Klomen ile şişlik

Tamam tatlım öğle yaparım 3 gün sonra erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba?
canım onlarda guvenılır degıl para tuzagı sadece kullanan bazı kişiler doğru sonuc vermedıgını soyledı ou alcaana kan testı yaptır saglık ocagında erken gıt 9 a kadar gebelık testı için kan alıolar öğleden sonra cıkıo sen de var mı yok mu suphesını kaldır ortadan

Yok canımın içi bizimki doktora söylüyosun regl 1o gün geçince gel diyo 10 gün kim bekler allah aşkına..
Ben özelde yaptırıyorum 2 saatte cıkıo ne zaman yaptiriyim ben test

Yok canımın içi bizimki doktora söylüyosun regl 1o gün geçince gel diyo 10 gün kim bekler allah aşkına..
Ben özelde yaptırıyorum 2 saatte cıkıo ne zaman yaptiriyim ben test
canım bence boyle için için sabırsızlancagına yarın gıt yaptır kantestını için rahat etsın belırsızlık negatıf olmasından bıle kötu hissettiriyo

Merhaba dostlarım artık geriye döndüm iki günlük tatil bitti. Telefondan çok az görüyorum mesajları şimdi hepsini teker teker okudum. Canım çok sıkma kendini bak bende deli edicem kendimi nerdeyse. O kadar kafama takıyorum ki hamile miyim değil miyim diye. Merak içindeyim. Ne olacak ne yapıcam bilmiyorum testi bile yapsam mı yapmasam mı karar veremedim henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…