- 30 Haziran 2013
- 21.847
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.884
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
- #1.441
amın cnm ınsallah senın guzel haberını alırız yha ben umutsuzlaşmaya basladım sımdı benımkı de tutunmassa bıdaha kı aya kaldık ve ben her ay boyle rapor alamam yhaaa mecbur gıdecem okula ve yol çok kötu o yolda tutunmaz bebekBende öğle düşünüyorum ama bakalım inşallah
Bugün mübarek gün Rabbim sevinç gözyaşıyla aglamayi nasip eder
ınsallah canım telasa kapılma hiç bız senın hamıle haberını ılk duyanlar olcaz burdan
su anda boyle olması normal hele bı klomene basla eser kalmıycak cnm benım
Canim benim sende iyiki varsin. Amin inşallah bir gün bizimde yüzümuz gulecek
Bende öğle düşünüyorum ama bakalım inşallah
Bugün mübarek gün Rabbim sevinç gözyaşıyla aglamayi nasip eder
amın cnm ınsallah senın guzel haberını alırız yha ben umutsuzlaşmaya basladım sımdı benımkı de tutunmassa bıdaha kı aya kaldık ve ben her ay boyle rapor alamam yhaaa mecbur gıdecem okula ve yol çok kötu o yolda tutunmaz bebek
Eveet catlatma ignemi de yaptrdim hadi bakalm hayirlisï
bılmıom kı ıste hayırlısıkötü düşünme canım bak bana kötü düşündüm kötü oldu. pozitif ol. bebeğin seninle canım benim.
bılmıom kı ıste hayırlısı
yeşimcim çok üzüldüm böyle ümitsizliğe katılma kötü düşünürsen kötü sonuç alırsınbazen düşünüyorum acaba benim hiç bebeğim olmayacak mı diye. Bilmiyorum veren Allah alan yine Allah. Bize de tez zamanda göstersin.
yeşimcim çok üzüldüm böyle ümitsizliğe katılma kötü düşünürsen kötü sonuç alırsın
inş. yarın iğneyi vurulucam
Saol canim insallah ya umutluym bakalim doktor gayet iyi buyumesi dedi we igneyi werdi 36 sonra baslayarak gun asiri 3gun iliski önerdi hayrlsi ins.hayırlısı olsun canım benim. 36 saat sonra çatlar büyük ihtimal. Gün aşırı ilişki inşallah tutunur bebeğin sana.
Igneden kacgun sonra test yapmak gerekiyo acaba?
ya bana dr iğneden 24 saat sonra ilişki dedi
Saol canim insallah ya umutluym bakalim doktor gayet iyi buyumesi dedi we igneyi werdi 36 sonra baslayarak gun asiri 3gun iliski önerdi hayrlsi ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?