Klomen kulananlar

Beni de boyle yaptı doktor ve catlama iğnemiii gec yaptı kaldım 3 tane kist ile. Doktor değiştir hemen

Beni de boyle yaptı doktor ve catlama iğnemiii gec yaptı kaldım 3 tane kist ile. Doktor değiştir hemen
Aynen benimki de öyle olacaktı muhtemel dediği tarihler hamile kalma olasılığı düşük günüme denk geliyordu başka doktora gittim bugün bümüzden dedi yumurtaların hemen yapalım dedi iğneyi bugün yaptırdım çok şükür ama nedense hiç olacakmış gibi hissetmiyorum

Yani iğne vurunduğun saatten 36 saat sonra çatlayacak aşılama değil dimi sadece çatlatma iğnesi yapıldı
yok sadece çatlatma iğnesi

Bu ay bn de sanmıyorum eşimle büyük bi kavga ettik boşuna yaptırmışsın o iğneyi de dedi
Bizlerde kavga ediyoruz ama o kadar hormonu alınca vazgeçmiyoruz . Keşke sizde 36 . Saatti değerlendirseydiniz . kilo bile alıyorum ben bu ilaçlardan ben bidaha kullanmak istemiyorum zayıflayana kadar mesela

Bizlerde kavga ediyoruz ama o kadar hormonu alınca vazgeçmiyoruz . Keşke sizde 36 . Saatti değerlendirseydiniz . kilo bile alıyorum ben bu ilaçlardan ben bidaha kullanmak istemiyorum zayıflayana kadar mesela
. Bnmkinin öyle düşündüğünü hiç sanmıyorum tek çabalayan benim

Peki ne zmndır kullanıyorsun bnm ilk olacak görünüşe göre ilk ve son daha da koşturmam tek başıma olacak gbi değil

Peki ne zmndır kullanıyorsun bnm ilk olacak görünüşe göre ilk ve son daha da koşturmam tek başıma olacak gbi değil
Ben tek çabalıyorum .kavga etsek bile ben gidiyorum yanına sürekli. Peşinde dolaşıyorum keçiboynuzu pekmezini içirebilmek için. İçki içmeyen adam hergün içer oldu spermi öldürüyor içme diyorum yok . Alkol aldığında ilişki de istemiyorum ben.hatta bu son olsun daha hastaneye gitme bile dedi. Ben 1 senedir 3. Çatlatma iğnemi vuruluyorum .

Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…