- Konu Sahibi kaymaklisambali
-
Bir daha adet olduğumda çağırdı klomeni iki katına çıkarıcam ya da femara vercem dedi yine olmazsa başka testler falan yapmicam dedi . Benim doktorum aylarca klomen femara kullanmayi önermiyor bugün öyle söyledi .
Valla çok moralim bozuk halinden anlarım canım Rabbim bütün isteyenlere versin sürekli dilimde bu dua
Ben henüz femaraya geçmedim o yüzden bilemiyorum belki kullananlar cevap verir .merhabalar
1buçuk yıl evliyim bebek isyıyoruz olmadı hiç korunmadık ocakta bir kere yumurta takıbı yaptım femara kullnadım 2 yumurtam gelişmişti sonra döllenmemiş 2 ay araya girdi ertelendi bazı nedenlwrden bu ay yine başladım femara klomenden dayı iyiymiş doktorum öyle dedi klomen rahimi inceltiyormuş düşüğe neden oluyormuş. 23mayısta adet oldum 5 gün kullandım Salı günü hazırlanın 2 de gitçem bakalım ne oluyor yumurtam büyümüşmü ama ilk kullandığım femarada ağrım hep vardı bu sefer hiç yok kullanlarda böyle olan varmı
İnşallahhhallah bütün isteyenlere verir
Evet ben de stres yaptım 22 sinde ilk kez yumurta takibi oldu ve hiç yumurtam buyumemis çok üzgünümYazıcam bakalım az kaldı Salı’ya arada belim ağrıyor oda yumurta büyüyor diye ağrıyor doktorum öyle. Demişti bakalım rabbim bütün isteyene versin inşallah bugünden bağladım Meryem süresi okuyama günde 1tane okuycam önce rabbim bütün isteyene versin sonra babada basıp olur hakkımızda hayırlısı olsun en işini allah bilir ilk yumurta takıbimde çok stres yapmiştım üstünede çok kötü hasta oldum çok şükür bu sefer hiç stres yok inşallahta çatlatıktan sonra da olmaz bolbol namaz kulüp dua ediyorum teşbih çekiyprum herkes için inşalllah olur bu sefer☺
23 yaşındayım 1 senelik evliyim ama evlendikten sonra bikac ay korunduk .inşallah oolur yaşınız kaçtı kaç senelik evlisiniz
Amin canım belki de öyledir tabi . Çok teşekkür ederimEğer olmuyorsa allah güzelleştiriyordur belki hayırsız evlat olucaktı olmadı allah hayırlı evlatlar versin inşalallah allah vermiyorsa binedeni vardır ama inşallah rabbım tez zamanda verir sanada banada bütün isteyenlere
Amin insAllah6 kez klomen ovitrelle kullandim..2 kere gebe kaldim ama malesef kaybettim..
3 kere femara kullandim..malesef gebelik olmadi..
Ondan sonraki tedaviler asılamave tup bebek..
Cok şükür 2.ci aşılama da hamile kaldim..
Dilerim ki herşey gonlunuzce olur
Hayirlisiyla isteyen herkes hamile kalir
Benim bildiğim kanda 1 hafta öncesinden çıkıyor canım . Varsa çıkar yani sanırım .Arkadaşlar benim adet tarihin haziran 8 de. Ayın 3 ne doktordan randevu aldim. Kan testi yaptiricam acaba belli olurmu? Kanda en erken ne zman belli oluyor gebelik?
Doğal yontemleri denedin mi canım tuzlu su vs. Bı şekilde geçer inşAllah.Ve bu arada inanilmaz dis agrisi çekiyorum mahvoldum.sadece arveles geciriyor ama oda biraz sakincaliymis kaldim.valla öyle
Bende aşılama yaptıracağım. Nelere dikkat etmeliyi. Beslenme egzersiz, takviye, otlar caylar va var mi önereceğiniz birsey6 kez klomen ovitrelle kullandim..2 kere gebe kaldim ama malesef kaybettim..
3 kere femara kullandim..malesef gebelik olmadi..
Ondan sonraki tedaviler asılamave tup bebek..
Cok şükür 2.ci aşılama da hamile kaldim..
Dilerim ki herşey gonlunuzce olur
Hayirlisiyla isteyen herkes hamile kalir
Çok iyi canım inşAllah Rabbim bu ay mutlu haberi verir sanaGittim doktora çok şükür sağ tarafta yumurtam büyümüş 20 buçuk iğne oldum ilişki günleri verdi bakalım 18 de test Yalovaspor hayırlısı inşallahh❤ Dualarınızı bekliyorum benim duamda sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?