- 30 Haziran 2013
- 21.849
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.888
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
- #1.241
Bence hamilesin cnm senne hissedion benim hakkimdahamile miyimdir sence ?
Bence hamilesin cnm senne hissedion benim hakkimda
Insallah bu seninki de dollenmistir cnm tasalanma annesine tutunmustur bileben senin hakkında daha çok şey hissediyorum zaten bir de döllenmiş ya döllendiğini biliyoruz eminim o sana tutunacaktır annesini fazla bekletmez minik melek :)
Insallah bu seninki de dollenmistir cnm tasalanma annesine tutunmustur bile
yazışmaları görünce kendime güvenim geliyo
ben biraz cinsellik konusunda utanıyorumda burda rahatlıkla sizlerle paylaşabiliyorum sizlerde yol gösteriyorsunuz
anladım evli misin kaç senelik ? çocuk istiyor musun ? ne kadardır istiyorsun ? :) çok soru sordum :)
evliyim 1 yıl 10 günlük çocuk çok istiyorum benle evlenenlerin oldu hatta yakın zamanda evlenen ark bile hamile ben değilim 6 aydır istiyorum ilk evlendiğim zaman tedavi gördügüm için korunduk
Yok cnmmmm sende kesin dollendi de bakicaz bakalim tutunmus muşimdiye kadar tutunurdu da korkuyorum canım hamile değilim diye.
Esinle tartisma cnm bebekti hamileydi tamam da en cok sikio bunaltiyo insani stres yaparsan yumurta gelismio bebek tutunamio hep pozitif olalim ki pozitifler bulsun biziamin inş.
son bir aydır psikolojimde bozuldu en ufak şeyde ağlıyorum çocuk görünce hamile görünce dayanamıayıp ağlıyorum
eşimlede son zamanlarda çok sık tartışıyorum
Yok cnmmmm sende kesin dollendi de bakicaz bakalim tutunmus mu
amin inş.
son bir aydır psikolojimde bozuldu en ufak şeyde ağlıyorum çocuk görünce hamile görünce dayanamıayıp ağlıyorum
Az kaldi niye aramadi bu hemsireİnşallah canım yaa.
Az kaldi niye aramadi bu hemsire
Kac yasindasin cnmamin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?