- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
hee yha sen konumu okumadın heralde basıma ne geldı bugun bılsen benım profılde actıım konuya bı bak
yaaaa deme oyle bak heveslenırım sınra pooop dıye hevesım kursagımda kalır
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-lutfen-bi-bakin.755940/page-3#post-37012541Kız göremedim ben allah allah ne oldu
inşallah oyledır cnm yhaaa saglık ocagı yerıne baska dra mı gıtsem ama bılemedım kı ben özele gıdıyorum burda daha ıyı aletler yok devlete gıtsen 3 aylık cocuu zor goruyolartamam tamam şimdilik hayırlısı neyse o olsun ama kesinlikle bebeğin seninle :)
inşallah oyledır cnm yhaaa saglık ocagı yerıne baska dra mı gıtsem ama bılemedım kı ben özele gıdıyorum burda daha ıyı aletler yok devlete gıtsen 3 aylık cocuu zor goruyolar
o da sordu kanaman yok mu dıye yok hiçbileyım yok belırtı var sadece göguslerıme dokunamaom kasık agrım var benım korkum gecen aydan sa ve ilaçlar zarar vermısse naparım dıorum ayyy ıonsallah oyle dııldırAaa çok şaşırdım okurken ciddimisin bence baktım beta Hcg vardir belki hem doktor yalan mı soylucek gebelik için. Bu arada endiselenme ilaç vs diyorsun ya Rabbim korumustur yoksa şimdiye kadar düşmüş tu
canım sabah erkenden gıdıosun 9a kadar yapıolar kan testını yarın sabah gıtmeyı dusunuyorum erkendenfatma canım sen bir sağlık ocağında b hcg yaptırsana şimdi şuanda ? sonucu çıkar belki.
canım sabah erkenden gıdıosun 9a kadar yapıolar kan testını yarın sabah gıtmeyı dusunuyorum erkenden
sabah yaptırıyosun ya ertesı gun yada öğleden sonra cıkıo fakulteye mı gıtsem acaba orda ıkı saatte cıkıo betatamam canım o zaman yarın yaptır bizi de bilgilendir. sonuçlar ne zaman çıkar acaba
o da sordu kanaman yok mu dıye yok hiçbileyım yok belırtı var sadece göguslerıme dokunamaom kasık agrım var benım korkum gecen aydan sa ve ilaçlar zarar vermısse naparım dıorum ayyy ıonsallah oyle dııldır
sabah yaptırıyosun ya ertesı gun yada öğleden sonra cıkıo fakulteye mı gıtsem acaba orda ıkı saatte cıkıo beta
Ay canım ya bakalım bak şimdi aşırı saskinim saklandimi napti bebis orda
saklanmış :) kaçak girinti yapmış
hadı ultra sonda saklandı gorunmedı dıyelım 2 eylulde kantestı yaptırdım sıfıra sıfır elde var sıfırdı 3 eylulde adet oldum anlamadım bu ısten bısey gercı bı keresınde de senın rahmınde boynuz mu var o ne oyle demıstı de sonra rahım fılmını goturdum baktı yok normal dedı belkı yıne seslı dusunuyodu kadın ama kafamı karıstırdı vesselamAy canım ya bakalım bak şimdi aşırı saskinim saklandimi napti bebis orda
Evet evet ya bak merak ettim bende doktor durup dururken demez gebelik gozukuyor die
bısey vardı orda bende gordum hatta bak şu yolk kesesıne benzıo dedı ama çok kucuktu yanı olsa bu aydandır ınsallah gecen aydan sa da allah korusun zarar gormemıstır ınsallah zarar gorse dusuk yaparım cunku ay 3. yu ıstmıom yhaa çok zor oıluyo dusukEvet evet ya bak merak ettim bende doktor durup dururken demez gebelik gozukuyor die
ınsallah dedıgın gıbıdır yesımcım ınsallahbencede yani niye desin boşuna heveslendirsin. bence kesin var ondan dediannesinin karnına saklanmış minik fındık
hadı ultra sonda saklandı gorunmedı dıyelım 2 eylulde kantestı yaptırdım sıfıra sıfır elde var sıfırdı 3 eylulde adet oldum anlamadım bu ısten bısey gercı bı keresınde de senın rahmınde boynuz mu var o ne oyle demıstı de sonra rahım fılmını goturdum baktı yok normal dedı belkı yıne seslı dusunuyodu kadın ama kafamı karıstırdı vesselam
saklanmıssa gösterırım ben ona neyse yarın anlıycaz nolduunusaklanmış :) kaçak girinti yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?