- 8 Aralık 2014
- 485
- 268
- 32
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.701
Hosbuldum canim sen doktordan geleli kac gun oldu yani yumurta catlayali?
13 gün oldu canım. Yumurtanın çatladığından tam emin değilim zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum canim sen doktordan geleli kac gun oldu yani yumurta catlayali?
E bakti ultrasonda catlamak uzere demedi mi?regline az kldysa test yapsana?13 gün oldu canım. Yumurtanın çatladığından tam emin değilim zaten.
anladım cnm.. Çok tşkkur ederm..Valla bilmiyorum da özel e gitme sende. Ben devlet hastanesine gidiyorum bikaç kez Özele gittim memnun kalmadım test yapılmadı sadece ultrasondan bakılmıştı yani ücretleri bilmiyorum canım
Napim benimki dirilis ertugrulu izliyo bende skntdan patliyom...
Anam zaten ozeti izliyodu simdi uyudu uyuyacak...calisma icin yakasina yapissam ben pisman olacam...agrim olucak dye korkuyorum olmasa bi tane yumurtam vardi bosa gtcek diye korkuyorum arada kaldim yaniBişey olmaz
Benim Koca evde bile değil derse gitmiş tv başında oturuyorum bende napim :)
E bakti ultrasonda catlamak uzere demedi mi?regline az kldysa test yapsana?
anladım cnm.. Çok tşkkur ederm..
Hmmm benim 1 hafta olacak yumurta buyudu beraber olun diyeli...kendimi zor tutuyoruuuuum!...Evet öyle dedi. Benim adetler düzensiz ya onun için acele etmiyim diyorum bugün eczanenin önünden geçtim acep test alsam mı diye neyse biraz daha sabredeym dedim geçtim
Anam zaten ozeti izliyodu simdi uyudu uyuyacak...calisma icin yakasina yapissam ben pisman olacam...agrim olucak dye korkuyorum olmasa bi tane yumurtam vardi bosa gtcek diye korkuyorum arada kaldim yani
Hmmm benim 1 hafta olacak yumurta buyudu beraber olun diyeli...kendimi zor tutuyoruuuuum!...
Yok anam dun yapistim agrim olunca biraktim kactim ringtenama cumartrsi olmustu artik...nasip kismet ya tuttuysa tuttu.Hergün mü yakasına yapışıyon kız? ?
Heee behliyoook!...napak baska care yok sen nerde oturysun canm?Sabır sabır biraz bekle sende canım
Yok anam dun yapistim agrim olunca biraktim kactim ringtenama cumartrsi olmustu artik...nasip kismet ya tuttuysa tuttu.
Heee behliyoook!...napak baska care yok sen nerde oturysun canm?
Oyle ama sanki firsati kaciriyorum gibime geliyo hep sen gecen ayi gorcektin hep bizimki kosar pesimden gecen ay ben yapistim yakasinabizimkinin canina minnet tabi...cocuk askina sekilden sekile giriyoz yaaaaBencede böyle kafana takma rahat ol allah ol derse oluverir kısmette varsa zaten olur stres yapma cnm
Oyle ama sanki firsati kaciriyorum gibime geliyo hep sen gecen ayi gorcektin hep bizimki kosar pesimden gecen ay ben yapistim yakasinabizimkinin canina minnet tabi...cocuk askina sekilden sekile giriyoz yaaaa
1 tane canım bu ay ilaçsız deneyeceğiz dedi iğne de vermedi1 tane mi yumurtan var...igne verdi mi canim?
Anladim cnm ins tutar bu ay!...1 tane canım bu ay ilaçsız deneyeceğiz dedi iğne de vermedi
Hayrlisi olsun bana da cuma gunu 23 ve 28mmlik yumurtan var dedi...pazartesi gitrim catlamis dedi Allahtan o hafta sonunu degerlendirmistim...eger adet olurs 3.gunu baska bi doktora gidicem cunuku bu doktordan 5 aydir sonuc alamiyorum...Bir tane yumurta var dediğinde yeter mi demiştim doktora. Zaten bir taneyle oluyor o iş tam istediğim gibi dedi. Ama bu telefonlardaki programla aynı çıktı doktorun verdiği tarif. Bugün çatlıyor görünüyordu telefonda doktor dün olur diye düşünmüştü ama bugün çatlamamış yarına bir daha dedi. 6 ay boyunca o programa göre birlikte olmuştuk. Bu ayda aynısı oldu. Demekki kendiliğinden yapamıycam:))) gelecek ay klomen verecek gibime geliyor