- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
- #1.081
Yhaaa ogleden sora cikarsa ya iki saatlik tezt hadi cnm hayirlisi olur insallah bebis haberini alicaz persembe gunu
Af buyur Ora nire bacimiki saatlik test de gülüm işte sağlık ocağı eski biraz burda tek çarem o :)
Af buyur Ora nire bacim
Biliom da yani hakkari semdinli olsa tamam o ne oyle ertesi gun bu kurumlara bi yenilenme lazimbandırma :) bursada olsam 2 saatte alırdım da burda böyle değil
Biliom da yani hakkari semdinli olsa tamam o ne oyle ertesi gun bu kurumlara bi yenilenme lazim
Olsun numasini al saglik ocaginin uzak mi sana yurumessin bidaaslında saat 3 gibi çıkarıyoruz diyorlar ama makine bozuldu cart oldu curt oldu kandırıyorlar insanı 1 gün sonra anca çıkıyor.
Olsun numasini al saglik ocaginin uzak mi sana yurumessin bida
O zaman direk hastaneye git orda ogleden sonraya cikar ayyyy ben nasil beklim persembeye kadar heyecan yaptimsağlık ocağı yakın 5 dk lık uzaklıkta. hastane uzak. önce sağlık ocağında kan alıyorlar sonra da kanı hastaneye gönderiyorlar hastanede inceliyorlar anca çıkıyo :)
O zaman direk hastaneye git orda ogleden sonraya cikar ayyyy ben nasil beklim persembeye kadar heyecan yaptim
Tememmmmm cumartesi ben de kesin skoru alirimmmm insallahhastanede nasıl yaptırayım doktorum yok başka doktora da gitmek istemiyorum kuzum. en iyisi sağlık ocağı :)
Tememmmmm cumartesi ben de kesin skoru alirimmmm insallah
Yaaa napcan obur ay ayni tempoyla devam etcen ya benim cikmassa ben napc malırsın sende cumartesi de.
ya çıkmazsa bebek ben ne yapıcam.
Optum bende hadi iiii gecelrr bu arada bende bi beliti daha oldu agzimda demir yalamis gibi buruk bi tat var sabahtan berineyse kuzular ben kaçtım dikkat edin kendinize. öptüm ikinizide.
Optum bende hadi iiii gecelrr bu arada bende bi beliti daha oldu agzimda demir yalamis gibi buruk bi tat var sabahtan beri
Oyle bir sey varsa yap tabi merakla bekliyoruz haberdar et mutlaka bende tereddutteyim acaba tuttumu diyeAaa çok güzel hadi inşallah :) bende öğle bişi yok ta ne yesem tadsiz tussuz...
Bide yarın akşam idrar testi yapsam çıkar mı kızlar?
Oyle bir sey varsa yap tabi merakla bekliyoruz haberdar et mutlaka bende tereddutteyim acaba tuttumu diye
kızlar sonuc bHCG 2.66
daha adetıme altı gun var sonuc olarak su
1- gecen aydan hamıle degılım bebeğim bu aydan
2- dollenmıs bı yumurtam ama bu hamıle oldugumu göstermıyor bır de tutunması gerekıyor
3-ınsallah tutunur :)
kızlar bugün dr kontrolum vardı gittim yumurta sayısı iyi dedi sağda 5 solda 2 var dedi en buyük yumurta boyutu 17harim kalınlığıda normal olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi verdi cuma 11-12 arası vurulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?