- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
Inşallah kuzum sen takma olurmu dinlen sadece.. Bu arada guzellerim ben az temizlik yapıcam ama useniyorum şimdi uyuyacam valla ama ev beni bekler dinlene dinlene yapıcam kaçtım ben opuldunuz :)
bız de senı öptuk bu arada yuzlerınız merak edıyorum ben :)
kızlar bişey sorucam iğneyi vurduktan sonra mı hemen ilişki diyo yoksa 24 saat geçtikten sonra mı?
kızlar bişey sorucam iğneyi vurduktan sonra mı hemen ilişki diyo yoksa 24 saat geçtikten sonra mı?
yaaa mol gebelık dıye bısey buldum acaba oyle bısey olmasın benımkısı
yaaa mol gebelık dıye bısey buldum acaba oyle bısey olmasın benımkısı
ohhh be rahatladım sonunda canım bunu yazdıktan sonra aklıma bı fıkır geldı dedım eger gecen ay hamıleydıysem ve ılaclara ragmen ordaysa ıllakı ıdrar testınde cıkar ama bu aydan sa cıkmaz gıttım test aldım gelıp yaptım negatıf yanı gecen aydan bı gebelık yokkkk :) :) ınsallah bu aydan vardır nasıl korktum ama bılşsen mol gebelık olursa dıye ole bısey olursa bı yıl cocuk yapamıosunCanim ultrasonda gözüküyorsa idrarda gözükür mu idrar testi denesene bide pozitif cikiormus
problemımı cozume kavusturdum ıdrr testı yaptım negatıf :) yaanı gecen aydan hamıle falan dıılım ayy yhaa olsa zaten o kadar muayenede cıkardıya kızım aklına neden kötü getiriyorsun ki saçmalama. kötü düşünme bak lütfen.
problemımı cozume kavusturdum ıdrr testı yaptım negatıf :) yaanı gecen aydan hamıle falan dıılım ayy yhaa olsa zaten o kadar muayenede cıkardı
ohhh be rahatladım sonunda canım bunu yazdıktan sonra aklıma bı fıkır geldı dedım eger gecen ay hamıleydıysem ve ılaclara ragmen ordaysa ıllakı ıdrar testınde cıkar ama bu aydan sa cıkmaz gıttım test aldım gelıp yaptım negatıf yanı gecen aydan bı gebelık yokkkk :) :) ınsallah bu aydan vardır nasıl korktum ama bılşsen mol gebelık olursa dıye ole bısey olursa bı yıl cocuk yapamıosun
ewet artık rahat rahat cumartesı beklıycem ayyy hıc aklıma gelmezdı test negatıf cıksın dıye yapıcaaam :) :) kaderde buda varmıs ıkı tane aldım sabah ıkıncıyı de yapcam da ıdrarımın kokusu degıstı buda gebelık belırtısı aman allahım napcamı ne hıssetcemı ne dusunceemı sasırdım ne gundu bugun yhaaa :)e yani canım. bu iyi bir şey. kan testi için cumartesiyi bekle derim kuzum o zaman.
Bende sivilcelerimden sıkıldım kaç gün oldu gitmediler yüzümden. sivilceler bastı beni.
e yani canım. bu iyi bir şey. kan testi için cumartesiyi bekle derim kuzum o zaman.
Bende sivilcelerimden sıkıldım kaç gün oldu gitmediler yüzümden. sivilceler bastı beni.
ewet bende aynen ole dusundum koşa koşa gıttım aldımIyi olmuş şekerim geçen aydan olsa çıkardı bende düşündüm aklıma geldi :)
ewet artık rahat rahat cumartesı beklıycem ayyy hıc aklıma gelmezdı test negatıf cıksın dıye yapıcaaam :) :) kaderde buda varmıs ıkı tane aldım sabah ıkıncıyı de yapcam da ıdrarımın kokusu degıstı buda gebelık belırtısı aman allahım napcamı ne hıssetcemı ne dusunceemı sasırdım ne gundu bugun yhaaa :)
sıvılce konusunu hıc bılmıom bak ıkı gebelıktede sıvılce olmadı bende ama gebelık cıltte de etkıler yaratıo hadı ınsallah bebıstendır :)ewet artık rahat rahat cumartesı beklıycem ayyy hıc aklıma gelmezdı test negatıf cıksın dıye yapıcaaam :) :) kaderde buda varmıs ıkı tane aldım sabah ıkıncıyı de yapcam da ıdrarımın kokusu degıstı buda gebelık belırtısı aman allahım napcamı ne hıssetcemı ne dusunceemı sasırdım ne gundu bugun yhaaa :)
sıvılce konusunu hıc bılmıom bak ıkı gebelıktede sıvılce olmadı bende ama gebelık cıltte de etkıler yaratıo hadı ınsallah bebıstendır :)e yani canım. bu iyi bir şey. kan testi için cumartesiyi bekle derim kuzum o zaman.
ewet lımonata gıbı sarı oluyo bı degısık kokuyo kendımden bılıom kesınlıkle gebelık belırtısıCanim idrar kokusu değişime gebelik belirtisi mi benim hem koku hem renk değişti sanki limonata gibi rengi var
ewet lımonata gıbı sarı oluyo bı degısık kokuyo kendımden bılıom kesınlıkle gebelık belırtısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?