- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #3.241
Ayyy bacim tutsunda tek raziyim bu acilara yeterki bebisim gelsn
insallah gelir canım ankaradayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy bacim tutsunda tek raziyim bu acilara yeterki bebisim gelsn
ay inş.. bugün gebelik testi sipariş ettm sabaha gelir heralde test yapmaya başlarım artk yarından itibaren:)
insallah gelir canım ankaradayım
Yaknmsz birbirimize
kac gun sonra cıkıyormus teste canım
?
9 we 10. günlerde silik çizgiyi gören çok ama belli olmuyo genelde 12.14. günler çıkıyo idrara geç düşebiliyo ama kanda kesin cewap çıkıyo
sen nerdesin canım
hıımm ben batımı beklıcem gecıkme olursa yapıcam . zaten haftaya kontrole cagırdı doktorum hgc ye mı bakacak acaba ?
12 weya 14. gün sonra falan çağrmışsa hgc bakıcaktır bence çnkü ondan önceki testler çokta güwenilr olmuyomuş
yok yok gneden bı hafta sonra cagırdı ıgne yaptıgı gun haftaya gel kontrole dedı. neyı kontrol edecek sence varmı bı fıkrın?sormadım bende safs gıbı halbukı her seyı sorarım normalde
hmm... bilmiyorum ki ilginç yumurtanamı bakıcak ki acaba çatladımı die yada progestan başlicak sana galiba bebişin tutunabilmesi için werilen bir ilaç bana werdi mesela 1 hafta sonra başlamamı söyledi
Kirikkale cnm duydunmu hic ben tayinimz ciktgnda duyduydm
ya ben 13.unde gebelik testi ypcm ama karnim felaket agriyor. cikan sonuç negatif çıkarsa veya hasta olursam gerçekten çok yıkılırim ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
progestan kullanan arkadaslar fıyatı nedır solermısınız ???
Sigorta veriyor canim progestani
hımm olabılır gıdıcem bakalım ınsallah haftaya. kaca aldın sen o ılacı canım ?
iğne+progestan+ 85 lira tuttu iğne 80 olması lazm oda 5 liraydı demekki git bakalım ne olucak haberdar edersin