Himmm cok tesekkurlerrrr bılmıyorum bu klomene ok umut bagladim bakacam arkadsim bugunde agrım devam ederse ariycam. Senin ikk ayin mi klomende ?günaydın arkadaşım. Ben de bu ay başladım klomene 5 gün içtim bıraktım, bende öyle ağrılar olmadı, sadece ateşim çok çıkıyodu. Doktorunun telefonu varsa sende bugün bi ara istersen en doğru bilgiyi o verecektir sana.
3 ay kullandım klomeni öyle dayanılmıcak bi ağrıysa doktorunu ara ama zaten ilaç yumurtlama ilacı olduğu için sancı yapması normal fakat durulmıcak gibiyse doktoru aramrb arkadaslar ben bu ay klomene basladim bugun aldigim son (5) klomendi fakat suanda kasiklariimdaaa cokkk sanci var bunun nedeni nedir arkadaslar sanki reglimin ilk gunu cok sancim var acaba ilac yuzunden mi yoksa cok mu buyuttu yumurtamii bileemdim
lutfen kullananlariniz acil cvp verin lutfen
3 ay kullandım klomeni öyle dayanılmıcak bi ağrıysa doktorunu ara ama zaten ilaç yumurtlama ilacı olduğu için sancı yapması normal fakat durulmıcak gibiyse doktoru ara
tatlım bende kullanıorum dun bıttı benımde ben ıkıncı ayımda oldugum ıcın gunde ıkı defa aldım aynı anda. bı cok ınsanda kasık agrısı yapıormus canım bende yumurtlama donemlerınde cok fazla yapmıstı onun harıcınde yapmamıstı. durulmıcak bı agrıysa doktoruna danısmalısın tabı ama ıcını rahat tut.
Bende bugün basladim klomene bitinnce yumurtalık takibi nezaman yapılıyor
Yaaaaaa banaaaa umut olacakkkk kımseee yok mu klomen kullanıp hamıleeler neredesınızzzzz
bu arada ağrının olması normal yumurtan gelişio benimde ağrılarım olmuştu hatta çatlarkende şiddetli ağru çektim doktorum bana ağrı olması çok normal dedi geliştiğni ve çatlaığını gösterir dedi bence sen bu günlerini boş geçirme derim
bu arada ağrının olması normal yumurtan gelişio benimde ağrılarım olmuştu hatta çatlarkende şiddetli ağru çektim doktorum bana ağrı olması çok normal dedi geliştiğni ve çatlaığını gösterir dedi bence sen bu günlerini boş geçirme derim
saol cnm inşallah dileyen tüm herkezin olsun takvimi şans uğur getirsin diye yaptım bakalım hayırlısı inşllahayyyyy yupppiiii cokkk sevindimmm allah razi olsunnnn insalllah ikimizinde olur hadi bakalim benim bat baya var 30-31 aralik
peki sen neden hamilleik takvimi yapmissin
her gun yapsam mi acaba, bilemedim cunku gun asiri yapinca mi daha kaliteli oluyorlar
ayip olmazssa siz kac gunde bir yaptiniz
sonucta birbirlerimizi tanimiyoruz
valla cnm gün aşırı olursa daha iyi sperm kaliteli olur zaten spermler vücudumuzda 2 yada 3 gün canlı kalabiliyor ben şahsen gün aşırı yaptım yani 11. gün yumurtladım 10. 12. 14. günler oldu daha sonra seğrekleşti tabi bugün 22. günüm hayırlısı artık
ben de klomenle hamile kaldım 3. ayımda..şimdi bebeğim 2.5 aylık :) darısı dileyen bekleyen herkesin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?