klomen kullanan arkadaşlar yardım lütfen?

enteresan ben 5.gün başladım 5 gün kullandım ve hastalığımın başlangıcından saydım 13. gün gittim doktoruma ve vardı yumurtam hemde 14 mlm di 2 gün sonra tekrar gittim ve çatlayacak duruma gelmiş.
hayırlısı olsun be tatlım üzme canını.. yarını heycanla bekliyorum dua edin kızlar bana..

ummuhan benim doktora gittiğim gün 14. gündü. yumurta takibine aldı beni muayeneden sora yumurtalıkların büyüklüğü ile bir ilgi vermedi senin doktorun ne güzel söylemiş yarın gittiğimde sorucam bakalım ne kadar büyümüş. seninde hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah Allah gönlüne göre verir......

z3yc3

canım moralini bozma bu ay eğer büyümese bile önümüzdeki ay günde iki tane verir kesin sonuç alırsın tatlım ama moral bozmamak çok önemli güzelimm

doktorda öyle dedi günde 2 hapa çıkarırız diye ama gönül işte hemen olsun istiyo:)

arkadaşlar merhaba.bende 3 ay klomen tedavisi gördüm.sonuç negatif.sonra klomen ve çatlatma ğnesi kullandım.sonuç yine olumsuz.bu ay aşılama yaptırdık pazar günü artık sonucunu bekliyorum.bu arada size bir uyarıda bulunayım.iğneden sonra verilen 36 saat her zaman doğru olmayabiliyor.çünkü ben pazar sabah 7'de iğneyi yaptırdım.o gün saat 3 gibi özellikle yumurtanın büyüdüğü kasığımda ağrı başladı.hemen doktorumu aradım.hemen gel ultrasonda bakalım dedi.gittim ve yumurta çatlamak üzereydi.yani 36 saati beklemeden 14.saatte aşılamam yapıldı.bunlara dikkat edin.zaten yumurta en fazla 24 saat yaşıyor.36 saat bazen geç olabiliyor

slm arkadaşlar en son doktora 2 gün önce gitmiştim bana çok sayıda yumuratam olduğunu söyledi ama istenilen büyüklüğe çatlamasına daha var dedi ve ilaç almamamı ilişkiye girmememizi ve 2 gün sonra tekrar gelmemi söyledi. Bugün gittiğimde ise yumurtaların iyi gelişme gösterdiğini söyledi çok sayıda yumurtam olduğu için hepsini çatlatmaya uğraşacağını bu nedenle iyi beslenmemi protein almamı yumurta süt beynir ve bolca meyve sebze yememi ilişkiye girmememizi dinlenmemi 2 gün sonra tekrar gelmemi söyledi. pazartasi kontrole gidicem artık duruma göre yumurtaların çatlaması çarşamba yada perşembe olur dedi. Sizce ben doğru yolda mıyım ?

slm arkadaşlar bende klomen kullandım bittikten 3 gün sonra doktora gittim yumurtalarıma baktı çok sayıda yumurtam olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi verdi yarın akşam onu vurulcam ve sabaha karşı ilişkiye girmemi söyledi 36 saat demedi bana herkes için ve kendim için dua ediyorum herkese bolşans :))

Herkese merhaba bende bu ay klomene başladım. Ekim ayında 10 haftalık bebeğimizi kalp atışı olmadığı için kaybettik. Sonrasında ise 4 ayda 3 kere (40 gün ara ile) adet gördüm. Doktorum yumurtalıklarımın zayıfladığını söyledi. Klomen bittikten sonra kontrole gideceğim.
Allah isteyen herkese bekletmeden göstersin inşallah.. Hepimizin sağlıklı bebekleri olsun....

slm arkadaşlar bende klomen hapı kullandım bittikten 3 gün sonra dr.gittim yumurtalarımın çok olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi verdi yarın akşam onu vurulcam ve sabaha karşı eşinle birlikte ol dedi dr.pazartesi tekrar çağırdı gel bakıyım diye gidicem bakalım herkese bol şans bu arada herkesin sevgililer günü kutlu olsun hoşçakalın :))

üzüldüm zehracım allah yardımcın olsun (hepimiizn ) olur inş moral çok önemliymiş hepimiizn hayırlı haberlerini alırız inş.hoşçakal :teytey::teytey:

