Klomen ile şişlik

klomen ; bana ne etki , ne tepki , ne belirti yapmamıstı .. bebiste yapmamıs zatennn

yani hiç bir belirtin yoktu anladım canım. Umarım tez zamanda Allah hepimize nasip eder.

demek ki neymiş bizdeki belirtiler doğru galiba. baksanıza hiçbir etki yapmıyormuş gebe kalmayana.

yani hiç bir belirtin yoktu anladım canım. Umarım tez zamanda Allah hepimize nasip eder.

demek ki neymiş bizdeki belirtiler doğru galiba. baksanıza hiçbir etki yapmıyormuş gebe kalmayana.

hamile kalınca belirti mi yapıyor ?
ovülasyon kullanıyor musunuzz ?

hamile kalınca belirti mi yapıyor ?
ovülasyon kullanıyor musunuzz ?

ovulasyon kiti kullanmadım daha evvel.

Klomen kullandım yumurta takibi yaptırdım çatlatma iğnesi ile çatlattı. Gün aşırı ilişki dedi. İğne yaptıralı 14. günüm bugün. Sen klomen kullanmışsın etki göstermemiş ağrı kasık ağrısı bel ağrısı akıntı vs. hamile kalmamışsın test yaptırdın sanırım.

Biz klomen kullandık. Kullanmam 14. günü bugün. Belirtiler var çok şiddetli kasık ağrısı, akıntı bel ağrısı göğüs koyulaşması vs. hamile kalınca tabii ki belirtin oluyor en azından bir tanesini hissedersin.

evet,asılamam tutmadı ...
anladım cnm sen hamile misin ?

Yhaaa ogleden sora cikarsa ya iki saatlik tezt hadi cnm hayirlisi olur insallah bebis haberini alicaz persembe gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…