- 30 Ocak 2019
- 491
- 323
- Konu Sahibi kaymaklisambali
Ah canım öyle sevindim ki inşAllah hemen bu ay hamile kalırsınCanim bende gittim doktora 2 yumurtam varms 17 ve 16 persembe igne verdii insallah banada nasip olur ilk aydan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım öyle sevindim ki inşAllah hemen bu ay hamile kalırsınCanim bende gittim doktora 2 yumurtam varms 17 ve 16 persembe igne verdii insallah banada nasip olur ilk aydan
Arkadaşım çekildi . Sadece adet sancısı gibi bı ağrı oluyor dedi öyle çok zor bir şey değil dedi .Anladım ben sanırım çekinecem doktor demişti ama çok korkuyorum
Amiin amiin inşallahh caniim olmazsa da onume bakicam sukurki klomen ise yaramiş insallaj onumuzdeki ay ben kalamasam bile birsuru gebemiz olurrAh canım öyle sevindim ki inşAllah hemen bu ay hamile kalırsın
Seker ilaci hangisini kullaniyosun yeni mi basladin ben ilk 2 hafta mafoldum bulanti halsizlik seker ilaci yuzunden. Reglin gectimi seninKızlar ben çıldırmak uzereyim . Sürekli ufak da olsa lekelenmem var . Bu lekelenmelerden bıktım . Oruclarim birbirine karisti . Bu sefer klomen mi yaptı anlamadım ama dün akşam da öyle kolay kolay kusmayan ben yemekten hemen sonra kustum çok midem bulandı . Ve sürekli ishal halim var bunu da şeker ilacı mi yaptı anlayamıyorum . Sürekli sinirim tepemde ağlayıp da duruyorum ne oluyor ya
Glukofen canım . 2.ayim ama bekarken de bı sure kullanmıştım . İshal yapıyordu gene . Ama diğerleri olmuyordu . Reglm yeni bitti .Seker ilaci hangisini kullaniyosun yeni mi basladin ben ilk 2 hafta mafoldum bulanti halsizlik seker ilaci yuzunden. Reglin gectimi senin
Bende matofine basladim beni baya bi sarsti.. o lekelenme bazi donemler bendede oluyordu adet bitiminde donemsel olabilirGlukofen canım . 2.ayim ama bekarken de bı sure kullanmıştım . İshal yapıyordu gene . Ama diğerleri olmuyordu . Reglm yeni bitti .
Bıktım valla o lekelenmelerden . Bende çoğu zaman var . İlişkimizi çok etkiliyorBende matofine basladim beni baya bi sarsti.. o lekelenme bazi donemler bendede oluyordu adet bitiminde donemsel olabilir
Doktora gittinmi bunun icin surekli oluyorsa altinda baska birsey vardirBıktım valla o lekelenmelerden . Bende çoğu zaman var . İlişkimizi çok etkiliyor
Zaten ilk bundan gittim hormonal dedi kistler hormonları sürekli oynatıyor zaten .Doktora gittinmi bunun icin surekli oluyorsa altinda baska birsey vardir
Anladim canm inşallaj gecer yaZaten ilk bundan gittim hormonal dedi kistler hormonları sürekli oynatıyor zaten .
İnşallah canım sağolAnladim canm inşallaj gecer ya
hiç yumurtan büyümemesi yumurtalıklarının dirençli olduğunu gösterir. bundan sonra klomenin dozunu artırabilir.Çok mutsuzum hiç bir yumurtam buyumemis
Bir daha adet olduğumda çağırdı klomeni iki katına çıkarıcam ya da femara vercem dedi yine olmazsa başka testler falan yapmicam dedi . Benim doktorum aylarca klomen femara kullanmayi önermiyor bugün öyle söyledi .hiç yumurtan büyümemesi yumurtalıklarının dirençli olduğunu gösterir. bundan sonra klomenin dozunu artırabilir.
ben ilk klomen kullandığım ay hamile kalmıştım ama düşük oldu.
sonrasında tekrar klomen sonrasında onun daha etkili olanı femara ilacını kullandım aylarca. Bunlar tam 14 ayımı aldı. Klomenle 1 kez aşılama femarayla 1 kez aşılama oldum ama tutmadı. 1 yılım çöp. Doktor değiştiricem şimdi 3. aşılama için kesinlikle klomen görmek istemiyorum.
ki benim klomenle 2 adet 20 ve 22 mm yumurtam olmuştu en son kullanımda düşün ona rağmen tutmadı aşılama.
Şimdi iğneyle denemek istiyorum
benim doktoruma anlatamadım bi türlü iğneyle istiyorum aşılamayı dedikçe iğneye gerek yok yumurtalıkların ilaca cevap veriyo dedi 2 aşılama hakkımı yedi.Bir daha adet olduğumda çağırdı klomeni iki katına çıkarıcam ya da femara vercem dedi yine olmazsa başka testler falan yapmicam dedi . Benim doktorum aylarca klomen femara kullanmayi önermiyor bugün öyle söyledi .
Valla çok moralim bozuk halinden anlarım canım Rabbim bütün isteyenlere versin sürekli dilimde bu dua
Canım olmadıktan sonra olmuyor üzülme bende 2 aşılama oldum biri femera biri iğne kullandım yine de tutmadı 2sin de de çatlatma iğnesi kullandım ama nasip işi diyelimbenim doktoruma anlatamadım bi türlü iğneyle istiyorum aşılamayı dedikçe iğneye gerek yok yumurtalıkların ilaca cevap veriyo dedi 2 aşılama hakkımı yedi.
kaç yumurta oldu iğneyle canımCanım olmadıktan sonra olmuyor üzülme bende 2 aşılama oldum biri femera biri iğne kullandım yine de tutmadı 2sin de de çatlatma iğnesi kullandım ama nasip işi diyelim