üzüldüm zehracım allah yardımcın olsun (hepimiizn ) olur inş moral çok önemliymiş hepimiizn hayırlı haberlerini alırız inş.hoşçakal :teytey::teytey:

Teşekkür ederim canım. Moralimi bozmuyorum biliyorum her işte bir hayır vardır.
Allah seninde çabalarını boşa çıkarmasın inşallah..
En kısa sürede...:CüvCüv:

Teşekkür ederim canım. Moralimi bozmuyorum biliyorum her işte bir hayır vardır.
Allah seninde çabalarını boşa çıkarmasın inşallah..
En kısa sürede...:CüvCüv:

amin canım amin buradaki herkezin çabalarını boş çıkarmasın allah buün çatlatma iğnesi olucam dua edin bana inş.:CüvCüv: böyle olmak istiyorum allahım yarım et:ecrin_bebek:

meraba arkadaşlar buğün tekrar doktora gittim. Hafta sonu bel ağrın oldu mu dedi (bel ağrımda olmuştu) oldu dedim ve 2 taraflı yumurtanın çatladığını söyledi. buğün ve yarın için ilişkide bulunun dedi . 2 martta test yap dedi. merak ettiğim şimdi yumurta hafta sonu mu çatlamış eğer o zaman çatladıysa yumurtanın yaşama süresi 24 saat diye biliyorum şimdi benim buğün ilişkiye girme konusunda geç kalmış olmuyor muyum? Kafam karıştı ve çOk endişeliyim. Sonradan aklıma geldiği için doktorada soramadım .... Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar .......

canım bende adetin 3.günü ilaç kullandım 10 gün sonra dr tekrar çağırdı yumurtama baktı 3 adet yumoşum vardı 2 gün sonra tekrar gel dedi gittiğimde yumoşlardan sadece biri gelişmişti zaten 1 tanesi önemli imiş. ben perşembe gitmiştim iğne verdi pazar yap p.tesi salı ilişki, sonrada siz devam edin dedi. pazar iğne oldum 2 gün bişey yoktu çarşambadan bu cumartesine kadar acayip kasık ağrısı çektim dr u aradım normaldir yumrutan ancak çatlamak üzeredir sakın boş geçirip vakit kaybetmeyin dedi. yumurta 24 saat yaşıyormuş zaten spermin oraya ulaşması 6-10 saat arası değişiyor yani gün aşırı ilişki öneriyorlar. sen keşke saha öncesiden ilişkide bulunsaydın umarım olmuştur çünkü sağlıklı spermler 72 saat yaşayabiliyorlar en azından yumurtan çatladığında içerde hazır spermle karşılaşma olasılığı çok yüksek oluyor.
ben şu an 24 şubatı bekliyorum ve çalışmalar devam, inşallah Allahım hepimizin gönlüne göre verir, inşallah sende geç kalmamışsındır canım..:Saruboceq:

slm arş buğün doktora gittim yumurtalarım çatlamış herşey normal dedi beklicez artık adet olursanda gel olmazsanda gel dedi çok heyecanlıyım allah hepimizin gönlüne göre versin hepimm heriz hamile olalım 9 ay burada paylaşalım m herşeyimizi inş.dualılarım hepimize hoşçakalın :))

slm terazi ben dayanamayıp doktorumu aradım yumurtalarımın bu sabah itibariyle çatladığını söyledi. (çatadı demişti ama hangi zamanı kassettiğini anlamamıştım) buğün ve yarın için ilişkiye girin dedi. testi 2 martta yapıcam sen ne zaman yapıcaksın umarım burda güzel haberlerimizi baylaşırız....

:teselli:
benimkide adetimin zamnaına bağlı normalde 2 martta ama şubat 28 çekiyor birkaç gün geçikebilirmiş hakkımızda hayırlısı inş :CüvCüv: böyle olmak istiyorumm umarım paylaşırız hoşçakal canım sonuçlarımızı sabırsızlıkla bekliyorum....:teselli:

Kızlar nerdesiniz yaww yoksunuz neler yaptınız durumlarınız nasıl anlatsanıza ben büyük bir hevesle bekliyorum ama hiç bir ağrım sızım yok normal mi acaba ya kafam karıştı hamile kalanlar kasık ağrısı oluyor kasılmalar oluyo diyolar bende tık yok siz ne durumdasınız :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…