klomen kullanan arkadaşlar yardım lütfen?

Kızlar nerdesiniz yaww yoksunuz neler yaptınız durumlarınız nasıl anlatsanıza ben büyük bir hevesle bekliyorum ama hiç bir ağrım sızım yok normal mi acaba ya kafam karıştı hamile kalanlar kasık ağrısı oluyor kasılmalar oluyo diyolar bende tık yok siz ne durumdasınız :))))

Allah gönlüne göre versin canım inşallah hamile kalırsın bu ay yerimseniben
Ben yarın doktora kontrole gidiyorum bakalım klomenin faydası olmuşmu..
inşallah hepimiz peşpeşe müjdeler veririz:Saruboceq:

:nazar:amin canım ya hepimiz inş allah gönlümüze göre versin......:1hug:

inş olmuştur faydası çatlatma iğnesi olucan sonraeer herşey yolundaysa :emir_bebek:

:CüvCüv:hepimiz böyle oluruz inş.byeee :CüvCüv: hihoyyyt

slm kızlar bende beklemedeyim sabırsızlıkla 2 martı bekliyorum. şuan için hiç belirtim yok. zaten tuttuysa şuan 3 gün oldu. bakalım artık ve lütfen her anı büyün belirtileri paylaşalımmmmkaydirigubbakcemile5

Merhaba
Ben 4 aydır Klomen benzeri Ganophen kullanıyorum.Adetin 3.Günü başlayıp 5 gün ,günde 3 defa kullanıyorum.Bu ay 4 yumurtam oldugunu söyledi doktor.Çatlama iğnesi oldum.Aşılama yapalım dedi ama bana çok pahalı geldi birde aşılama ile şansı sadece %12 artırıyormuş.Aşılamayı kabul etmedik. Doktor bize çatlama iğnesinden sonra 38.saat birlikte olun dedi ama biz kaçırdık.72.saatte oldu:KK43:
Birde adetin 22.günü başlayıp 6 gün içtiğim bir ilaç var .O da bebek varsa zarar görmesini engelliyormuş.bebek yoksa düzenli adet görmeni sağlıyormuş.Doktor bana adetin 3.Günü gel bakalım.Yumurtalarını atamazsan kist oluşmasın dedi.Umarım bir de o çıkmaz başıma.
Dün ilacın 6.Günüydü.Adet olacakmışım gibi çok ağrım oldu.Ve akşam kahverengi bir sıvı geldi biraz.O kadar.Bugün hala birşey yok.Çok merak ediyorum.Doğru dürüst bir belirti hissetmiyorum.Hayırlısı...
Umarım hepimiz için hayırlısı olur.
Sevgiler...

Merhaba arkadaşlar dün doktordaydık sağ tarafta 21 milim boyutunda yumurtam gelişmiş :) Bugünde çatlatma iğnesi oldum. Yarın denemelere başlıcaz bakalım. Yanlız 12. günde oldu çatlatma iğnesi bana erken gibi geldi ama doktor öyle istedi bir bildiği vardır herhalde.. Pazarteside progynex'e başlıcaz günde üç defa..
Allah hepimizin hakkında hayırlısını göstersin.

Sınemse hamile olabilirsin bence yerleşme lekelenmesi olabilir. Test yaptınmı?

Merhaba arkadaşlar dün doktordaydık sağ tarafta 21 milim boyutunda yumurtam gelişmiş :) Bugünde çatlatma iğnesi oldum. Yarın denemelere başlıcaz bakalım. Yanlız 12. günde oldu çatlatma iğnesi bana erken gibi geldi ama doktor öyle istedi bir bildiği vardır herhalde.. Pazarteside progynex'e başlıcaz günde üç defa..
Allah hepimizin hakkında hayırlısını göstersin.

a.s.a.s.a.s.a.s. :emir_bebek::emir_bebek:
SLM ZEHRA HERŞEYİN HAYIRLISI ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞ.ÇATLATMA İĞNESİNİN ADI NE BEN PIRENGYLİ DİYE (YANLIŞ YAZMIŞTA OLABİLİRİM HARFLERİ) BİR İĞNEYDİ BENİMKİSİ ÇOK ZOR BULDUM HATTA DR.2 ADET VURUL DEDİ BEN SADECE BİR ADET BULDUM VE ARTIK ÜRETİLMİYORMUŞ BU İĞNE ECZA DEPOSUNDA ÇALIŞAN ARK.VAR O SÖYLEDİ PROGYNEX HAPI NEİŞE YARIYOR BANA ÖYLE BİR HAP VERMEDİ DR.BENDE İĞNE GEÇEN HAFTA VURULDUM BANA HAP FALAN VERMEDİ NE İŞE YARIYOR ACABA İÇTİĞİN HAP BİLGİN VARMI BYEEE:CüvCüv::CüvCüv:a.s. a.s.

