MERHABA ARKADAŞLAR BEN KLOMEN TEDAVİSİ GÖRÜYORUM BU İKİNCİ DENEMEM VE 10.GÜNDEYİM ÇATLAMA İĞNESİ YAPILDI 13 GÜN DOLMASINI BEKLİYORUM TEST YAPMAK İÇİN. BİRİNCİSİ NEGATİF OLDU DİYE COK ÜZÜLDÜM VE BUDA ÖYLE OLUR DİYE KORKUYORUM. DENEYİMLİ VE BU TEDAVİ İLE İLGİLİ OLUMLU SONUÇ ALANLAR LÜTFEN CEVAP VERİNN
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KLOMEN KULLANANLAR ACİLLLL
- Konu Sahibi leylina95
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek hamile kalamama hamilelik klomen
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İgneden 15 gün sonra test yapılır 13 gün değil cnmMERHABA ARKADAŞLAR BEN KLOMEN TEDAVİSİ GÖRÜYORUM BU İKİNCİ DENEMEM VE 10.GÜNDEYİM ÇATLAMA İĞNESİ YAPILDI 13 GÜN DOLMASINI BEKLİYORUM TEST YAPMAK İÇİN. BİRİNCİSİ NEGATİF OLDU DİYE COK ÜZÜLDÜM VE BUDA ÖYLE OLUR DİYE KORKUYORUM. DENEYİMLİ VE BU TEDAVİ İLE İLGİLİ OLUMLU SONUÇ ALANLAR LÜTFEN CEVAP VERİNN
Klomensiz ilk iğneyle olumlu sonuç aldım sadece klomenle sonuç alınmadi
Uzmene moral bozmaya gerek yok rabbim verir sen yeter ki dua et getiri taktir ilahi. Çok fazla olumlu olumsuz sonuç alanlar var boyutu ne kadardı sendeki
M MaviSari canım benim 18 mm olmustu yumurtalar sonra çatlatma iğnesi verdi. simdi günün dolmasını bekliyorum. ilkinde 20 mm olmustu yumurtalar ama tutmadı. sen simdi hamile misin canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eğer doğmussa da allah sana bağışlasın. senin hikayen nasıl ? nasıl oldu hamilelik sürecin
Benim ilk düşük oldu cnm 20 mm oldu sadece iğne verdi klomen kullanmadım ilkinde gerek duyulmadiM MaviSari canım benim 18 mm olmustu yumurtalar sonra çatlatma iğnesi verdi. simdi günün dolmasını bekliyorum. ilkinde 20 mm olmustu yumurtalar ama tutmadı. sen simdi hamile misin canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eğer doğmussa da allah sana bağışlasın. senin hikayen nasıl ? nasıl oldu hamilelik sürecin
İkinci aylar sonra da klomen verdi sadece iğneye gerek yok denildi kendi catliyacak dedi arada ben doğum kontrol hapı kullandım bir seneye yakın ara verdim şey ikinci olmadan önce doğum kontrol hapı adeti düzenlemiş olduğu için iğneye gerek duyulmamış zaten klomende ikinci günü içtim âdetin beş gün hergun bı tane şeklinde oda nasip olmadı tutmadı zaten.
ee hamile kalabildin mi suan çocuğun var mı canım M MaviSariBenim ilk düşük oldu cnm 20 mm oldu sadece iğne verdi klomen kullanmadım ilkinde gerek duyulmadi
İkinci aylar sonra da klomen verdi sadece iğneye gerek yok denildi kendi catliyacak dedi arada ben doğum kontrol hapı kullandım bir seneye yakın ara verdim şey ikinci olmadan önce doğum kontrol hapı adeti düzenlemiş olduğu için iğneye gerek duyulmamış zaten klomende ikinci günü içtim âdetin beş gün hergun bı tane şeklinde oda nasip olmadı tutmadı zaten.
