- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #16.441
Yani heycan var endise var,,Ama Allahin izniyle guzel gecirecegime inaniyorum insallah..haftaya persembe veya cuma gidecem doktora gittigimde gorurum .ins bebisimin kesesini ve bebisimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim...Rabbim saglikla versin...bana da duani eksik etme!...Yani heycan var endise var,,Ama Allahin izniyle guzel gecirecegime inaniyorum insallah..haftaya persembe veya cuma gidecem doktora gittigimde gorurum .ins bebisimin kesesini ve bebisimi
Canim bekle...3 gun daha gecsin 15.16.gun kanda baktir...Kizlar ben ovitrelle olmustm bgun 12.gunum igneden sonra test yaptm ikinci cizgi silik ama war goruluyo hala ilacn etkisi olablrmi cok net deil cizgi kafam cok karisti
kızlar ben ne yapacağım benimde yarin iğnenin 14 günü daha önce 5.günü ve 7 günü yaptırdım test 5.günü 6.3 7 .günü ise 2.1 çıktı bende bir daha baktırmalısın kanda evde idrar testi yaptım hep negatif 4 gün sonra da adet tarihim adetimimi bekleyin yoksa yaptırım mi bu arada sivilce de çıktı herzaman ki adet belirtim olarak
Merhaba kuzum, kusura bakmayin size yazamadim iki gundur basla dertlerle ugrasiyorum. Kan testi negatif, adetim de gelmedi. Bekliyorum gelsin diye. Kistimle agrilarla yasayip gidiyorum :))Drottine kuzum nerdesin?
Ne kusuru canim merak ettik..naptin diye..hayirlisi olsun canimm...gecmis olsun...Merhaba kuzum, kusura bakmayin size yazamadim iki gundur basla dertlerle ugrasiyorum. Kan testi negatif, adetim de gelmedi. Bekliyorum gelsin diye. Kistimle agrilarla yasayip gidiyorum :))
Haftasonu bisikletlere atlayip deniz kenarinda gezecegiz esimle, iyi yani da bu oldu herhalde :) artik salmaya karar verdim. Doktora ilac da yazdirmadim.Ne kusuru canim merak ettik..naptin diye..hayirlisi olsun canimm...gecmis olsun...
Ne guzeel keyfini cikar canoooHaftasonu bisikletlere atlayip deniz kenarinda gezecegiz esimle, iyi yani da bu oldu herhalde :) artik salmaya karar verdim. Doktora ilac da yazdirmadim.
İnşallah ilacın etkisi değildir cnm benimde 11.gün merak içindeyim ama adet sancım var12.gun ilacin etkisi devam edermi hala ya cok merak ediyorm
inslah deildir ya sen nezman yapcaksn testiİnşallah ilacın etkisi değildir cnm benimde 11.gün merak içindeyim ama adet sancım var
hiç bilmiyorum canım biraz daha bekleyim diyorum ama umudum hiç yok hiç bi belirtim yok sende belirti varmı. sonucu öğrenince yaz burayainslah deildir ya sen nezman yapcaksn testi
Yarin 14 bida yapcam test ewde artk o kesin snuctur herlde belirti sol kasgmdaki yumrta buyumstu orda bi sızı oluyo sdce bska belirti yok.dunden beri bogazm sis gribim vucdmn heryeri agriyo belirti warsada hastalktan bisi anlamiyorm maalesefhiç bilmiyorum canım biraz daha bekleyim diyorum ama umudum hiç yok hiç bi belirtim yok sende belirti varmı. sonucu öğrenince yaz buraya
Regl oldum ben yaKız Nerelerdesin ne oldu durumun nasıl?
Hımm hayırlısı bişey olmaz nasip değilmişRegl oldum ben ya
Kesinlikle ediyor. Tam 14. gününden önce test yaptırma.12.gun ilacin etkisi devam edermi hala ya cok merak ediyorm