- 30 Haziran 2013
- 21.671
- 1
- 17.542
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
çatlayınca agrıyı hıssedersın agrın olunca ilişkiyi yasayın benım bazen 12saat ıcınde catlıyordu bellı olmuyor o kç mm ıdı yumurtanselam kızlar doktra gittim yumurtam sağda bayagı iyi buyumus dedi doktor çatlatma iğnesi vuruldum hemen ogun yakınlaşma yasak dedi sonra 2 gun yakınlaşcan dedi
36 ve 72 saate kadar
siz nasıl yapıyorsunuz yakınlaşmayı
12. günü sag kasıgımda agrı var sadece :)kaçıncı gunun bugun ne durumdasın
buyuyor yumurta baslayın ılışkiye bence cnm ınsallah tutacak12. günü sag kasıgımda agrı var sadece :)
hayır canı m baştan anlatayım 29 unda adet oldum 5.günü doktora gittim klomen verdi 5 gün kullandım gittigimde bi tane yumurtan var dedi bugunden itibaren ilişkiye başlayın gün aşırı 10 gün dedi 9 günde 4 kere ilişki oldu klomen bitiminden sonra 12 gün oldu bugun klomen bittikten iki gün sonra sag kasıgım çok agrıdı ve yumurtlama akıntısı gibi akıntı geldi yumurtladım heralde ozaman işte bugun sag kasıgım agrımaya başladı 2 saattir agrıyo ve idrarım çok tuhaf rengi nerdeyse kırmızı olacak ve nasıl anlatsam bilemedim şimdi :) ygun bi idrar gibi ilk defa oldu anlamadım acaba kistmi oluştubuyuyor yumurta baslayın ılışkiye bence cnm ınsallah tutacak
anladım cnmmm ben adetın 12. gunu sandım oılmuş kızzz oyle batma oluyo kasıkta ay ınsallah tutmustur pazartesı ogrenırsın bencehayır canı m baştan anlatayım 29 unda adet oldum 5.günü doktora gittim klomen verdi 5 gün kullandım gittigimde bi tane yumurtan var dedi bugunden itibaren ilişkiye başlayın gün aşırı 10 gün dedi 9 günde 4 kere ilişki oldu klomen bitiminden sonra 12 gün oldu bugun klomen bittikten iki gün sonra sag kasıgım çok agrıdı ve yumurtlama akıntısı gibi akıntı geldi yumurtladım heralde ozaman işte bugun sag kasıgım agrımaya başladı 2 saattir agrıyo ve idrarım çok tuhaf rengi nerdeyse kırmızı olacak ve nasıl anlatsam bilemedim şimdi :) ygun bi idrar gibi ilk defa oldu anlamadım acaba kistmi oluştu
inşallahhh kuzum ya inşallah bide akam yemeginde tavuk vardı nasıl koktu yerken bide salatalık amnnn ALLAH ım kan kokusu gibi umutlanmak istiemiyorum yoksa çok üzülürüm kaptırmıcam kendimianladım cnmmm ben adetın 12. gunu sandım oılmuş kızzz oyle batma oluyo kasıkta ay ınsallah tutmustur pazartesı ogrenırsın bence
sen hamilemisin canım bide kasıkta batma oluyo arada ama bu bama dedigin nasıl bişey acıyomuinşallahhh kuzum ya inşallah bide akam yemeginde tavuk vardı nasıl koktu yerken bide salatalık amnnn ALLAH ım kan kokusu gibi umutlanmak istiemiyorum yoksa çok üzülürüm kaptırmıcam kendimi
Kaptirma tabi kendini ama bana hamile gibi geldin cnm insallah hamilesindir ay hamile olursan bana dua edecen soz muinşallahhh kuzum ya inşallah bide akam yemeginde tavuk vardı nasıl koktu yerken bide salatalık amnnn ALLAH ım kan kokusu gibi umutlanmak istiemiyorum yoksa çok üzülürüm kaptırmıcam kendimi
Ben hamile degilim cnm klomen tedavisine cevap vermedim yumurta gelismedi cnm temmuzda tup bebek dusunuyorum dr baska caren yok dedisen hamilemisin canım bide kasıkta batma oluyo arada ama bu bama dedigin nasıl bişey acıyomu
inşallah hamile olayımda hatim bile indiririm ALLAH ın izniyle canım beniöKaptirma tabi kendini ama bana hamile gibi geldin cnm insallah hamilesindir ay hamile olursan bana dua edecen soz mu
neden çaren yok dedi peki aşılama flan yapmadımıBen hamile degilim cnm klomen tedavisine cevap vermedim yumurta gelismedi cnm temmuzda tup bebek dusunuyorum dr baska caren yok dedi
Canim ben tum tedavileri olmusum artik bende ise yaramiyor adetin 3. Gunu gitcm ama dra belki bir asilama deneriz ama ignelerimmn cevap vermesi bile beklenmiyor tup bebek proseduru uygulariz falan dediler temmuza kadar diyet yapicam falan isteneden çaren yok dedi peki aşılama flan yapmadımı
Dua et yeter cnm Allah razi olsun hamile olman icin bende dua ettim insallah olucaksininşallah hamile olayımda hatim bile indiririm ALLAH ın izniyle canım beniö
Anladım kuzum rabbim sanada nasip etsin hayırlı eli ayagı düzgün evlat inşallah dua edecem canım üzülme olur elbet inşallahDua et yeter cnm Allah razi olsun hamile olman icin bende dua ettim insallah olucaksin
Tamam cnm ilk duydugumda cok uzuldum agladim agladim ama alistim bu fikre birsuru insan bu sekilde evlat sahibi oluyor ne olacak oyle olsun olsun da hayirlisiyla sagligiylaAnladım kuzum rabbim sanada nasip etsin hayırlı eli ayagı düzgün evlat inşallah dua edecem canım üzülme olur elbet inşallah
Ewet ignede bhcg hormonu var test yaptirsan pozitif cikar ama zamani gelmeden cikan pozitif yalanci pozitif oluyorMrb kizlar :) catlatma ignesi sizce bhcg yukseltirmi yani hamile oldugumu sanabilirmiyim
Sıkma canını hiç ummadıgın bi anda oluverir inşallah artım herşeyin bi çaresini buluyolar elhamdülillahTamam cnm ilk duydugumda cok uzuldum agladim agladim ama alistim bu fikre birsuru insan bu sekilde evlat sahibi oluyor ne olacak oyle olsun olsun da hayirlisiyla sagligiyla
Yok sikmiyorum zaten su okullar bi kapansin zaten okul zamani dr du nuayeneydi sikinti oluyo yazin bakicaz caresie iste belki bir asilama deneyebilirimSıkma canını hiç ummadıgın bi anda oluverir inşallah artım herşeyin bi çaresini buluyolar elhamdülillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?