- 30 Haziran 2013
- 21.851
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.899
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
valla superrrrrEylül adım eylül ayında evlendim bide hamile kaldık mi tamam dir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla superrrrrEylül adım eylül ayında evlendim bide hamile kaldık mi tamam dir :)
Bide oturup salak gibi ağladım negatif diye hahaha![]()
hadı adetıne ıkı gun kaldı bak daha test falan yapmıosun tamam mı en erken adet gununden bı gun sonra anlaştık mı
var mı acaba gercekten yha bende gördum bısey vardı orda ama ne olduundan emın oluncaya kadar off dıyorum
hey allahım ya kızım 10 günlük çocuk pat diye çıkar mı idrar testinde allah seni ne etmesinidrar testi değil kan testi yaptır bak nasıl çıkıyo
![]()
kan testı bugun de cıkar cnmAnlaştık şekerim yapmıyorum :) ama çarşamba kan testine gidebiliriz emin değilim :)
Anlaştık şekerim yapmıyorum :) ama çarşamba kan testine gidebiliriz emin değilim :)
ayy duyması guzel gelıo da gecen aydan dııldır yhaa ınsallah bence varsa bıle bu aydan emın olucam bundan ahh yoksa cıkardı gorunurdu oyle olsaydıoff deme :) var var bebeğin sana tutunmuş :) anne beni bırakma diyo beni farket diyor bak allahın bir lütfu :) hamilesinnn![]()
kan testı bugun de cıkar cnm
bence kan testi yaptıralım ikimizde kurtulalım![]()
ayy duyması guzel gelıo da gecen aydan dııldır yhaa ınsallah bence varsa bıle bu aydan emın olucam bundan ahh yoksa cıkardı gorunurdu oyle olsaydı
korkunun faydası yok cnm korkma yoksa da bıdakı ay olur ıcını ferah tutNormalde bugün doktor çağırdı ben gitmedim. Korkuyorum tatlım ya negatif gormekten![]()
hadı ınsallahhhhhh ya kısmet dıyelım :)bu ay tutunmuş sana o D: hehehe hamilesin hamilesin hamilesin![]()
Yapalım da cesaret lazım cesaret
ben de yarın kan testı yaptırcam bakalım saglık ocagında öğrenelım ne varmıs boyle cumartesıyı bekleyemem
hadı ınsallahhhhhh ya kısmet dıyelım :)
yaaaa deme oyle bak heveslenırım sınra pooop dıye hevesım kursagımda kalırinşallah canım benim... Güzel anne :)
hee yha sen konumu okumadın heralde basıma ne geldı bugun bılsen benım profılde actıım konuya bı bakO canım sen erkenden yapıp kurtulacaksın :)
hee yha sen konumu okumadın heralde basıma ne geldı bugun bılsen benım profılde actıım konuya bı bak