Kızlar nerdesiniz yaww yoksunuz neler yaptınız durumlarınız nasıl anlatsanıza ben büyük bir hevesle bekliyorum ama hiç bir ağrım sızım yok normal mi acaba ya kafam karıştı hamile kalanlar kasık ağrısı oluyor kasılmalar oluyo diyolar bende tık yok siz ne durumdasınız :))))
Merhaba arkadaşlar dün doktordaydık sağ tarafta 21 milim boyutunda yumurtam gelişmiş :) Bugünde çatlatma iğnesi oldum. Yarın denemelere başlıcaz bakalım. Yanlız 12. günde oldu çatlatma iğnesi bana erken gibi geldi ama doktor öyle istedi bir bildiği vardır herhalde.. Pazarteside progynex'e başlıcaz günde üç defa..
Allah hepimizin hakkında hayırlısını göstersin.
Sınemse hamile olabilirsin bence yerleşme lekelenmesi olabilir. Test yaptınmı?
a.s.a.s.a.s.a.s.
SLM ZEHRA HERŞEYİN HAYIRLISI ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞ.ÇATLATMA İĞNESİNİN ADI NE BEN PIRENGYLİ DİYE (YANLIŞ YAZMIŞTA OLABİLİRİM HARFLERİ) BİR İĞNEYDİ BENİMKİSİ ÇOK ZOR BULDUM HATTA DR.2 ADET VURUL DEDİ BEN SADECE BİR ADET BULDUM VE ARTIK ÜRETİLMİYORMUŞ BU İĞNE ECZA DEPOSUNDA ÇALIŞAN ARK.VAR O SÖYLEDİ PROGYNEX HAPI NEİŞE YARIYOR BANA ÖYLE BİR HAP VERMEDİ DR.BENDE İĞNE GEÇEN HAFTA VURULDUM BANA HAP FALAN VERMEDİ NE İŞE YARIYOR ACABA İÇTİĞİN HAP BİLGİN VARMI BYEEE:CüvCüv::CüvCüv:a.s. a.s.
Merhaba Zehra s test yapmadım.Bugün karnım gurul gurul hafif kasıklarımda ağrı var gibi.Hala adet kanaması yok.Dün akşam yine çok az kahverengi bir sıvı geldi.Bekliyorum.Dün geceyide çok huzursuz geçirdim.Bugün son adettimden sonraki 29.gün.Hani Hamileler hisseder derlerya .Ben öyle birşey hissetmiyorum.
Yarın da adet görmezsem bir test yapacağım bakalım.
Hayırlısı...
Sevgiler...
sınemse slm her hamile bayanın değişik oluyor tebkileri ama belki yapacağın testte çıkmaz belirti çünkü daha erken değilmi test yapmak için benim bildiğim kadarıyla kanda bir haftalıkken eczanede satılanlarda 2 hafta diye biliyorum yanlış bilgi vermek istemem ama sen gene araştır .....???
Hakkında hayırlısı olsun canım. Seni umutlandırmak istemem tabi ama herkesin belirtileri farklı farklı oluyor. Geçirdiğim hamileliğimde bende de ilk olarak çok fazla kasık ağrısı vardı. Ama dediğim gibi kafanı karıştırıp seni umutlandırmak istemem. Allah hayırlısını göstersin canım..:Saruboceq:
Zehracım biryandan çok merak ediyorum.Biryandan da yıkılmayayım diye bu seferde tutmamıştır diye kendimi negatif bir sonuca alıştırmaya çalışıyorum.
Senin ikinci çocugunmu olacak?
Canım ben ağustos ayında hamile kaldım ve 10 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kaybettik bebeğimizi.senağlama Ama belirtileri kasık ve göğüs ağrısıydı. Dedimya gerçekten seni ümitlendirmek istemem sadece senin için dua edebilirim..Şu an bende çatlatma iğnesi oldum ve bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah bekletmeden...
İkinci çocuğum sayılır belkide; ikinci gebeliğim olacak olursa...