• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar bakabilir mi

her ay bir yumurtalık çalışır ikisinden oluşmaz heralde. ama bir yumurtalıktan iki tane oluşmuş olabilir tabiki :) salı günü bi gideyim kontrole yazarım durumu, haberleşiriz yine :KK66: sen de habersiz bırakma canım.
tamam olabılıyor klomenle oncekı bebegımde bır sagdan bır de soldan yumurta uretmıstım ama sagdan cok nadır olur benım genelde soldan olusur bakalım hayırlısı olsun olussun buyusunler de nerden buyurse buyusun

o atanamama durumunu çok iyi biliyorum, ben de işsizim ve şuan yüksek lisans yapıyorum. sınava çalışmak bi stres, çalışamamak ayrı bi stres. kayınvalide ve kayınpeder durumunu da anlıyorum, bizimkiler farklı şehirde 10 gün kaldılar stresten ölecektim :KK43: mümkün olduğunca kendini rahatlatmaya çalış stresini yen bi şekilde, hamile kalmak için stres önemli bir engelmiş. klomen verip vermeyeceğini bilemem :110:
canım bizimkilerde farklı şehirde geçen sene 1.5 aylık evliyken 4 ay kaldılar iki haftası sadece eltimde gerisi bende şimdi 2 ay kalmış olacaklar iki haftası eltimde gerisi bende çeneleri de hiç durmuyor hadi kahvaltı sofrasında eşime istenilen kızlar yine konu oldu öğretmenmiş de bilmem istediği var diye vermediler diyor ee o zaman neden konuşuyrsunuz be hem benim evimde oturun hem de çene yapın bu mu sinirden kuduracağım yani pes diyorum kaç kez de uyardım eşim de uyardı ama inadımıza yapıyorlar sanki olmaz böyle ya bu ay hamile kalamam orası belli gibi de birkaç güne belki bugüne sinirden ay başı olurum hayırlısıyla bir atansaydık gidin de çalışayım o zaman demi inan tüm iyi n,yetimi sıfırladılar

pardon ama yuhh! demekten kendimi alamadım, 1,5 aylık evliyken 4 ay kalmak da ne??? yok yaa bizimkiler daha bir kere geldiler ve 10 gün kaldılar sadece. hem sen evlenmişsin 1,5 yıl geçmiş eskileri açmanın ne manası var, sizi üzmekten başka neye yarar. evlilik tamamen kısmet işi. hayırlısıyla inş hem atanırsın hem de bebişin olur canım. bi arkadaşım mezun olduktan sonra hemen evlendi daha atanamamıştı hamile kaldı 7 aylık hamileyken doğuda bi yere atandı bir ay çalışıp doğum iznine ayrıldı o arada kadroya geçti, ücretsiz izin derken eş durumu tayiniyle eşinin yanına geldi, yani bebek kısmetiyle geldi. inşallah bizimkiler de öyle olur önce bebişlerimiz sonra işlerimiz olur hayırlısıyla. seni gayet iyi anlıyorum ama sıkma canını. herşey kısmet ne zaman ne olacağı belli olmaz biz sadece hayırlısını dileyip tevekkül edelim ve bekleyelim.

pardon ama yuhh! demekten kendimi alamadım, 1,5 aylık evliyken 4 ay kalmak da ne??? yok yaa bizimkiler daha bir kere geldiler ve 10 gün kaldılar sadece. hem sen evlenmişsin 1,5 yıl geçmiş eskileri açmanın ne manası var, sizi üzmekten başka neye yarar. evlilik tamamen kısmet işi. hayırlısıyla inş hem atanırsın hem de bebişin olur canım. bi arkadaşım mezun olduktan sonra hemen evlendi daha atanamamıştı hamile kaldı 7 aylık hamileyken doğuda bi yere atandı bir ay çalışıp doğum iznine ayrıldı o arada kadroya geçti, ücretsiz izin derken eş durumu tayiniyle eşinin yanına geldi, yani bebek kısmetiyle geldi. inşallah bizimkiler de öyle olur önce bebişlerimiz sonra işlerimiz olur hayırlısıyla. seni gayet iyi anlıyorum ama sıkma canını. herşey kısmet ne zaman ne olacağı belli olmaz biz sadece hayırlısını dileyip tevekkül edelim ve bekleyelim.
amin canım senin de en kısa zamanda bebeğin olur inşaallah ben de bebeğim olursa kısmetli olur diyorum hem böyle stresten de kurtulurum belki çenelerini kapatırlar çocuk olunca gelme işi de çok olmaz seneye ders çalışacağm diye gelmeyecekler ama doğum yaparsam yine gelecekler çok yüz vermem o zaman da diyorum çocuk mu bakacam ders mi çalışacam onlarla mı ilgileneceğim her şeyin hayırlısı canım işte biraz istenmeyince falan böyle oluyor

