- Konu Sahibi AdaisyLove
- #16.501
Slm canim sogani ne icin kulaniyorsunuzsogan kurune adet btncemi baslaniyo we incre nezman anlatrmisn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm canim sogani ne icin kulaniyorsunuzsogan kurune adet btncemi baslaniyo we incre nezman anlatrmisn
Sagolun ya bir kisi bile bana cevap vermedi cok aydinlattiniz benisogan kurune adet btncemi baslaniyo we incre nezman anlatrmisn
Slm canim sogani ne icin kulaniyorsunuz
Bi ara kullandim intahap icin ama bi faydası olmadı bendeSoğan kistlere miyomlara çok iyi geliyor allahın izniyle
Sagolun ya bir kisi bile bana cevap vermedi cok aydinlattiniz beni
Bi ara kullandim intahap icin ama bi faydası olmadı bende
Onun icin çorek otu bal tarcin kulaniyorumKuru incir de yumurtlama ya yardımcı yumurta sayısını arttırıyor
Birsey sorucam kılomen kulandinmı faydası oldumuOnun icin çorek otu bal tarcin kulaniyorum
Onun icin çorek otu bal tarcin kulaniyorum
Bana mı sordun?? :)Birsey sorucam kılomen kulandinmı faydası oldumu
Evet canimBana mı sordun?? :)
Evet gecen ay kullandımEvet canim
Ben asilama yaptirdim da fikrin varmi belirti konusundaEvet gecen ay kullandım
Ben asilama yaptirdim da fikrin varmi belirti konusunda
Oyle dusunme niye tutmadi diye dusun bende gecen hafta aşilama yaptirdim kasiklarimda bi agri var belimde cok var bilmiyorum sendede varmiydi boyle agrı falanİğnenin 14.günü idrar testi negatif çıktı. Artık umutlanmamalı mıyım sizce
5 gün sonra bidaha test yap bence.kan da baktırİğnenin 14.günü idrar testi negatif çıktı. Artık umutlanmamalı mıyım sizce
Gecen hafta cumartesi ama umutluyum isallahNe zaman yaptırdın?? Hayırlısı olsun inşallah
Gecen hafta cumartesi ama umutluyum isallah
Sen denedinmi hiçHımm inşallah hayırlısı olsun