Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim
ben 6 ay glucopage kullandım sonunda 80 mm 90mm nurtopu gibi bir kisttim oldu ve 2 ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra bu ay klomen başladım bende pko var bakalım dediğiniz gibi Rabbim hayırlısını hayırlı zamanında hepimize nasip etsin.....a.s[/QUO
Çok hoşsun
merak etme canım yapmaz hormonları gerektiği gibi çalıştırıyor o ilaç zaten moralinizi bozmayayım ama 4 ay kullandım ve hiçbir sonuç alamadım şimdi aşılama için son tetkikler yapılıyor hayırlısı olsun hepimiz içinkızlar bugün doktora gittim klomen verdi kullanma şeklide farklı
adetin 3.günü başlıyıcam 5 gün 1 tane içicem daha sonra 5 gün geçicek doktora gidicekmişim vaginal ultrosonla bakıcakmş kızlar insanın canı acıyormu.bu klomen hormon bozukluğu yaparmı lütfen bilgi verin kızlar
cnm ben de kullandım bugünde test yaptım hamileyim darısı başına :))))
arkadaşlar bende 2aydır klemen kullanıyom 2kıncı ayı kullandım ama adetıme daha var ilactan mı bılmıom ama gosumde buyume ve uclanma oluştu bırde kasıklarımda agrı var klomen adetımı de duzene soktu acaba hamılelık belırtılerımı yanıt verırsenız sevınırım beklıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?