Sınemse hamile olabilirsin bence yerleşme lekelenmesi olabilir. Test yaptınmı?

Merhaba Zehra s test yapmadım.Bugün karnım gurul gurul hafif kasıklarımda ağrı var gibi.Hala adet kanaması yok.Dün akşam yine çok az kahverengi bir sıvı geldi.Bekliyorum.Dün geceyide çok huzursuz geçirdim.Bugün son adettimden sonraki 29.gün.Hani Hamileler hisseder derlerya .Ben öyle birşey hissetmiyorum.
Yarın da adet görmezsem bir test yapacağım bakalım.
Hayırlısı...
Sevgiler...

a.s.a.s.a.s.a.s. :emir_bebek::emir_bebek:
SLM ZEHRA HERŞEYİN HAYIRLISI ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞ.ÇATLATMA İĞNESİNİN ADI NE BEN PIRENGYLİ DİYE (YANLIŞ YAZMIŞTA OLABİLİRİM HARFLERİ) BİR İĞNEYDİ BENİMKİSİ ÇOK ZOR BULDUM HATTA DR.2 ADET VURUL DEDİ BEN SADECE BİR ADET BULDUM VE ARTIK ÜRETİLMİYORMUŞ BU İĞNE ECZA DEPOSUNDA ÇALIŞAN ARK.VAR O SÖYLEDİ PROGYNEX HAPI NEİŞE YARIYOR BANA ÖYLE BİR HAP VERMEDİ DR.BENDE İĞNE GEÇEN HAFTA VURULDUM BANA HAP FALAN VERMEDİ NE İŞE YARIYOR ACABA İÇTİĞİN HAP BİLGİN VARMI BYEEE:CüvCüv::CüvCüv:a.s. a.s.

Sağol canım amin inşallah emeklerimizin karşılığını alırız..
Bana Ovıtrelle diye bir iğne yazdı doktorum dün öğlen 12 de vurdular. Karından yapılıyor. ancak bugün mide bulantım var sabah uyanır uyanmazda çıkardım.. Prospektüsünü okudum yan etkilerinin içinde bulantı var. Devam ederse doktoru arayacağım.
Progynexide hamilelik olursa rahimi kalınlaştırsın ve düşüğü önlesin diye yazdı. Ama bebek sağlıklıysa hiçbişey olmuyor korkma bu sadece bir tedbir. a.s.

Merhaba Zehra s test yapmadım.Bugün karnım gurul gurul hafif kasıklarımda ağrı var gibi.Hala adet kanaması yok.Dün akşam yine çok az kahverengi bir sıvı geldi.Bekliyorum.Dün geceyide çok huzursuz geçirdim.Bugün son adettimden sonraki 29.gün.Hani Hamileler hisseder derlerya .Ben öyle birşey hissetmiyorum.
Yarın da adet görmezsem bir test yapacağım bakalım.
Hayırlısı...
Sevgiler...

Hakkında hayırlısı olsun canım. Seni umutlandırmak istemem tabi ama herkesin belirtileri farklı farklı oluyor. Geçirdiğim hamileliğimde bende de ilk olarak çok fazla kasık ağrısı vardı. Ama dediğim gibi kafanı karıştırıp seni umutlandırmak istemem. Allah hayırlısını göstersin canım..:Saruboceq:

zehracım yan etki yaptıysa fazla geçikme ara bence dr.bilgi al banada öyle bir hap önermedi dr.bir bildiği vardır heralde neyse canım sağol verdiğin bilgiler için birdahaki gidişimde dr .sorucam hapı :))

sınemse slm her hamile bayanın değişik oluyor tebkileri ama belki yapacağın testte çıkmaz belirti çünkü daha erken değilmi test yapmak için benim bildiğim kadarıyla kanda bir haftalıkken eczanede satılanlarda 2 hafta diye biliyorum yanlış bilgi vermek istemem ama sen gene araştır .....???

sınemse slm her hamile bayanın değişik oluyor tebkileri ama belki yapacağın testte çıkmaz belirti çünkü daha erken değilmi test yapmak için benim bildiğim kadarıyla kanda bir haftalıkken eczanede satılanlarda 2 hafta diye biliyorum yanlış bilgi vermek istemem ama sen gene araştır .....???

Merhaba
Bu sabah dayanamayıp test yaptım.Sonuç negatif.
Haklısın belki de şu an belli değildir.Eğer adet görmezssem daha sonra test yapmakta fayda var.
teşekkürler

Hakkında hayırlısı olsun canım. Seni umutlandırmak istemem tabi ama herkesin belirtileri farklı farklı oluyor. Geçirdiğim hamileliğimde bende de ilk olarak çok fazla kasık ağrısı vardı. Ama dediğim gibi kafanı karıştırıp seni umutlandırmak istemem. Allah hayırlısını göstersin canım..:Saruboceq:

Zehracım biryandan çok merak ediyorum.Biryandan da yıkılmayayım diye bu seferde tutmamıştır diye kendimi negatif bir sonuca alıştırmaya çalışıyorum.
Senin ikinci çocugunmu olacak?

