- 8 Kasım 2013
- 795
- 26
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #4.281
artar canım artar hiç merek etme canımmmm
Ya cok.tsk ederm bitanem sewincime ortak.oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artar canım artar hiç merek etme canımmmm
niye kimse beni onemsemiyorrrrrrrrrr iyi degilim diyorum sizeeeee
napsam gidip erkenden kan testimi yaptirsammm
HADI COOOKKKK SEVINDIM SENIN ADINA ZEYNEPCIMMMMM
BIRDE BENIM ICIN ISTIHARE YE YATSANIZ DA BIR BAKSANIZZZZZ BU AY ICIN
Ya Allahin hikmeti o kadsr buyukki asilamayi bklerkn ondan once tutms aglamamak elde degl
kuzuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm şükürler olsunnn maşallahhhh size canımmm Rabbi sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inş hadi hadiiii dizilin halay cekiyozzz ikinci hamişimizz gözünn aydın kuzummmmm kendim olmuş kadar sevindimm şükürler olsun Rabbimeee[/QUOTE
cok saol.bebem darisu sana insallah bol bol dua etcm sizn icn insallah snde yazcksn burays
aynen öyle canımm Rabbimin hazinesi o kadar bol ki yeterki biz istemesini bilelimm ve dua edelimm aşılamalarda tutarsa senin 4 e tamamlancak gibi görünüyor kuzummm
Yaaa bide o var valla o aklmdan ciktydi oda tutarsa onlar kkuccuk olck ayy insallah darisi sana.e
53,68 kan degerim hamileyimmmmmmmmmmm anne olcammmmm bndee istiharemde dogru cikti
inş kuzuuummmmmm hepimizee inşşşş kutlama mesajımda vardı ama onu görmedin sanırımmm
kuzuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm şükürler olsunnn maşallahhhh size canımmm Rabbi sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inş hadi hadiiii dizilin halay cekiyozzz ikinci hamişimizz gözünn aydın kuzummmmm kendim olmuş kadar sevindimm şükürler olsun Rabbimeee[/QUOTE
cok saol.bebem darisu sana insallah bol bol dua etcm sizn icn insallah snde yazcksn burays
Cnm grdm bak yazmsm cok saol kuzum snde yazckdn insallah buraya
canım çooook sevindim.tebrik edrim:))))valla seni merak ettim temizlik yapıyodum dedim bu kız yazmıştır şimdiye bi açıp bakayım dedim aaaa bir de ne göreyim
sağol kuzuuuuuumm inşş inşş Allahım nasip etsin bizlereede tez zamanda hayırlısı ile inş
canım çooook sevindim.tebrik edrim:))))valla seni merak ettim temizlik yapıyodum dedim bu kız yazmıştır şimdiye bi açıp bakayım dedim aaaa bir de ne göreyim
hamişlerrr çoğalıyor umudum artıyor herşey cok güzel olacak inşşşşşşşş hepimiz bi gün buraya hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmmmm yazıp sevincimizi paylaşıcazzz biribirimize bol bol dua edelimm hattaa batı gelene o gün dua edelim dua kardeşi olalımmmm bebişlerimiz bizimle olsun inşş
cnm boyle hamile haberleri alinca cok mutlu oluyorum gercekten.Allah tamamina erdirsin saglikli bir sekilde kucagina almayida nasip etsin ins.
sağol kuzuuuuuumm inşş inşş Allahım nasip etsin bizlereede tez zamanda hayırlısı ile inş
Amin londonelizabet darisi insallah size bnde sndn en.kisa zmnda duycm insallah.
Ayy cindirella cok tsk.ederm cnm bnm darisi insallah sana dualarmdsnz hepnz
İnsallah ewrakcm darisi sana kuzum bnm
hamişlerrr çoğalıyor umudum artıyor herşey cok güzel olacak inşşşşşşşş hepimiz bi gün buraya hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmmmm yazıp sevincimizi paylaşıcazzz biribirimize bol bol dua edelimm hattaa batı gelene o gün dua edelim dua kardeşi olalımmmm bebişlerimiz bizimle olsun inşş
amin canım canım inş umut vadediyor bu topikdua edelim hatta meryem suresi falan var kaç kez okuncak bilmiyorum.isterseniz okuruz çok katılımcıyla.
bu arada alıntılar birbirine mi karıştı netopik heyecanlandı hamile haberiyle
Bilen biri liste yapsn ona sirasiyla salati tefriciye okuyalm istersnz
aynen öyle oldu kuzummmm htlar karıştı ben her türlü varım elimden geldiğince ama çalıştığım içinn..inş sırasıyla gelecek aya bu güzel haberleri veririz inşşamin canım canım inş umut vadediyor bu topikdua edelim hatta meryem suresi falan var kaç kez okuncak bilmiyorum.isterseniz okuruz çok katılımcıyla.
bu arada alıntılar birbirine mi karıştı netopik heyecanlandı hamile haberiyle
Bilen biri liste yapsn ona sirasiyla salati tefriciye okuyalm istersnz
olur canımmm güzel olur ariver gelsin diyelim ona inş :)
Uyu bol bol uyuuuu bebis buyuyor o vakitlerdeeeeeecanım ben hiç ateş ölçmedim bilemiyorum bunu..
ama inş tutunmuştur kuzucummm...
canım başım dönmesi ve iştahsızlık dışında iyiyim şükür..
haa birde uykuu uykuya doyamıyorummm
Evrakcuuuuuu canimmmmm haklisin evet ama niye boyle oldum ben bende bilmiyorumkız nolduuuu dur dur yeni geldim canım dha adetine 10 gün var çıkması imkansız gibi bişey bekle biraz daha canımm napalımmm bizim elimizden gelen bişey yokki biliyorsun Rabbim c.c nezaman yazdıysa o zmn oluyor keşke elimde sihirli bi değnek olsada hepimizi hamiş yapsam hatta çifter çifterrr stres yapma kendine pozitiff düşünnnnnn kuzummmmmmmm bekle azcık daha
Ablacim cok tsk edetm.insallh darisi sana ve diger tum arkdslarma
Offff ozturk offfff demin sana baktim mesaj attim ama duymadinnn beniii ... sen nasilsin iyi misin ??Bizimde bebişimiz olsun bizde bu duyguyu yaşayalım allahım yardımcımız ol