Klomen ile şişlik

Gelen giden ? derken :) iyiyim kuzum sen nasılsın. Gittim kan verdim bakalım kadınla kanki olduk hemşire ile akşam 5 e kadar çıkarsa sonuç ben seni ararım dedi bakalım

Regl için dedim gülüm. Iyi bakalım inşallah 5 te çıkar sonucun.. sabırsızlıkla bekliyorum

Yok tatlım olmadım ağrım biraz arttı korkuyorum.. yatakta sol tarafa yatamadim batio :/ bide alerjim çok ilerlemis sürekli hapsuruyorum hapsurunca batio cokfena

şükür olmamışsın olma boşver hamile ol sen :)

ayy bilmem mi bende de astım var ya her öksürdüğümde karnımın altına bıçak saplıyorlar sanki. sol tarafına yat ayaklarını yukarı doğru çek öyle yat kuzum benim.

Bilirim astimi annem astimdi benim ataklar olunca kötü oluo Rabbim yardimcin olsun
Valla ben regl olmak istiyorum doktor duphaston verdi o sanırım erkene çekip duzenliomus biteli 5 gün oldu ama gelicek gibi değil akıntı var..
Sol tarafıma batio. Sağda yatıyorum :)

senin görünmüş baksana şimdiden ne çıkmicak çıkar sende. test yaptırdım kan testi bakalım akşam 5 e kadar ararım dedi hemşire bakalım nolcak :)
uyyy nasıl beklıycez besı canım çıkmayabılırde adet gunum gelınce tutunamamıssa ama oyle bısı olmuycak tutuncak annesıne mınık fındık :)

regl olmak mı ıstıyosun kuzum senın psikolojin mı bozuldu

eee neden regl olmak istiyorsun saçmalama bebiş olsun aa sende... hem istiyon hem de reg istiyon.

uyyy nasıl beklıycez besı canım çıkmayabılırde adet gunum gelınce tutunamamıssa ama oyle bısı olmuycak tutuncak annesıne mınık fındık :)

göğüslerim sızlıyor şuanda kendi kendine ellemeden elleyince daha çok sızlıyor. belim hafif ağırıyor. göğüslerimin ucu dik ve koyu çevresi de koyu. bişi dicem göğüslerimin ucunda 4 tane beyaz bişi var ucunda sanki böyle tomurcuk gibi ama göğüsümün ucunda içinde beyaz beyaz 4 tane baloncuk gibi o ne ki ?

acaba bu belirtiler ile hamile olabilir miyim ben ? teselli istiyorum artık. Çıkmicak diye çok korkuyorum.

evet tutunacak annesine minik bebik teyzesi onu yer
çok mınık daha ama belkı 16 hucresı vardır rabbım guc versın ona sımsıkı tutunsun bıde progestan ıcmeye basladım o da tutunmasını kolaylastıryo yatıyorum da artık kromozomlarında bı problem yoksa ınsallah tutuncak

bende aynıları var kuzum goguslerım çok hassas uclarında o tomurcuklardan var sızlıolar dokununca agrıyolar bacaklarım agırıyo batma var sol kasıgımda basım donuyo bıde agzımda demır tadı var hıc gecmıo

Tutunur sıkı sıkı sen endişe etme emi bebeğim.. yat bea boşver dinlen.. ben duphastonu bitirdim 5 gün önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…