slm arkadaşlar bende ümitsizdim hatta klomenenin 2 ayında bende yan etki yaptı yani kendi kendime çatlama oluodu ama ikincisinde kist yaptı rahim duvarımı incelti doktor fsh yüksekliğimden kaynaklandığını söyledi o ay çok umutsuzdum ama şu an 6 haftalık hamileyim,Allahım ummadığım anda yolladı meleğimi,darısı başınıza bende çok ağladım parçaladım kendimi sizi çok iyi anlıorum arkadaşlarım...
kızlar bugün doktora gittim klomen verdi kullanma şeklide farklı
adetin 3.günü başlıyıcam 5 gün 1 tane içicem daha sonra 5 gün geçicek doktora gidicekmişim vaginal ultrosonla bakıcakmş kızlar insanın canı acıyormu.bu klomen hormon bozukluğu yaparmı lütfen bilgi verin kızlar
bende klomen ve ganophene kullandım 5 ay..ama hamile kalamadım..çünkü klomenin önemli bi yan etkisi oluyormuş,rahimde bebeğin tutunacağı yeri inceltiyormuş,o yüzden döllenme olsa bile rahimde tutunacak yer ince olduğu için hamile kalamazmışsın..benimde rahim duvarımı inceltti..klomen biraz riskli,iğne daha emin..ama nerdeyse 10 kat fiyat farkı var..ben iğnelere devam ediyorum,bakalım aşılama olcam...hayırlısı olsun hakkımızda.....
CANIM KLOMEN HER BUNYEDE AYNI ETKİYİ YAPMAZ.KİMİ KULLANDIĞI AY HAMILE KALIR KIMI AYLARCA KULLANIR FAYDA GÖRMEZ.ÖNEMLİ OLAN COK YUMURTANIN OLMASI DEĞİL KALİTELİ YUMURTANIN OLMASIDIR.BEN AYLARCA KLOMEN KULLANDIM AMA BENDE İŞE YARAMADI.İNŞALLAH SEN EN KISA SUREDE FAYDASINI GORURSUN.VAJINAL ULTRASONDA ACI YOK CANIM.BUNUN İÇİN ENDİŞE ETME.SIKMA KENDINI YETER.KLOMEN HORMON BOZUKLUĞU BAZI BUNYELERDE YAPIYOR.HATTA KİST BİLE YAPIYOR O YÜZDEN ULTRASON KONTROLLERINI SIK SIK YAPIYORLAR.KİST OLUŞUMUNU ENGELLEMEK İÇİN EK TEDAVİLERDE UYGULUYORLAR
canım ben de iğne oluyorum. iğnenin daha risksiz olduğunu dr un mu söyledi.
arkadaslar bende klomen kullaniyorum 1 ay oldu suanda da adetimden 2 gun gecti ama adet sancisi cekiyorm karnim ve kasiklarim acikcasi hamile oldugumu dusunmuyorum fakat ilacin yan etkisi olabilirmi buarada 1 haftadirda folikasite basladim ins hamileyimdir ama cok da dusunmek istemiyorum hayirlisi yan etkileri nelerdir klomenin cevaplarinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?