Yok cnm bıraktım biraz ara vermek istedik
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
2.deneme ne ki ben 3.de hamile kaldım canım hemde umudum yoktu hiç o ay tek yumurtam gelişmiştir 20mm ama nasip o tuttu işte sormak istediğini aklına takılan sorabilirsinMERHABA ARKADAŞLAR BEN KLOMEN TEDAVİSİ GÖRÜYORUM BU İKİNCİ DENEMEM VE 10.GÜNDEYİM ÇATLAMA İĞNESİ YAPILDI 13 GÜN DOLMASINI BEKLİYORUM TEST YAPMAK İÇİN. BİRİNCİSİ NEGATİF OLDU DİYE COK ÜZÜLDÜM VE BUDA ÖYLE OLUR DİYE KORKUYORUM. DENEYİMLİ VE BU TEDAVİ İLE İLGİLİ OLUMLU SONUÇ ALANLAR LÜTFEN CEVAP VERİNN
Ay tenli anne yaaa canım çok sevindim Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı basıma. hikayeni anlatır mısın 3 denemede neler yaptın nasıl oldu2.deneme ne ki ben 3.de hamile kaldım canım hemde umudum yoktu hiç o ay tek yumurtam gelişmiştir 20mm ama nasip o tuttu işte sormak istediğini aklına takılan sorabilirsin
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Amin inşallah teşekkür ederim.Ay tenli anne yaaa canım çok sevindim Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı basıma. hikayeni anlatır mısın 3 denemede neler yaptın nasıl oldu
Bende yumurta tembelliği vardı canım eşimle normal Bi sene denedik olmayınca bu tedaviye başladık. İlk denemem de 3 yumurta vardı çatlatma iğnesi oldum sonuç pozitif oldu ama kimyasal gebelik yaşadım. Beta 280 falan arttı sonra kanamam oldu düşük yaptım. Yılmadan devam etmek zorundaydım bu bebeği istiyordum çünkü neyse 2.denemeye başladık gene birsürü heyecan hesap kitap hangi saat ilişki olacak kaç yumurta oldu falan derken o ay hiç tutmadı iğnenin 16.günü adet oldum. Son dedi doktorum 3.denemeyi yaparız başka tedavi yoluna geçeriz artık dedi o sırada bizim taşınma işleri çıktı doktora bile zorla gidiyordum amaaan nasılsa olmayacak yeni tedavi ne diye araştırırken tek yumurtam gelişti iğne yapıldı yine 24 saat sonra tek Bi ilişki yaşadık nasip ama o tuttu işte. O ay taşınma sırasında ağır da kaldırdım kendime dikkat de edemedim ama hiç aklıma da gelmedi acaba hamile miyim diye ben adet olmayı beklerken yeniden pozitif gördüm. Stres bu sürede çok etkiliymiş kendim için diyorum size de tavsiye ederim
Ay tenli anne yaaa okurken ben bile heyecan yasadım çok güzel masallah. iyi ki vazgecmemişsin bak cok az kalmıs bebişin gelmesine. sizlerden böyle hikayeler dinlemek bana güç veriyor. dua et bana nolur hamilesin duan kabul olur senin :)Amin inşallah teşekkür ederim.
Bende yumurta tembelliği vardı canım eşimle normal Bi sene denedik olmayınca bu tedaviye başladık. İlk denemem de 3 yumurta vardı çatlatma iğnesi oldum sonuç pozitif oldu ama kimyasal gebelik yaşadım. Beta 280 falan arttı sonra kanamam oldu düşük yaptım. Yılmadan devam etmek zorundaydım bu bebeği istiyordum çünkü neyse 2.denemeye başladık gene birsürü heyecan hesap kitap hangi saat ilişki olacak kaç yumurta oldu falan derken o ay hiç tutmadı iğnenin 16.günü adet oldum. Son dedi doktorum 3.denemeyi yaparız başka tedavi yoluna geçeriz artık dedi o sırada bizim taşınma işleri çıktı doktora bile zorla gidiyordum amaaan nasılsa olmayacak yeni tedavi ne diye araştırırken tek yumurtam gelişti iğne yapıldı yine 24 saat sonra tek Bi ilişki yaşadık nasip ama o tuttu işte. O ay taşınma sırasında ağır da kaldırdım kendime dikkat de edemedim ama hiç aklıma da gelmedi acaba hamile miyim diye ben adet olmayı beklerken yeniden pozitif gördüm. Stres bu sürede çok etkiliymiş kendim için diyorum size de tavsiye ederim
