- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #2.321
Bende şimdi idrar testi yaptım bakalım neolcak hiç umudum yok ama hayırlısı
canımm yaptın mı sonuç noldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şimdi idrar testi yaptım bakalım neolcak hiç umudum yok ama hayırlısı
Şuanda çıkan bir çizgi yoooookkkkkkk kaç dk beklemek lazım canım:2::26:
tamam kuzum ekledim umarım son kullanışın olur :)
UĞURLU LİSTEMİZ
İSİM
YAŞ BAT
SONUÇ
İsyan123 27 5 Mart 2014 2013 Klomen ilk denemede HAMİŞŞ Evrakcu 25 7 Mart 2014 Klomen beklemede Ariver 21 26 şubat 2014 Klomenle ilk deneme Ozturk06 24 belirsiz Klomen beklemede Dennizkabugu 30 7 Mart 2014 Klomen+çatlatma iğnesi Zozitos 38 1 Mart 2014 Klomenle ikinci deneme
canımm yaptın mı sonuç noldu
Normalde 3 dk bekleme yetiyorrrrr naptinnn kuzummmmm
Tek çizgi varrrr:2:
Çok korkuyorum bir sorun olacak diye...sevinemiyorumm bile yaa...çok değişik bir duygu kızlarrr...
Uzulme kuzucukkkk iyice bekledin mi emin misin tek cizgidennnn ... Moral bozmuyoruzzzzz
devam denemelere ... reglin gelmedi ama daha dimi ???
Cok tesekkur ederimmmm nazar boncuguna da bayildim ...
Insallah Arriver cim yasimdan dolayi cok korkuyorummmm gecikicem cocugum olmicak diye
heray bir telas icinde geciyor benim icin ama doktorlara gittigimde de hicbirseyiniz yok olur diyorlarrrrrrr :26:
Bu arada hepinize birsey sormak istiyorum... adet biter bitmez iliskiye girdik esimle kupayi cektirdigim gun belimde de yakimmm
acaba tutma olasiligi olur mu birkac kisi tutuyor hemen dediler de sizin de fikrinizi alayim dedim...
canım stres varya o bitiriyor işte. rahat olmayı dene başka şeylerle meşgul ol inş gelecektir vakti geldiğinde kuzucuğun. yaşına takma tıp artık çok ilerledi. ki rabbim istesin yeter. onun için bizde ondan isticezzz. inş oda nasip edeck bizlere
bende bu gibi formlardan okumuştum yakıyı kullanıp olumlu sonuç alanlar olmuş. inş faydasını görürsün.
Yok gelmedi ama tek çizgi canımmmm
geçer canımm geçer ben gibi sabırsız olursann hemen öğrenirsinnn
canımm inş güzel sonuç alırsın benim progesteron 42 idi..
canım benim bir yumurtlama zamanımda 2 gün ağrım oldu..yumurtlama zamanım bitti göğüs ucu acım başladı..
öle gidiordumki 23. gün akşam benden pembe kan geldi..ama çok az peçeteye...
sonra ertesi gün 24. gün baya adet ağrım vardı ama adet ağrım tam olarak 22. gün başladı canım halada devam ediyor..bnugün 26. günümmm..yardımcı olabildimmi bilmiyorumm
uzulme canim yaaa seni cok iyi anliyorum bende gecen ay seninki gibi heyecanla bekledim
adetimde gecikince bebis var sandim ama bu klomen de kullanimda gecikmeler yapiyor
mesela ben norlamde 28 gunde bir oluyordum 31. gun reglim geldi.. hayirlisi Allahtannn
canım tüpleri tıkalı olanlar, tüpleri bağlı olanlar, doktorun kesinlikle bebeğin olmaz dediği kişiler, adetine 2, 3 kala bi kere ilişki ile hamile kaldıklarına bunların hepsine şahit oldum, duydum. tek yapmamız gereken üzerimize düşeni yapıp tevekkül etmek. inş olacaktır. kalbini ferah tut. bak ne güzel topikte hamiş haberleri geliyo bunlar bize birer umut. allahın izniyle bizimde olckEylulnazzz cok tesekkurler inan moral oldun sende banaaa insallah oyle olur dua ediyorum her zaman
rabbime ... melegimizi kusagimiza hayirli ve saglikli bir sekilde almayi nasip etsin diye .. Hayirlisi Allahtan
evet bende hem burada formda gordum birisi bahsetmis hemde birkac kisiden duydum .. bakalim
bu ayda bunu denicemm bana mantikli geliyor ... birde viks sur diyorlar vajina icine pamuk koy vicksli
diyorlar hem kanallari ferahlatiyormus hem de bir usutme falan varsa onu aliyormusss
cnm havuc suyu buyuyen yumurtanin catlamasina yardimci olacak incir suyuda buyumesine.peki sen duphaston kullanacakmisin cnm yada catlatma ignesimi olacaksin.