Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2.deneme ne ki ben 3.de hamile kaldım canım hemde umudum yoktu hiç o ay tek yumurtam gelişmiştir 20mm ama nasip o tuttu işte sormak istediğini aklına takılan sorabilirsin
Benimde üçüncü denemem bekliyorum 15 gün oldu çatlatma iğnesi yaptıralı şehir dışındayim salı kan vercem adet olmazsam ama adet belirtileri var sende de olmuş muydu adet olacak gibi bir his
Benimde üçüncü denemem bekliyorum 15 gün oldu çatlatma iğnesi yaptıralı şehir dışındayim salı kan vercem adet olmazsam ama adet belirtileri var sende de olmuş muydu adet olacak gibi bir his
Ben her seferinde lavaboya koştum gene olmadı adet oldum diye belirtileri çok olmuştu adetin ama bende adetten ayıran gögüs hassasiyetiydi normalde hiç yaşamam çamaşır bile rahatsız etmişti
Merhaba kızlar bende ekimde birinci klomen tedavimi kullandım 3 yumurta oluştu 10. 12 14 cm büyüklüklerindeydi o ay çatlatma iğnesine oldum tutmadı . Bu ay ikinci klomen tedavimi oluyorum günde 3 er tana içiyorum klomen kullanıpta nelere dikkat ediyorsunuz yeme içme vs
2.deneme ne ki ben 3.de hamile kaldım canım hemde umudum yoktu hiç o ay tek yumurtam gelişmiştir 20mm ama nasip o tuttu işte sormak istediğini aklına takılan sorabilirsin
Merhaba bende klomen tedavisine başlıcam tüp bebek dedi doktor ama ben tüp bebekten önce bir kaç kez ilacı denemek istiyorum sana da yardımcı olur musunuz bu ilacın süreci nasıl işliyor