klomen kullanan arkadaşlar yardım lütfen?

Bende buraya yazmaya karar verdim benide aranıza alırmısınız beni bilgilendirin lütfen!!!

Salı günü doktora çıkmıştım kaş..tımdan dolayı.. birde çocuk istediğimizi belirttim bu rahatsızlık olmasa idi özelinize eşimle çıkıcaktık dedim.. doktor bir tane fitil,krem ve hap verdi eve geldiğimde akşamına regl oldum.. o gün doktor hiç bir tahlil almadı.. Adetinin 3. günü gel dedi.. bende gittim bugün fitili kullanabilirmiyim dedim.. hayır kullanma adetin bitsin ondan sonra kullan ama diğer verdiklerimi kullanabilirsin mantar olmuşsun dedi hormon testi istedi.. bende tahlil verdim bugün.. sonuçlar için herşey normal ve sana bir hap yazıyorum, verdiğim bu hapa'da adetinin 5. günü yani pazar günü başla.. 5 gün kullan ve pazartesi günü tekrar gel dedi..

Krem Klomen 50 mg 10 Tablet
Klomifen Sitrat
Birde üzerinde Gonadotropik Ovülasyon oluşturucu yazıyor.

Endikasyonlarını okudum kadınlarda ovülasyonun sağlanması ve daha bir çok şey yazıyor.. fakat sizlerinde düşüncesini almak istedim ÇÜNKÜ kullananlarınız var birde kist yapıyormuş diye duydum doğrumu gerçekten???BENİ AYDINLATIN LÜTFEN!
NEDEN KİST YAPIYOR? YUMURTA ÇATLAMIYINCAMI KİST OLUYOR???:KK43:

benim kafama şimdi takılanda şu oldu ben şuan birde mantar tedavisi görüyorum.. klomene başlarsam yumurta oluşurmu acaba? tabi bunu ALLAH CC.bilir ama mantar için hapta kullanıyorum ya.. ondan soruyorum.. siz folik asitte kullanıyormusunuz? cvbınızı bekliyorum? ben folik asite başlayalıda nerdeyse iki ay oldu. klomene yarın başlarken folik asiti bırakayımmı acaba??? beni bu konudada bilgilendirimisiniz lütfen! DOKTORA ÇIKTIĞIMDA MANTAR İÇİN VERDİĞİ İLAÇLARIM BİTMİŞ OLMUYOR... BİRDE BEN ÖZELİNE ÇIKMADIM SADECE HORMON TESTİ YAPTI RAHİMDEN BAKMADI VE ULTRASYONADA GİRMEDİM...

sevgiler...

BANA CVP VERİRMİSİNİZsenağlama

ben hem senin açtığın sayfaya hemde burdaki ilk sorduğun soruya cvp yazdım başka sorun varsa elimden geleni yaparım.

slm arkadaşlar hepimiz sadece tahminlerle konuşuyoruz galiba inşalah hepimiz<in birer bebişi olur ne diyelim allah yardımız olsun

Z3yc3 evet sizin diğer cvbınızıda şimdi okudum TEŞEKKÜRLER...burdan devam edelim istersen ne dersin? umarım seninde herşey gönlünce olur ..İNŞ RABBİM TEZ ZAMANDA BEBİŞİNİ GÖNDERİR HAYIRLISI İLE...

Ama benim doktorum idrar tahlili almadı:KK43: kafam iyce karışmaya başladı.. Mantar tedavim bitmeden klomene başlattırdı anlamadım gitti.. Birde mantar tedavim için birleşme yasak dedi..

Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah kızlar. Doktorum banada idrar tahlili yapmadı. bendeki iltihabı alttan muayene sırasında görüp söylemişti. ben klomeni ayın 4 kullanmaya başladım sonra yumurta takibi için her gittiğimde ayın 16 günü ilişki dedi... sende hesapla klomene başlayıp mantar ilaçınada devam edigin taktirde ilaçın ne zaman bitiyor benim klomeni kulanma ve ilişki arasında 12 gün var zaten 6 gün öncesinden ilişki yasağı bizede vermişti eğer kısa zaman içinde mantar ilaçın bitiyorsa doktorun dediği gibi devam et yok eğer mantar ilaçın çoksa doktoruna danış derimm...

üzüldüm canım inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur .
Ben de bu ay çatlatma iğnesi oldum.Çatlatmadan sonra hemen aşılama yapalım dedi doktor ama biz kabul etmedik.Sana aşılama önerdilermi.
Teşekkürler benimde dualarım seninle...
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.

