- 31 Ekim 2016
- 36
- 36
- 39
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #17.781
Bence var canım testi yenile sabahSizce var mı hayalet çizgi hanımlar?
Dr a gidip baktırsana canımKızlar ben salı günü çatlatma iğnemi vurdurdum..
4.cü günüm bugün ama hiç bi belirtim yok ağrı sızı falan..
Sadece 36.cı saatte karnıma ağrı girdi sol tarafına ve sol kasığm ağrıdı biraz ama kısa sürdü...
Ve şuan sol kasığım şiş bide göğüslerim dolgun..
Ama ağrı falan yok
Geçen ay ilk çatlatma iğnemde karnım neredeyse 1 haftaya yakın çok şiddetli ağrımıştı..
Off bu ay çatlamıyor mu yoksa
Canım ben küçük bi ilçede yaşıyorum ve doktorum antalyada..Dr a gidip baktırsana canım
Canım bak şöyle söyliyim ben ikinci ayım klomen kullanalı.geçen ay iki yumurtam vardı aşırı kasık ağrım oldu iğneyi vurdurduğum gece öldüm resmen...Canım ben küçük bi ilçede yaşıyorum ve doktorum antalyada..
5 saat uzaklıkta yani gidiş-geliş 10 saat
Ama p.tesi olmazsa bizim burdaki özele gidecem..
Sende mi çatlatma iğnesi vurdurdun??
Aynen canım Benim de geçen ay ilk çatlatma iğnem de çok sancılı geçmişti tuvaletimi bile yapamıyordum ama çatlamıştı..Canım bak şöyle söyliyim ben ikinci ayım klomen kullanalı.geçen ay iki yumurtam vardı aşırı kasık ağrım oldu iğneyi vurdurduğum gece öldüm resmen...
Bu ay yine klomen kullandım iğne vurdurdum sıfır ağrım oldu dr a sürekli takip ettirdim bu arada...üzülerek gittim hiç yumurtam yok galiba ağrım yok dedim baktıkki 3 yumurtam oluşmuş ve çatlamış ruhum duymadı:) o nedenle hiç canını sıkma ağrı işleri belli olmuyor kafaya takma
İnşallah canımAynen canım Benim de geçen ay ilk çatlatma iğnem de çok sancılı geçmişti tuvaletimi bile yapamıyordum ama çatlamıştı..
Bu ay ikinci iğnemi oldum sadece 36.cı saatte karnıma ağrı girdi ve sabaha hiç ağrı sızı yoktu..
Bide sol kasığım ve gögüslerim hala şiş...
Inşallah benimkide çatlamıştır canım...
Inşallah bebişlerimiz bu sefer bizimle olur
Canım ikimizinde ikinci tedavisi demek ki :))Bu arada bende salı vurdurdum iğneyi şimdi düşündüm de:) sende akıntı oldumu peki?
Hım bende yumurta akı kıvamında oluyor günde 1-2 defa ancakCanım ikimizinde ikinci tedavisi demek ki :))
Bugün akıntım çok fazla oldu ama şuan yok...
Bugün çok fazla cinsel istek oldu bende oyüzdendir diye önemsemedim ama hayatımda ilk defa okadar çok yoğun akıntım geldi..
Afedersin ama tuvalette idrarım geliyormuş gibi akıntım aktı...
Çok mu yoğun canım..Hım bende yumurta akı kıvamında oluyor günde 1-2 defa ancak
Olabilir canım açarsan gelirim oraya :))Yeni bir başlık açıp ordamı süreci takip etsek acaba
Şimdi açıyorum gel etiketliyim seniOlabilir canım açarsan gelirim oraya :))
Tamam canım etiketleŞimdi açıyorum gel etiketliyim seni
Ay inşallah hadi. Olur inşallah bu ay.. Çok tesekkürlerBence var canım testi yenile sabah