- 21 Kasım 2011
- 839
- 432
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #16.201
Normalde 18 Mart bat korku düştü içime şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Igne vurulmussan, ignenin 14. Gununde gelebiliyormus cnm, beklenen adetini one aliyor o zaman.Normalde 18 Mart bat korku düştü içime şimdi
Ah bitanem.insallahhh insallah sen.ben isteyen dileyen herkese versib mevlam.hic dilimden dusmuyor dualar.bazen de kendime kiziyorum cok kafami takiyorum diye.ama duasizda olmuyor..Rabbim geri cevirmesin inssBu kadar hafif pembe ciktigina gore hamilelik cok yeni, kan sonucun maksimum 20 lerdedir. Kan testi ver sen bak hamilesin.
Yumurta takibinde doktora sordum Boğaz'ım çok ağrıyor kbb A gideceğim ilaç verecek kullanmalısınız. Ilaçsız atlat kullanma Sakın dedi. Bir kadındoğumcıya danış derimmrb arkadaslar ben de bu ay ilk kez klomen kullandım. doktor yeterince gelişmemiş yumurtalar dedi ama ilişki günleri verdi değerlendirdik.bugün adetimin 32. günü ve dünde bugn de biraz leke geldi. normalde 40 45 günde bir adet olurum. dün de bugün de gebelik test yaptım cok silik çizgi çıktı ne oluyor anlamadım bir hafta önce gittim kan testi negatif idi.ve bogazlarım çok kötü doktor antibiyotik ilaçlar filan verdi kullanayım mı sizce doktora tekrar çarşamba gitcem.. ne yapmalıyım, bu kahverengi leke adet mi oluyorum acaba..
Canim sakin kullanma,testteki cikan ikinci silik cizgi her zaman yuksek ihtimal pozitiftir.yarin bence kan ver senin.gunun gecmis ve supheli bir durumdasin hasta oldugun icin.mrb arkadaslar ben de bu ay ilk kez klomen kullandım. doktor yeterince gelişmemiş yumurtalar dedi ama ilişki günleri verdi değerlendirdik.bugün adetimin 32. günü ve dünde bugn de biraz leke geldi. normalde 40 45 günde bir adet olurum. dün de bugün de gebelik test yaptım cok silik çizgi çıktı ne oluyor anlamadım bir hafta önce gittim kan testi negatif idi.ve bogazlarım çok kötü doktor antibiyotik ilaçlar filan verdi kullanayım mı sizce doktora tekrar çarşamba gitcem.. ne yapmalıyım, bu kahverengi leke adet mi oluyorum acaba..
Gunaydin Pambix, ben kan testi verecegim yarin cok heyecanliyim yaGunayydiinnnn
imKızlar varmı güzel haber
bnm regl 4.günü yarn klomene başlıyorum.dr başla boşa geçmesin ay dedi yanımda hapım.
bna alıntı yapark cvp yazın teldn tek tek okuyanıyorum nete zor giriyorum
Canim sen nerelerdesin ?Hayirli saglikli olsunda ben baska bisey istemiyorum ister tek ister ikiz...gece ruyamda defalarca kan aldiriyodum igneyi gordum de kan gormedim...hayirlisi olsun...uzulme canim eger nasip simdi anne olmaksa Rabbim kismet eder...nasip olan ileride olmaksa...vakti gelince olur ins...
Bende bugun test alicam.yine silik cikarsa kan vericem safak 3 bende cok stresliyim yoksa cok.uzulurummmGunaydin Pambix, ben kan testi verecegim yarin cok heyecanliyim ya
Evet ya hic yazmadi ,bende merak ettimTugba dan haber alamadık bugün. İnşallah hayırlı haberlerle dönersin cnm.