Sağol canım benim inşallah Allahım tekrar gösterir. Kürtaj sonrası adet düzensizliğim vardı ve 40 günlük periyotlarla 4 ayda 3 kere adet oldum. Doktora bu ay tekrar gitmeye başladım klomen ve çatlatma iğnesi verdi. Henüz aşılama için birşey söylemedi. İnşallah tedavi sonuç verirde aşılamaya gerek kalmaz. ikimizde fazla beklemeyiz inşallah. Allah hepimize göstersin arkadaşlar..:Saruboceq:

Bende buraya yazmaya karar verdim benide aranıza alırmısınız beni bilgilendirin lütfen!!!

Salı günü doktora çıkmıştım kaş..tımdan dolayı.. birde çocuk istediğimizi belirttim bu rahatsızlık olmasa idi özelinize eşimle çıkıcaktık dedim.. doktor bir tane fitil,krem ve hap verdi eve geldiğimde akşamına regl oldum.. o gün doktor hiç bir tahlil almadı.. Adetinin 3. günü gel dedi.. bende gittim bugün fitili kullanabilirmiyim dedim.. hayır kullanma adetin bitsin ondan sonra kullan ama diğer verdiklerimi kullanabilirsin mantar olmuşsun dedi hormon testi istedi.. bende tahlil verdim bugün.. sonuçlar için herşey normal ve sana bir hap yazıyorum, verdiğim bu hapa'da adetinin 5. günü yani pazar günü başla.. 5 gün kullan ve pazartesi günü tekrar gel dedi..

Krem Klomen 50 mg 10 Tablet
Klomifen Sitrat
Birde üzerinde Gonadotropik Ovülasyon oluşturucu yazıyor.

Endikasyonlarını okudum kadınlarda ovülasyonun sağlanması ve daha bir çok şey yazıyor.. fakat sizlerinde düşüncesini almak istedim ÇÜNKÜ kullananlarınız var birde kist yapıyormuş diye duydum doğrumu gerçekten???BENİ AYDINLATIN LÜTFEN!
NEDEN KİST YAPIYOR? YUMURTA ÇATLAMIYINCAMI KİST OLUYOR???:KK43:

benim kafama şimdi takılanda şu oldu ben şuan birde mantar tedavisi görüyorum.. klomene başlarsam yumurta oluşurmu acaba? tabi bunu ALLAH CC.bilir ama mantar için hapta kullanıyorum ya.. ondan soruyorum.. siz folik asitte kullanıyormusunuz? cvbınızı bekliyorum? ben folik asite başlayalıda nerdeyse iki ay oldu. klomene yarın başlarken folik asiti bırakayımmı acaba??? beni bu konudada bilgilendirimisiniz lütfen! DOKTORA ÇIKTIĞIMDA MANTAR İÇİN VERDİĞİ İLAÇLARIM BİTMİŞ OLMUYOR... BİRDE BEN ÖZELİNE ÇIKMADIM SADECE HORMON TESTİ YAPTI RAHİMDEN BAKMADI VE ULTRASYONADA GİRMEDİM...

sevgiler...

Canım mantar konusunda bilgim yok ama ilaçların yumurtlama tarihinden önce bitiyorsa sorun teşkil etmez bence. Ayrıca doktora klomen bittiğinde gitmen gerek o zaman ulturasonda bakacaktır. Folik asit kullanmanın zararı olmaz kullanmaya devam et.

hoş geldin yalan olmasın banada vermedi folik asit birkaç kişi daha söyledi bunu bana birdahaki gidişimde sorucam dr.sna devam et dediyse et çünk iyi birşey önceden başlamak folik asite allah hepimiizn gönlüne göre versin eğer hepimiz hamile kalırsak aynı zamanda olucaz galiba :))) mantar tedavisi konusunda da bilgimyok üzgünümm.....

slm herkese klomen hapını kullandıktan sonra dr yumurta olusmus mu dıye nerden bakıyor alttanmı cevap verın nolur?

Canım mantar konusunda bilgim yok ama ilaçların yumurtlama tarihinden önce bitiyorsa sorun teşkil etmez bence. Ayrıca doktora klomen bittiğinde gitmen gerek o zaman ulturasonda bakacaktır. Folik asit kullanmanın zararı olmaz kullanmaya devam et.

nefertiti bende bilmiyorum sorduğun iyi oldu.. sanırım ultrasyondan bakıyormuş.. kıslar peki ultrasyondan bakınca karından bakılıyor demi? daha önce hiç bakılmadığım için bilmiyorum..

zehra tamam devam ediyorum canım folik asite..bugün başladım klomene sabah 9:30 da kahvaltı yapıp klomeni içtim.. acaba yarındamı aynı saatte alsam? akşamda 20:00 saat sekiz gibi almayı düşünüyorum sence iyi olurmu bu şekilde canım?

