve kozmetikleri (makyaj ve cilt kremleri) mümkün oldugunca cıkar. plastik kanserojen demek ve kadınlarda bazı hormonları kotu etkilediği kanıtlanmıs.
şampuan ve sabunlarda da mümkünse dogal icerikli olanları tercih etmeye calıs.
her gün mutlaka yuruyus yapmaya calıs en az 30 dk.
ben bayag arastırdım yumurta kalitesini etkileyen şeyleri, inşallah sana da faydalı olur.
buarada ilk hamileliğimde sadece folik asit kullandım, bunları yeni kullanmaya basladım. nasip olacaksa birşey kullan ya da kullanma farketmiyor.
hayattan keyif almaya bak psikoloji de cok onemli.

Ayyy verdiğin bilgilerin hepsi birbirinden kıymetli Allah razı olsun çok doğru söylüyosun olacak olduktan sonra nasibin önüne kimse geçemiyor rabbimin vardır bildiği tabi üzülüyoruz ama yapacak bişey yok ama dediklerini yapıcam bal ve polenim var diğerlerini de ayarlıcam sadece şunu merak ediyorum abla bu folik asit o saydığın vitaminleri karşılıyor mu yoksa ekstradan almak gerekir mi omega falan yada ben hastaneye gitsem gebe kalmadan önce tüm vitamin değerlerime baktırmak istiyorum desem onlar bakıp verir mi ay bu doktorlarda karışık Allah iyisine çattırsın

Ayyy verdiğin bilgilerin hepsi birbirinden kıymetli Allah razı olsun çok doğru söylüyosun olacak olduktan sonra nasibin önüne kimse geçemiyor rabbimin vardır bildiği tabi üzülüyoruz ama yapacak bişey yok ama dediklerini yapıcam bal ve polenim var diğerlerini de ayarlıcam sadece şunu merak ediyorum abla bu folik asit o saydığın vitaminleri karşılıyor mu yoksa ekstradan almak gerekir mi omega falan yada ben hastaneye gitsem gebe kalmadan önce tüm vitamin değerlerime baktırmak istiyorum desem onlar bakıp verir mi ay bu doktorlarda karışık Allah iyisine çattırsın
Vitamin değerlerine baktırmak için sanirim dahiliye ye gitmen lazım canim, iyi olur tabi. D vitamini filan eksikse takviye kullanman gerekebilir. Folik asit de cesit çeşit, her birinde farklı bir takviye var, sen doktora sorarsın istersen. İnşallah iyi bir doktora denk gelirsin :)

İnşallah inan folik asiti bile ben sordum öyle verdi yani iyice herşeyinle ilgilenecek doktor bulmak zor. Randevu bulursaaaam inşallah dahiliyeye gidicem 😀

Benim 2. Kullanışım, bugün başladım, günde 1 defa.

Back