Klomen ile şişlik

gecen ay kımyasal gebelık gecırmıs olmuyasın sen

Bilmiyorum ki tatlım baktirmadik kanda da ama söyle bişi doktora gittik 5.gun gecikmede alttan baktı bişi görmedi kan testi yaptirdik 0.23 çıktı yok dedi bende durumu iza ettim olmuo 10 aydır die oda regl olursan 3.gunu gel Klomen tedavisi yapak dedi. Yani kanda negatif ti

Kizceler ya aklıma takılan bir sorum var benim 2 gün önce regl olucakmisim gibi belirtiler vardı kaşık ağrısı felan şimdi kalmadı dünde bugunde dikkat ettim sadece kaşıkla batma var oda çok zorladigimda egildigimde hapsurdugimda vs.

insalla gebelıktır bu regl belırtılerıyle cok yakın zaten

uyandım da yha bugun pek gebelık belırtım yok sıradan gunlerden hiçbi farkım yok

bende senin arkandan hemen yattım uyudum kalkınca şöyle bir duş aldım. eşimle ilişkiye girmiyorduk ne zamandır ağrılarım fazla diye dokunmuyordu bugün iyiyim diye ilişkiye girdik ama gerçekten de değişik geldi. genişlemişti sanki bol geldi. birde ağrım yok diye sevinirken bu sefer sağ kasığım ağırmaya başladı :)

hamilelik belirtilerini yaşıyorsun kuzum işte.

bız ılışkıye gırmeyız daha hele bı bellı olsun tam olarak ne oldugu doguma kırkım cıkana kadar olmaz o iş daha :) oyle mı dıosun benım sol kasık agrıyodu hafıf bı sızlama var ama egılınce falan normalde bıseyım yok

benimde bir sol kasık bir sağ kasık anlamadım ama neyse... Sende hamileler ilişkiye girebiliyor diye biliyorum ama neyse

Canim vallah biz hemen hemen her Akşam bişi olmaz herhalde sadece ilişki sırasında bazı şeyleri kisitladik okaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…