- 5 Haziran 2019
- 2.218
- 2.738
- 53
- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
-
Evet doğrusuda bu. Boyutu neymiş söyledimi dr?
[/QUOTE biri 21 biri 17 dedi
Aynen benimki de öyle olacaktı muhtemel dediği tarihler hamile kalma olasılığı düşük günüme denk geliyordu başka doktora gittim bugün bümüzden dedi yumurtaların hemen yapalım dedi iğneyi bugün yaptırdım çok şükür ama nedense hiç olacakmış gibi hissetmiyorumBeni de boyle yaptı doktor ve catlama iğnemiii gec yaptı kaldım 3 tane kist ile. Doktor değiştir hemen
Aynen benimki de öyle olacaktı muhtemel dediği tarihler hamile kalma olasılığı düşük günüme denk geliyordu başka doktora gittim bugün bümüzden dedi yumurtaların hemen yapalım dedi iğneyi bugün yaptırdım çok şükür ama nedense hiç olacakmış gibi hissetmiyorum
yok sadece çatlatma iğnesiYani iğne vurunduğun saatten 36 saat sonra çatlayacak aşılama değil dimi sadece çatlatma iğnesi yapıldı
Güzel boyutları . İnş tutarBiri 21 biri 17 dedi
Ay inşallah tutar canım yaayok sadece çatlatma iğnesi
Bu ay bn de sanmıyorum eşimle büyük bi kavga ettik boşuna yaptırmışsın o iğneyi de dediGüzel boyutları . İnş tutar ☺
Ben aylarca hamile hissettim kendimi hiçbirinde değildim . Bu ay hiç hissetmiyorum :) kısmet
Ay inşallah tutar canım yaa
Bizlerde kavga ediyoruz ama o kadar hormonu alınca vazgeçmiyoruz . Keşke sizde 36 . Saatti değerlendirseydiniz . kilo bile alıyorum ben bu ilaçlardanBu ay bn de sanmıyorum eşimle büyük bi kavga ettik boşuna yaptırmışsın o iğneyi de dedi
. Bnmkinin öyle düşündüğünü hiç sanmıyorum tek çabalayan benimBizlerde kavga ediyoruz ama o kadar hormonu alınca vazgeçmiyoruz . Keşke sizde 36 . Saatti değerlendirseydiniz . kilo bile alıyorum ben bu ilaçlardanben bidaha kullanmak istemiyorum zayıflayana kadar mesela
Peki ne zmndır kullanıyorsun bnm ilk olacak görünüşe göre ilk ve son daha da koşturmam tek başıma olacak gbi değilBizlerde kavga ediyoruz ama o kadar hormonu alınca vazgeçmiyoruz . Keşke sizde 36 . Saatti değerlendirseydiniz . kilo bile alıyorum ben bu ilaçlardanben bidaha kullanmak istemiyorum zayıflayana kadar mesela
Ben tek çabalıyorum .kavga etsek bile ben gidiyorum yanına sürekli. Peşinde dolaşıyorum keçiboynuzu pekmezini içirebilmek için. İçki içmeyen adam hergün içer oldu spermi öldürüyor içme diyorum yok . Alkol aldığında ilişki de istemiyorum ben.hatta bu son olsun daha hastaneye gitme bile dedi. Ben 1 senedir 3. Çatlatma iğnemi vuruluyorum .Peki ne zmndır kullanıyorsun bnm ilk olacak görünüşe göre ilk ve son daha da koşturmam tek başıma olacak gbi değil
Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla istediğin gibi olurBen tek çabalıyorum .kavga etsek bile ben gidiyorum yanına sürekli. Peşinde dolaşıyorum keçiboynuzu pekmezini içirebilmek için. İçki içmeyen adam hergün içer oldu spermi öldürüyor içme diyorum yok . Alkol aldığında ilişki de istemiyorum ben.hatta bu son olsun daha hastaneye gitme bile dedi. Ben 1 senedir 3. Çatlatma iğnemi vuruluyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?