- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
- #1.201
neyse kan testı yaptırdın kesın çözum suphe göturmez sonuc hadı beklemedeyız
hadı rasgele kuzumbekleyelim bakalım 4 de çıkarmış ama 5 e kadar ararım ben seni dediydi bakalım.
kızlar ben az uyucam öpuldunuz kocamannnnnnn
gecen ay kımyasal gebelık gecırmıs olmuyasın sen
kızlar ben az uyucam öpuldunuz kocamannnnnnn
uyandım da yha bugun pek gebelık belırtım yok sıradan gunlerden hiçbi farkım yokbende öptüm kocamannn iyi uykular :*bol bebekli günler
insalla gebelıktır bu regl belırtılerıyle cok yakın zatenKizceler ya aklıma takılan bir sorum var benim 2 gün önce regl olucakmisim gibi belirtiler vardı kaşık ağrısı felan şimdi kalmadı dünde bugunde dikkat ettim sadece kaşıkla batma var oda çok zorladigimda egildigimde hapsurdugimda vs.
Inşallah kuzum ya yattım ama uyuyamadim çok sıcak. Kalktım yavaş yavaş ortalik toparliom eşim aradı soruuo teyzen geldimi diye bende yok daha dedim :)insalla gebelıktır bu regl belırtılerıyle cok yakın zaten
uyandım da yha bugun pek gebelık belırtım yok sıradan gunlerden hiçbi farkım yok
Kizceler ya aklıma takılan bir sorum var benim 2 gün önce regl olucakmisim gibi belirtiler vardı kaşık ağrısı felan şimdi kalmadı dünde bugunde dikkat ettim sadece kaşıkla batma var oda çok zorladigimda egildigimde hapsurdugimda vs.
bende uyudum mu uyumadum mı anlamadım k<alkıp banyo yaptımInşallah kuzum ya yattım ama uyuyamadim çok sıcak. Kalktım yavaş yavaş ortalik toparliom eşim aradı soruuo teyzen geldimi diye bende yok daha dedim :)
bız ılışkıye gırmeyız daha hele bı bellı olsun tam olarak ne oldugu doguma kırkım cıkana kadar olmaz o iş daha :) oyle mı dıosun benım sol kasık agrıyodu hafıf bı sızlama var ama egılınce falan normalde bıseyım yokbende senin arkandan hemen yattım uyudum kalkınca şöyle bir duş aldım. eşimle ilişkiye girmiyorduk ne zamandır ağrılarım fazla diye dokunmuyordu bugün iyiyim diye ilişkiye girdik ama gerçekten de değişik geldi. genişlemişti sanki bol geldi. birde ağrım yok diye sevinirken bu sefer sağ kasığım ağırmaya başladı :)
bız ılışkıye gırmeyız daha hele bı bellı olsun tam olarak ne oldugu doguma kırkım cıkana kadar olmaz o iş daha :) oyle mı dıosun benım sol kasık agrıyodu hafıf bı sızlama var ama egılınce falan normalde bıseyım yok
bende uyudum mu uyumadum mı anlamadım k<alkıp banyo yaptım
Alin alinBende yapıcam şimdi çok terledim sabah almıştım mecburi
bende senin arkandan hemen yattım uyudum kalkınca şöyle bir duş aldım. eşimle ilişkiye girmiyorduk ne zamandır ağrılarım fazla diye dokunmuyordu bugün iyiyim diye ilişkiye girdik ama gerçekten de değişik geldi. genişlemişti sanki bol geldi. birde ağrım yok diye sevinirken bu sefer sağ kasığım ağırmaya başladı :)
Biz riskliyiz cnm o normal gebelerde oluyobenimde bir sol kasık bir sağ kasık anlamadım ama neyse... Sende hamileler ilişkiye girebiliyor diye biliyorum ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?