Puffff benim yumurta yok catlamis ama gelismeden catlamis muhtemelen cuma tekrar cagirdi moralim bozuldu hevesim kacti cok umutluydum bu ay da olmadi anlasilan

Puffff benim yumurta yok catlamis ama gelismeden catlamis muhtemelen cuma tekrar cagirdi moralim bozuldu hevesim kacti cok umutluydum bu ay da olmadi anlasilan
yaaa çok üzüldüm canım :( öyle erkenden çatlıyor muymuş? hayırlısı olsun artık. cuma ne için çağırdı?

gelişir inş canım moralini bozma bak bi tane daha varmış gün doğmadan neler doğar, protein tüket, süt yumurta filan. yumurta gelişimini olumlu yönde etkiliyormuş.cuma günü onun gelişip gelişmediğini kontrol etmek için mi çağırdı? ben de yarın gidicem bakalım :/

gelişir inş canım moralini bozma bak bi tane daha varmış gün doğmadan neler doğar, protein tüket, süt yumurta filan. yumurta gelişimini olumlu yönde etkiliyormuş.cuma günü onun gelişip gelişmediğini kontrol etmek için mi çağırdı? ben de yarın gidicem bakalım :/
Ewet persembe cagirdi aslinda corekotu bal tarcin yaptim simdi yesem bi yumurta nasil olur

bence tekrar doktora gidene kadar hergün bir yumurta, bir bardak süt tüket. inş faydasını görürsün canım.

bugün doktora gittim, 2 tane 18 mm lik yumurtam varmış. hemen çatlatma iğnesini vurdurdum. doktor hamile kalmanın %50lik kısmı çok iyi, bu ay gebe kalırsan ikiz bile olabilir dedi. çok ümitlendim ya hayırlısı artık. Rabbim bizlere de nasip etsin inş.

A
bugün doktora gittim, 2 tane 18 mm lik yumurtam varmış. hemen çatlatma iğnesini vurdurdum. doktor hamile kalmanın %50lik kısmı çok iyi, bu ay gebe kalırsan ikiz bile olabilir dedi. çok ümitlendim ya hayırlısı artık. Rabbim bizlere de nasip etsin inş.
amin cnm insallah cok guzel yumurtalarin masallah ikisi de dollenir tutunur kucagima alirsin cnm

merhaba kızlar
bende 3 aydır klomen kullanıyorum bugun 2 gundur sol tarıfaımda şişlik bi gaz sancısı gibi sancı var
yumurtam sanırım buyudu
yarın doktora gitcem

merhaba kızlar
bende 3 aydır klomen kullanıyorum bugun 2 gundur sol tarıfaımda şişlik bi gaz sancısı gibi sancı var
yumurtam sanırım buyudu
yarın doktora gitcem
Ewet buyumustur klomen sislik yapiyor ayni gaz sancisi bende de oldu insallah guzelce buyumustur yumurtalarin

merhaba bende bu ay tedaviye başladım. 2 yıllık evliyim pko var ilk günden beri istedik ama olmadı. bu gün serophene başladım. adetin üçüncü günü beş gün kullanıp sonra beş günde iğne olacağım ve yumurta takibi olacak. sonra gelişme olursa da çatlatma iğnesi olacak. inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin..

Back
X