- 13 Eylül 2021
- 202
- 28
- 18
- 35
Meraba bende klomen catlatma ignesi ile yeni hamile kaldm 8 gün dayanamayıp yaptm kn 8.86 ckmştı snra pzrtesi verdm kan 2.06 cktı düşmştü dedm tutmadı snra burda yazıları okuydm biri yorum yaptı evdede son testim vardı bi yaptm hafif çizgi kostm kn verdm 19.99 du snra iki gün snra gene 57 bir daha istedi doktorum 950 cktı yani yok olmz dedm meger gec döllnme olmş 5+2 cktm keseyi gördü smdi haftaya cuma gene cagrdı baklmMERHABA ARKADAŞLAR BEN KLOMEN TEDAVİSİ GÖRÜYORUM BU İKİNCİ DENEMEM VE 10.GÜNDEYİM ÇATLAMA İĞNESİ YAPILDI 13 GÜN DOLMASINI BEKLİYORUM TEST YAPMAK İÇİN. BİRİNCİSİ NEGATİF OLDU DİYE COK ÜZÜLDÜM VE BUDA ÖYLE OLUR DİYE KORKUYORUM. DENEYİMLİ VE BU TEDAVİ İLE İLGİLİ OLUMLU SONUÇ ALANLAR LÜTFEN CEVAP VERİNN
- 28 Ekim 2020
- 29
- 10
- 18
- 27
Bana da klomen verdi doktor yumurta gelişirse mi çatlatma iğnesi vuruyor pco çıktı bende bide adet kanamasinda çoğalma yaptı mı brnde yaptı da2.deneme ne ki ben 3.de hamile kaldım canım hemde umudum yoktu hiç o ay tek yumurtam gelişmiştir 20mm ama nasip o tuttu işte sormak istediğini aklına takılan sorabilirsin
- 9 Kasım 2021
- 14
- 3
- 1
- 21
MERHABA ARKADAŞLAR BEN KLOMEN TEDAVİSİ GÖRÜYORUM BU İKİNCİ DENEMEM VE 10.GÜNDEYİM ÇATLAMA İĞNESİ YAPILDI 13 GÜN DOLMASINI BEKLİYORUM TEST YAPMAK İÇİN. BİRİNCİSİ NEGATİF OLDU DİYE COK ÜZÜLDÜM VE BUDA ÖYLE OLUR DİYE KORKUYORUM. DENEYİMLİ VE BU TEDAVİ İLE İLGİLİ OLUMLU SONUÇ ALANLAR LÜTFEN CEVAP VERİNN bende 5 ay klomen kullandım olmadı ve bir hafta önce çatlatma iğnesi oldum ve klomen kullandım bekliyorum bende senin gibi inşallah olumlu sonuc alırız kuzumm
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Yumurta gelişince vuruyor iğneyi ama her doktorun tedavi şekli yada hastaya bağlı iğne vermeyebilir kendi çatlamasını bekler klomen mi adet çoğalması yaptıBana da klomen verdi doktor yumurta gelişirse mi çatlatma iğnesi vuruyor pco çıktı bende bide adet kanamasinda çoğalma yaptı mı brnde yaptı da
- 28 Ekim 2020
- 29
- 10
- 18
- 27
Klomen kullandıktan sonra çoğaldı ilaçla alakalı olabilir miYumurta gelişince vuruyor iğneyi ama her doktorun tedavi şekli yada hastaya bağlı iğne vermeyebilir kendi çatlamasını bekler klomen mi adet çoğalması yaptı
- 11 Ekim 2021
- 506
- 404
- 33
- 29
İğneden sonraki kaçıncı günlerde yaptırdınuz tüm bu kan testlerini?Meraba bende klomen catlatma ignesi ile yeni hamile kaldm 8 gün dayanamayıp yaptm kn 8.86 ckmştı snra pzrtesi verdm kan 2.06 cktı düşmştü dedm tutmadı snra burda yazıları okuydm biri yorum yaptı evdede son testim vardı bi yaptm hafif çizgi kostm kn verdm 19.99 du snra iki gün snra gene 57 bir daha istedi doktorum 950 cktı yani yok olmz dedm meger gec döllnme olmş 5+2 cktm keseyi gördü smdi haftaya cuma gene cagrdı baklm
- 13 Eylül 2021
- 202
- 28
- 18
- 35
İlk 7 yada 8 gün yptm tam htrlıymadm snra işte 10 gün yaptm düşmştü bnde tutmadı dedm 13 gün ilk idrar testi yaptm evde hafif cktı silik çizgi gittim kan verdm işte olusms gebelikİğneden sonraki kaçıncı günlerde yaptırdınuz tüm bu kan testlerini?
- 11 Ekim 2021
- 506
- 404
- 33
- 29
10. Gün değeriniz kaçtı?İlk 7 yada 8 gün yptm tam htrlıymadm snra işte 10 gün yaptm düşmştü bnde tutmadı dedm 13 gün ilk idrar testi yaptm evde hafif cktı silik çizgi gittim kan verdm işte olusms gebelik