Zehracım biryandan çok merak ediyorum.Biryandan da yıkılmayayım diye bu seferde tutmamıştır diye kendimi negatif bir sonuca alıştırmaya çalışıyorum.
Senin ikinci çocugunmu olacak?

Canım ben ağustos ayında hamile kaldım ve 10 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kaybettik bebeğimizi.senağlama Ama belirtileri kasık ve göğüs ağrısıydı. Dedimya gerçekten seni ümitlendirmek istemem sadece senin için dua edebilirim..Şu an bende çatlatma iğnesi oldum ve bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah bekletmeden...
İkinci çocuğum sayılır belkide; ikinci gebeliğim olacak olursa...

terazi_5 sağol canım bugün iyiyim dün şansıma doktorum doğumdaydı 3 kere aradım ulaşamadım ama öğlenden sonra toparlandım. İnşallah sorun olmazda iğne işe yarar. O kadar cefasını çektim dimi ama :))

Canım ben ağustos ayında hamile kaldım ve 10 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kaybettik bebeğimizi.senağlama Ama belirtileri kasık ve göğüs ağrısıydı. Dedimya gerçekten seni ümitlendirmek istemem sadece senin için dua edebilirim..Şu an bende çatlatma iğnesi oldum ve bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah bekletmeden...
İkinci çocuğum sayılır belkide; ikinci gebeliğim olacak olursa...

üzüldüm canım inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur .
Ben de bu ay çatlatma iğnesi oldum.Çatlatmadan sonra hemen aşılama yapalım dedi doktor ama biz kabul etmedik.Sana aşılama önerdilermi.
Teşekkürler benimde dualarım seninle...
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.

Bende buraya yazmaya karar verdim benide aranıza alırmısınız beni bilgilendirin lütfen!!!

Salı günü doktora çıkmıştım kaş..tımdan dolayı.. birde çocuk istediğimizi belirttim bu rahatsızlık olmasa idi özelinize eşimle çıkıcaktık dedim.. doktor bir tane fitil,krem ve hap verdi eve geldiğimde akşamına regl oldum.. o gün doktor hiç bir tahlil almadı.. Adetinin 3. günü gel dedi.. bende gittim bugün fitili kullanabilirmiyim dedim.. hayır kullanma adetin bitsin ondan sonra kullan ama diğer verdiklerimi kullanabilirsin mantar olmuşsun dedi hormon testi istedi.. bende tahlil verdim bugün.. sonuçlar için herşey normal ve sana bir hap yazıyorum, verdiğim bu hapa'da adetinin 5. günü yani pazar günü başla.. 5 gün kullan ve pazartesi günü tekrar gel dedi..

Krem Klomen 50 mg 10 Tablet
Klomifen Sitrat
Birde üzerinde Gonadotropik Ovülasyon oluşturucu yazıyor.

Endikasyonlarını okudum kadınlarda ovülasyonun sağlanması ve daha bir çok şey yazıyor.. fakat sizlerinde düşüncesini almak istedim ÇÜNKÜ kullananlarınız var birde kist yapıyormuş diye duydum doğrumu gerçekten???BENİ AYDINLATIN LÜTFEN!
NEDEN KİST YAPIYOR? YUMURTA ÇATLAMIYINCAMI KİST OLUYOR???:KK43:

benim kafama şimdi takılanda şu oldu ben şuan birde mantar tedavisi görüyorum.. klomene başlarsam yumurta oluşurmu acaba? tabi bunu ALLAH CC.bilir ama mantar için hapta kullanıyorum ya.. ondan soruyorum.. siz folik asitte kullanıyormusunuz? cvbınızı bekliyorum? ben folik asite başlayalıda nerdeyse iki ay oldu. klomene yarın başlarken folik asiti bırakayımmı acaba??? beni bu konudada bilgilendirimisiniz lütfen! DOKTORA ÇIKTIĞIMDA MANTAR İÇİN VERDİĞİ İLAÇLARIM BİTMİŞ OLMUYOR... BİRDE BEN ÖZELİNE ÇIKMADIM SADECE HORMON TESTİ YAPTI RAHİMDEN BAKMADI VE ULTRASYONADA GİRMEDİM...

sevgiler...

yalan olmasın ben seenin sayfana cvp yazdım ama folik asit konusunda bilğim yok ama devam edebilisin demiş doktorun zaten bence dediğini yap. bundan sonra burdan devam edelim sohbete sevgilerle....

X