- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #17.481
Bide doktormu demis yani nebilim ozaman her doktorun demesi lazim canimya ben pek doktorun dedigini sanmiyorum genelde halk arasinda konusuluyo bu konu denemelerden falan.
25-30 yıl önce almanyada ki dr demiş cnm şimdi değil. o zmnki imkanlar yetersizmiş sanrım dr önermiş..arkadaşımın annesi anlattı bnm de öyle oldu fln diye..
duyduklarımı paylaşmak istedim denemek yada denememek sana kalmış cnm.
Merhaba kızlar. Herkes iyidir umarım. Benim tüp bebek maceram devam esiyor. Cuma günü yumurtalarım toplandı. 15 tane yumurta toplanmış. 12 tanesi olunmuş. Bu olgunlardan 7 tanesi döllenmiş. Şimdi transfer Gününü bekliyoruz. Embriyologum aradı pazartesi, salı ya da Çarşamba transfer olacak, gelişimlerine bağlı karar vereceğiz dedi. Şimdi beklemedeyim. Hamileliğe hazırlayıcı ilaçlar verdiler onları kullanıyorum. Çarşamba'ya kadar transfer olmuş ve test için gün sayfamaya başlayacağım. Hakkımızda Hayırlısı olsun artık.
hayırlısı olsn cnm... sanrım bugunlerde transfer olucak...inşallah tutunur...ilk seferde yuzun güler...
adet oldum canım bugün üzgünüm klomene inancımı kaybettim gerçi o bir vesile ALLAH nasip etmeyince olmuyo ama bilemedim hepiniz rahim röntgeni çektirdiniz mi çektirmeden de hamile kalan arkadaşlar var mı
nuclear'a katılıyorum cnm öncce rahim filmi cektir...
ben ocak ayında gittim dr.a benden rahim filmi progesteron testi sperm testi ve kan tahlillerini istedi ocak ayında testlerle uğrasrim...rahim filmim temiz cıktığı için klomene başladım...
eğer rahimde tıkanıklık yada baska bısey varsa hem bosuna ilaç almış olcaksn vicüda hemde bosuna zaman kaybedersin...
aklında acaba rahimde mi sorun? sorusu olmaz...
benimde adetim geldi bugun 3.gün..16.40 da randevum var bakalm ne olacak aşılama yapıcakmı bu ay...