• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar acil cvp lutfennn

mon_amour

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
363
3
16
34
Fransa
mrb arkadaslar ben bu ay klomene basladim bugun aldigim son (5) klomendi fakat suanda kasiklariimdaaa ara ara gıren sanci var bunun nedeni nedır arkadaşlar faydası oldugunun ısaretı mı ya bılemedım sız kullananlar ne olur cvp verın sızınkı kacıncı kullandıgınızda hamıle kaldınız bana umut olun ne olur

Son düzenleme:
günaydın arkadaşım. Ben de bu ay başladım klomene 5 gün içtim bıraktım, bende öyle ağrılar olmadı, sadece ateşim çok çıkıyodu. Doktorunun telefonu varsa sende bugün bi ara istersen en doğru bilgiyi o verecektir sana.

günaydın arkadaşım. Ben de bu ay başladım klomene 5 gün içtim bıraktım, bende öyle ağrılar olmadı, sadece ateşim çok çıkıyodu. Doktorunun telefonu varsa sende bugün bi ara istersen en doğru bilgiyi o verecektir sana.
Himmm cok tesekkurlerrrr bılmıyorum bu klomene ok umut bagladim bakacam arkadsim bugunde agrım devam ederse ariycam. Senin ikk ayin mi klomende ?

tatlım bende kullanıorum dun bıttı benımde ben ıkıncı ayımda oldugum ıcın gunde ıkı defa aldım aynı anda. bı cok ınsanda kasık agrısı yapıormus canım bende yumurtlama donemlerınde cok fazla yapmıstı onun harıcınde yapmamıstı. durulmıcak bı agrıysa doktoruna danısmalısın tabı ama ıcını rahat tut.

mrb arkadaslar ben bu ay klomene basladim bugun aldigim son (5) klomendi fakat suanda kasiklariimdaaa cokkk sanci var bunun nedeni nedir arkadaslar sanki reglimin ilk gunu cok sancim var acaba ilac yuzunden mi yoksa cok mu buyuttu yumurtamii bileemdim
lutfen kullananlariniz acil cvp verin lutfen
3 ay kullandım klomeni öyle dayanılmıcak bi ağrıysa doktorunu ara ama zaten ilaç yumurtlama ilacı olduğu için sancı yapması normal fakat durulmıcak gibiyse doktoru ara

3 ay kullandım klomeni öyle dayanılmıcak bi ağrıysa doktorunu ara ama zaten ilaç yumurtlama ilacı olduğu için sancı yapması normal fakat durulmıcak gibiyse doktoru ara

Yok dayanılmayacak kadr degıl sadece yumurtalamagunum ve adet tarıhlerım degıl hanı agrıması normal mı dıe sordum cok sukur kı normal diyorsunuz

tatlım bende kullanıorum dun bıttı benımde ben ıkıncı ayımda oldugum ıcın gunde ıkı defa aldım aynı anda. bı cok ınsanda kasık agrısı yapıormus canım bende yumurtlama donemlerınde cok fazla yapmıstı onun harıcınde yapmamıstı. durulmıcak bı agrıysa doktoruna danısmalısın tabı ama ıcını rahat tut.

Yok cnm dedıgım gıbı sadece yumurtalama gunum ve adet gunleerımın dışında agrıdı dun gece 2-3 saat suanda yok sancım bakalım ınşallah kotu bısey degıl faydalı oldugunun isaretidir ınşallah hepımız bu klomen sayesınde çarçabuk hamıleeeee olalımmm ınşallah aminnnnnn rabbım ol desın ılac vesıle olsun

Yaaaaaa banaaaa umut olacakkkk kımseee yok mu klomen kullanıp hamıleeler neredesınızzzzz

benimde klomen kullanımın da 2. ayım ilk ay yumurtalar çok güzel gelişti 4 tane birden ama gebelik oluşmadı ve adetimi 3 gün geciktirdi bu ay ise 2 tane yumurtam oluştu ve erken yumurtladım doktorum bana çatlatma iğnesine gerek yok dedi kendisi çatlıyor şimdi ise beklemedeyim batım 18 aralık umarım gelmez

bu arada ağrının olması normal yumurtan gelişio benimde ağrılarım olmuştu hatta çatlarkende şiddetli ağru çektim doktorum bana ağrı olması çok normal dedi geliştiğni ve çatlaığını gösterir dedi bence sen bu günlerini boş geçirme derim :52:

bu arada ağrının olması normal yumurtan gelişio benimde ağrılarım olmuştu hatta çatlarkende şiddetli ağru çektim doktorum bana ağrı olması çok normal dedi geliştiğni ve çatlaığını gösterir dedi bence sen bu günlerini boş geçirme derim :52:

ayyyyy yupppiiii cokkk sevindimmm allah razi olsunnnn insalllah ikimizinde olur hadi bakalim benim bat baya var 30-31 aralik
peki sen neden hamilleik takvimi yapmissin

her gun yapsam mi acaba :4: :4: :4: , bilemedim cunku gun asiri yapinca mi daha kaliteli oluyorlar
ayip olmazssa siz kac gunde bir yaptiniz :4: :40:
sonucta birbirlerimizi tanimiyoruz :34:

ayyyyy yupppiiii cokkk sevindimmm allah razi olsunnnn insalllah ikimizinde olur hadi bakalim benim bat baya var 30-31 aralik
peki sen neden hamilleik takvimi yapmissin
saol cnm inşallah dileyen tüm herkezin olsun takvimi şans uğur getirsin diye yaptım bakalım hayırlısı inşllah :16:

her gun yapsam mi acaba :4: :4: :4: , bilemedim cunku gun asiri yapinca mi daha kaliteli oluyorlar
ayip olmazssa siz kac gunde bir yaptiniz :4: :40:
sonucta birbirlerimizi tanimiyoruz :34:

valla cnm gün aşırı olursa daha iyi sperm kaliteli olur zaten spermler vücudumuzda 2 yada 3 gün canlı kalabiliyor ben şahsen gün aşırı yaptım yani 11. gün yumurtladım 10. 12. 14. günler oldu daha sonra seğrekleşti tabi bugün 22. günüm hayırlısı artık

valla cnm gün aşırı olursa daha iyi sperm kaliteli olur zaten spermler vücudumuzda 2 yada 3 gün canlı kalabiliyor ben şahsen gün aşırı yaptım yani 11. gün yumurtladım 10. 12. 14. günler oldu daha sonra seğrekleşti tabi bugün 22. günüm hayırlısı artık

himmmm hadi bakalimmm insallah seninde tutar benimde :)::)))):)):)))) ama 11 gun yumurtladigin gun dedin neden o gunde iliskiye girmedin ?

ben de klomenle hamile kaldım 3. ayımda..şimdi bebeğim 2.5 aylık :) darısı dileyen bekleyen herkesin başına..:49::49::49:

Back