- 19 Aralık 2013
- 694
- 26
- 34
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #1.121
Arkadaşlar nerelerdesinizzzz
kuzumm ay sonu ya bıraz yoğunum ama fırsat buldukça takıp etmeye çalışıyorum :)) canımm senın kasık ağrıların ne kadar sürmüştü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar nerelerdesinizzzz
kuzumm ay sonu ya bıraz yoğunum ama fırsat buldukça takıp etmeye çalışıyorum :)) canımm senın kasık ağrıların ne kadar sürmüştü
Hala devam ediyor canım benim bi halsizimki havadan sanırım
olabılır kuzum dışarıda yağmur varmış göremedim ama bi ark.dedi dua et dıye :)
kızlar afedersiniz pişik oldum bir bu eksikti yani..
bugün akıntım var biraz sanırım o yaptı...
çok güzel yağmur yağıo konyada bereket olsun inşşş
Yumurtan mı çatladı ki canım
bugün 20. günüm biraz geç sanırım tatlım..
bende enfeksiyon kaptım diye düşündümmm...
ama ağrım falan yok...
Anladım tatlım benimde 22 günüm bugün:18:
ayyy cidden çok heyecanlı yaa..
peki hiç kimse progestan hapı kullanıyomu..
doktorum bana 15-25 günler arasında duphaston kullan dedi..
bebek oluşursa bebeği korurmuş olmazsadaa adet getirirmiş
kızlar burdada yağmur var rahmet yağarken dua edelim rabbim inşallah çok bekletmez aminnnnnnnn bende klomen kullanıyom bu ilk ayım yarın bitiyo ilaç cuma gunude takibe gidicem
Cnm.mrk ediyorum bende seni inşggüzel haberlerle gel.kuzucum
Cnm doktor banafa Çektirelim dedi ama klomeni bir deneyelim hsg zor çünkü dedi[/QUOT
anladim cnm hayirlisi olsun o zaman bana hsg icin erken ama cektirmezsemde pisman olurum diye korkuyorum.ben bu ay ilk defa adetimden sonra ilk tedavi olarak klomene baslayacam.bunu tr doktor istedi.yasadigim ulkedede ilac kullanmadan once hsg istediler
canım ben 7 senedir evliyim 4 düşüğüm oldu şimdi ise hiç hamile kalamıyorum eşimin sperm yapısı bozukluğu var 2 aydır negetifim hiç pozitif olamadım arkadaşım denedi ilk ay pozitifti hamile kalamadı 2. ay hep negetif cıktı ama hamile kaldı anlamadım nasıl birşey olduğunu yani
Hadi hayırlısı olsun canım cuma günü adetinin kaçıncı günü oluyor benim dr. 12 günümde muayene etti benide
ayyy cidden çok heyecanlı yaa..
peki hiç kimse progestan hapı kullanıyomu..
doktorum bana 15-25 günler arasında duphaston kullan dedi..
bebek oluşursa bebeği korurmuş olmazsadaa adet getirirmiş
Cnm.mrk ediyorum bende seni inşggüzel haberlerle gel.kuzucum
Cnm doktor banafa Çektirelim dedi ama klomeni bir deneyelim hsg zor çünkü dedi[/QUOT
anladim cnm hayirlisi olsun o zaman bana hsg icin erken ama cektirmezsemde pisman olurum diye korkuyorum.ben bu ay ilk defa adetimden sonra ilk tedavi olarak klomene baslayacam.bunu tr doktor istedi.yasadigim ulkedede ilac kullanmadan once hsg istediler
Canım kafanı karıştırmak gibi olmasın ama benimde doktorum klomen vermeden önce hsg filmi istedi sonra klomen verdi
bana verdi cnm doktorum ama bana adetinin 3. gunu klomen adetin 10. gunu de duphaston kullan dedi gunler farkli sen klomeni kacinci gun kullanmaya basladin cnm
bu arada ozturko6 senın 12. gununde kac mm dı yumurtan canım