E
EU1
Ziyaretçi
Bende buraya yazmaya karar verdim benide aranıza alırmısınız beni bilgilendirin lütfen!!!
Salı günü doktora çıkmıştım kaş..tımdan dolayı.. birde çocuk istediğimizi belirttim bu rahatsızlık olmasa idi özelinize eşimle çıkıcaktık dedim.. doktor bir tane fitil,krem ve hap verdi eve geldiğimde akşamına regl oldum.. o gün doktor hiç bir tahlil almadı.. Adetinin 3. günü gel dedi.. bende gittim bugün fitili kullanabilirmiyim dedim.. hayır kullanma adetin bitsin ondan sonra kullan ama diğer verdiklerimi kullanabilirsin mantar olmuşsun dedi hormon testi istedi.. bende tahlil verdim bugün.. sonuçlar için herşey normal ve sana bir hap yazıyorum, verdiğim bu hapa'da adetinin 5. günü yani pazar günü başla.. 5 gün kullan ve pazartesi günü tekrar gel dedi..
Krem Klomen 50 mg 10 Tablet
Klomifen Sitrat
Birde üzerinde Gonadotropik Ovülasyon oluşturucu yazıyor.
Endikasyonlarını okudum kadınlarda ovülasyonun sağlanması ve daha bir çok şey yazıyor.. fakat sizlerinde düşüncesini almak istedim ÇÜNKÜ kullananlarınız var birde kist yapıyormuş diye duydum doğrumu gerçekten???BENİ AYDINLATIN LÜTFEN!
NEDEN KİST YAPIYOR? YUMURTA ÇATLAMIYINCAMI KİST OLUYOR???
benim kafama şimdi takılanda şu oldu ben şuan birde mantar tedavisi görüyorum.. klomene başlarsam yumurta oluşurmu acaba? tabi bunu ALLAH CC.bilir ama mantar için hapta kullanıyorum ya.. ondan soruyorum.. siz folik asitte kullanıyormusunuz? cvbınızı bekliyorum? ben folik asite başlayalıda nerdeyse iki ay oldu. klomene yarın başlarken folik asiti bırakayımmı acaba??? beni bu konudada bilgilendirimisiniz lütfen! DOKTORA ÇIKTIĞIMDA MANTAR İÇİN VERDİĞİ İLAÇLARIM BİTMİŞ OLMUYOR... BİRDE BEN ÖZELİNE ÇIKMADIM SADECE HORMON TESTİ YAPTI RAHİMDEN BAKMADI VE ULTRASYONADA GİRMEDİM...
sevgiler...
BANA CVP VERİRMİSİNİZsenağlama