Son düzenleyen: Moderatör:
hoş geldin yalan olmasın banada vermedi folik asit birkaç kişi daha söyledi bunu bana birdahaki gidişimde sorucam dr.sna devam et dediyse et çünk iyi birşey önceden başlamak folik asite allah hepimiizn gönlüne göre versin eğer hepimiz hamile kalırsak aynı zamanda olucaz galiba :))) mantar tedavisi konusunda da bilgimyok üzgünümm.....

hoş gördüm terazia.s.
canım benimde doktorum vermemiştiki ben çok önceden doktora gittiğimde kendim istedim bebek düşünüyoruz folik asit kullanmak istiyorum diye. doktorda yazdı sanırım o zaman tahlil filanda vermiştim hatırlayamadım şimdifisfisfis sende öyle yap istersen. ben nerdeyse 2 aydır kullanıyorum.. devam da ediyorum...

sevgiler...

Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah kızlar. Doktorum banada idrar tahlili yapmadı. bendeki iltihabı alttan muayene sırasında görüp söylemişti. ben klomeni ayın 4 kullanmaya başladım sonra yumurta takibi için her gittiğimde ayın 16 günü ilişki dedi... sende hesapla klomene başlayıp mantar ilaçınada devam edigin taktirde ilaçın ne zaman bitiyor benim klomeni kulanma ve ilişki arasında 12 gün var zaten 6 gün öncesinden ilişki yasağı bizede vermişti eğer kısa zaman içinde mantar ilaçın bitiyorsa doktorun dediği gibi devam et yok eğer mantar ilaçın çoksa doktoruna danış derimm...

doktorun verdiği ilaçlar etkisini gösterdi galiba.. çünkü bugün çok iyi elhamdülillah.. mantarım geçiyor galiba.. fitili reglim bitince koyacağım salı yada çarşamba günü.. verdiği kremede ve antibiyotiğede devam ediyorum.. bir dahaki pazartesine çağırdı doktorum.. o zaman antibiyotiğim 2 tane filan kalıyor çok az kalıyor yani.. klomenle beraber antibiyotikte kullanıyorum ben.. inş hayırlısı olur hepimiz için..

sevgiler...

zehra ultrasyondan bakacak demişsin o zaman karnımdan ultrasyonamı bakacak? daha önce bakılmadım bilmiyorum:bbo:

iyi akşamlar ben en son 23 ocakta adet oldum bu ay adet zamanımda dün ve bugün kahverengi akıntı oldu geçti. adet görmedim bu akşam idrar testi yaptım negatif çıktı size testi erken mi yaptım

burcu canım bilemiyorum ki.. acaba üstünemi gördün.. sen istersen bir kan tahlili yaptır.

yalan olmasın bak ne buldum bu bir doktorun sayfasından alıntıdır:

Gelişen bebek adayı artık sizden yeterli vitamin, folik asit, protein, kalsiyum, demir vb. beklemektedir. Özellikle gebe kalmadan birkaç ay öncesinden itibaren günde 400 mikrogam Folik asit almaya başlamalısınız.
Bebek anne rahmi içinde amnion denilen bir sıvı içinde gelişir. Bu sıvı bebeğin rahat hareket etmesini sağlar, darbelerden korur ve bebeğin akciğerlerinin, sindirim sisteminin ve diğer pek çok organının sağlıklı gelişiminde rol oynar.
Kafan rahat olsun diye paylaşmak istedim...

Burcu bende kan testi yapmanı öneririm. Benim başıma gelmedi ama burda bir çok kişi kahverengi akıntı yaşadıktan sonra idrar testi negatif çıkmasına rağmen kanda yapılan testte hamile olduklarından bahsediyor umarım Allah herkesin gönlüne göre verir bende 2 martta yapıcam test...

Burcu bende kan testi yapmanı öneririm. Benim başıma gelmedi ama burda bir çok kişi kahverengi akıntı yaşadıktan sonra idrar testi negatif çıkmasına rağmen kanda yapılan testte hamile olduklarından bahsediyor umarım Allah herkesin gönlüne göre verir bende 2 martta yapıcam test...

ah çok teşekkür ederim içimi rahatlattın saolasın inşallah mart 2 de çok güzel sonuç alırsın sende bende biraz araştırdım o kahverengi lekeden sonra vücut hcg salgılamayabaşlayacakmış oda önce kanda sonra idrarda çıkarmış inşallah benim öyle olur bakalım

X