Klomen ile şişlik

tamam tamam şimdilik hayırlısı neyse o olsun ama kesinlikle bebeğin seninle :)
inşallah oyledır cnm yhaaa saglık ocagı yerıne baska dra mı gıtsem ama bılemedım kı ben özele gıdıyorum burda daha ıyı aletler yok devlete gıtsen 3 aylık cocuu zor goruyolar

Aaa çok şaşırdım okurken ciddimisin bence baktım beta Hcg vardir belki hem doktor yalan mı soylucek gebelik için. Bu arada endiselenme ilaç vs diyorsun ya Rabbim korumustur yoksa şimdiye kadar düşmüş tu
o da sordu kanaman yok mu dıye yok hiçbileyım yok belırtı var sadece göguslerıme dokunamaom kasık agrım var benım korkum gecen aydan sa ve ilaçlar zarar vermısse naparım dıorum ayyy ıonsallah oyle dııldır

Ay canım ya bakalım bak şimdi aşırı saskinim saklandimi napti bebis orda

Ay canım ya bakalım bak şimdi aşırı saskinim saklandimi napti bebis orda
hadı ultra sonda saklandı gorunmedı dıyelım 2 eylulde kantestı yaptırdım sıfıra sıfır elde var sıfırdı 3 eylulde adet oldum anlamadım bu ısten bısey gercı bı keresınde de senın rahmınde boynuz mu var o ne oyle demıstı de sonra rahım fılmını goturdum baktı yok normal dedı belkı yıne seslı dusunuyodu kadın ama kafamı karıstırdı vesselam

Evet evet ya bak merak ettim bende doktor durup dururken demez gebelik gozukuyor die
bısey vardı orda bende gordum hatta bak şu yolk kesesıne benzıo dedı ama çok kucuktu yanı olsa bu aydandır ınsallah gecen aydan sa da allah korusun zarar gormemıstır ınsallah zarar gorse dusuk yaparım cunku ay 3. yu ıstmıom yhaa çok zor oıluyo dusuk

Boynuz mu puahaha..
Aynı kadına mi gittin şekerim sen tecrubelisin bakmadin mi kurban olduğum ultrason ekrarina?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…