- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
- #1.061
Yani cinsiyetiydi hele o belli olduktan sonra kiyafetiydi arabadiydi patigiydi findiklarin cok ihtiyaci var cooook
Sik idrara cikma gebelik belirtisi ozellikle gidiyosun sikismis oluyosun ama azicik bi idrar gelio insallah gebesindir cnmBenimde koyu ve akintim cok tuvalete cikmaya basladim acaba diyorum gevelik mi var regle belirtisimi
Ooo neler nelerrr ahh o gunler bi gelsinevet :) biberon emzik, hastane çıkışları bodyler kıyafetler yelekler küveti şampuanları bebek yağları :) arabası kangurusuoooo bir sürü
Yaptir canim erken git sabah bak ben senden nerdeyse bihafta geriyim seninki cikar hemde nasil cikar bebis bebis cikar
Ooo neler nelerrr ahh o gunler bi gelsin
Evet az geliyo insallah hamileyimdir rabbim kısmet eder yoksa tup bebek yolunda ilerlicmSik idrara cikma gebelik belirtisi ozellikle gidiyosun sikismis oluyosun ama azicik bi idrar gelio insallah gebesindir cnm
klomen ; bana ne etki , ne tepki , ne belirti yapmamıstı .. bebiste yapmamıs zatennn
yani hiç bir belirtin yoktu anladım canım. Umarım tez zamanda Allah hepimize nasip eder.
demek ki neymiş bizdeki belirtiler doğru galiba. baksanıza hiçbir etki yapmıyormuş gebe kalmayana.
yani hiç bir belirtin yoktu anladım canım. Umarım tez zamanda Allah hepimize nasip eder.
demek ki neymiş bizdeki belirtiler doğru galiba. baksanıza hiçbir etki yapmıyormuş gebe kalmayana.
hamile kalınca belirti mi yapıyor ?
ovülasyon kullanıyor musunuzz ?
Bakicam canım bir yolunu eşim keçi gibi inatçı ayar edio beni :)
ınsallah canım ınsallah rabbım hepimizi güldürsünEvet az geliyo insallah hamileyimdir rabbim kısmet eder yoksa tup bebek yolunda ilerlicm
ovulasyon kiti kullanmadım daha evvel.
Klomen kullandım yumurta takibi yaptırdım çatlatma iğnesi ile çatlattı. Gün aşırı ilişki dedi. İğne yaptıralı 14. günüm bugün. Sen klomen kullanmışsın etki göstermemiş ağrı kasık ağrısı bel ağrısı akıntı vs. hamile kalmamışsın test yaptırdın sanırım.
Biz klomen kullandık. Kullanmam 14. günü bugün. Belirtiler var çok şiddetli kasık ağrısı, akıntı bel ağrısı göğüs koyulaşması vs. hamile kalınca tabii ki belirtin oluyor en azından bir tanesini hissedersin.
amınnn benım koca pcden uzak dur dıo daha fazla kızdırmadan gıdıımAllahım o günleri bize de göstersin inşallah canım.
evet,asılamam tutmadı ...
anladım cnm sen hamile misin ?
amınnn benım koca pcden uzak dur dıo daha fazla kızdırmadan gıdıım
Ne zaman kuzumdaha belli değil bu yönde belirtilerim var ama bakacağım test yaptıracağım.
Ne zaman kuzum
Yhaaa ogleden sora cikarsa ya iki saatlik tezt hadi cnm hayirlisi olur insallah bebis haberini alicaz persembe gunuyarın eşim 3 de gidecek işe. Bende yarın sabah 9 da kalkarım direk sağlık ocağına giderim kan testi isterim. yarın yaptırsam perşembe çıkar bizim sağlık ocağı geç çıkartıyor canım. doktorum da yok izinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?