- 7 Şubat 2014
- 1.230
- 77
- 34
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #3.101
canım 1 aylık evliyim 29 yasındayım bakalım canım ne diycek
kız arkadasım bır aylık evlıysen nıye hemen tedavıye basladın daha cooook erken degılmı canım benım *?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masallah daha cok yeni evlisin.rabbim yuvanizi guzel bir bebekle tatlandirsin ins.neden tedaviye bu kadar erken basladin cnm belki kendiliginden olurdu.:44:
cnm bnm daha yeniymsn rabbim hayirlica bizide siraya sunnete katsn
kız arkadasım bır aylık evlıysen nıye hemen tedavıye basladın daha cooook erken degılmı canım benım *?
canlarım özel durumlar vardı ondan tedaviye erken basladım.amin Rabbim herkese nasip etsin kimsenin yuvasını cocuksuz koymasın.serephone içtim canım gecen ay fayda etmedi.bakalım bu ay nasıl olacak:26:
amin inşallaaaahhh rabbımın rahmetı buyuk gucu kudretı sonsuzzzzzz ısterse cıfter cıfter verır ınsallaahhhhhh
ilk klomen denememdi bu ay 5 gün adet gecikmesinin ardından tüm ümitlerim yeşermişken az once adet oldum. inşallah bundan sonra bu kadar üzülmem çok zor beklemek ve hüsrana uğramak ağlamamak için ne kadar tutsamda kendımı bide bugun hamile bir misafirim vardı sürekli bebeğinin kıpırdayışlarını anlatırken içim kan ağlayarak onunla gülüp sohbet etmek zordu çok psikolojim dibe vurmuş durumda .....
Canim benim doktorumda yumurta takibi yapmadi adet olmazsanda gel.olursanda 3. Gün gel demişti..
canlarım özel durumlar vardı ondan tedaviye erken basladım.amin Rabbim herkese nasip etsin kimsenin yuvasını cocuksuz koymasın.serephone içtim canım gecen ay fayda etmedi.bakalım bu ay nasıl olacak:26:
ilk klomen denememdi bu ay 5 gün adet gecikmesinin ardından tüm ümitlerim yeşermişken az once adet oldum. inşallah bundan sonra bu kadar üzülmem çok zor beklemek ve hüsrana uğramak ağlamamak için ne kadar tutsamda kendımı bide bugun hamile bir misafirim vardı sürekli bebeğinin kıpırdayışlarını anlatırken içim kan ağlayarak onunla gülüp sohbet etmek zordu çok psikolojim dibe vurmuş durumda .....
zaten o hamilelerin,hamile kalmayan ugrasanlarin yaninda konusmalarindan bende nefret ediyorum.kac kere gordugumde eve geldigimde aglamisimdir,tamam paylasmak istiyor ama bunu dusunmeden yapiyor,bende yaram oldugu icin gocunuyorum iste.bide kolay kazanilan birseyin degeri olmazmis derler,arkadasim ya ben kilo alacam diyor,biz nelerde ugrasiyoruz onlar vucutlarinin bozulacagi derdindeler cinsiyeti derdindeler.ama su anda biz ne cinsiyet nede fizik derdindeyiz yeterki olsun diyoruz.bence biz cocuklarimizin daha cok kiymetini bilecez ins.
hic uzulme cnm bnm Allah c.c swdigi kula gec verirmis sewmedigi kulunada hemn verirms sesini duymamak icin ne mutluki Rabbimin sevdigi kuluyuz biz
onları suçlamıyorum mutlulular haliyle bunu paylaşmak istiyorlar ama bizzz ... bizim bunları dinlemeye gücümüz yokk. yorgunum mutsuzum geçicek biliyorum bizimde kucağımızda evlatlarımız olucak hemde en kıymetlilerinden olucaklar haklısın hiç umrumda değil fiziğim falan o yeter ki gelsin ((((
yazdıklarını okudum etkilendim canım ama şunu unutma yalnız sen değilsin burada bizler de aynı sıkıntıyı çekiyoruz kadın doğumcuya gidemiyorum oradaki hamile bayanları görünce ağlamamak için kendimi zor tutuyorum nefes bile alamıyorum inş rabbim bizlerin yüzlerini güldürür daha fazla aratmaz yokluğunu inş..sen rahat ol bitanem üzülme bol bol dua...
dedim ya haklilar ama ben yaram oldugundan dolayi zoruma gidiyor soyledikleri seyler.bak sen diyebiliyorsun kilo umrumda degil diye.bende diyorum ama kolay elde edenler bunu diyemiyorlar.herkesin bi sinavi var,bu da bizim sinavimiz cnm rabbim dermansiz dert vermesin cok sukur ki dermanimiz var tedavimizi oluyoruz
İSİM | YAŞ | BAT | SONUÇ |
İsyan123 | 27 | 5 Mart 2014 2013 | Klomen ilk denemede HAMİŞŞ |
Evrakcu | 25 | 7 Mart 2014 | Klomen beklemede |
Ariver | 21 | 26 şubat 2014 | Klomenle ilk deneme |
Ozturk06 | 24 | belirsiz | Klomen beklemede |
Dennizkabugu | 30 | 7 Mart 2014 | Klomen+çatlatma iğnesi |
Zozitos | 38 | 1 Mart 2014 | Klomenle ikinci deneme |
13nisa | 28 | 9Mart 2014 | Klomenle ilk deneme |
incitanemmm | 22 | 4 nisan 2014 | Klomenle ilk deneme |
femiray | 27 | 15 mart 2014 | Klomenle ilk deneme |
sağol canım desteğin için bu duygular kimseyle paylaşılmıyor malesef eşim üzülür diye susuyorum annem üzülür diye susuyorum ama ben ...... doktorA gittiğimde bende aynı seyleri düşünüyorum hepsi hamile ve kontrole geliyor sanki bir tek ben tedavi için geliyorum çok üzgünüm geçicek biliyorum ama olmuyor işte üzülmeden ağlamadan dinmiyor acım...her namazımda dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zormus beklemek ... evlat hasreti...