- 30 Haziran 2013
- 21.851
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.899
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
canım onlarda guvenılır degıl para tuzagı sadece kullanan bazı kişiler doğru sonuc vermedıgını soyledı ou alcaana kan testı yaptır saglık ocagında erken gıt 9 a kadar gebelık testı için kan alıolar öğleden sonra cıkıo sen de var mı yok mu suphesını kaldır ortadanTamam tatlım öğle yaparım 3 gün sonra erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba?
canım onlarda guvenılır degıl para tuzagı sadece kullanan bazı kişiler doğru sonuc vermedıgını soyledı ou alcaana kan testı yaptır saglık ocagında erken gıt 9 a kadar gebelık testı için kan alıolar öğleden sonra cıkıo sen de var mı yok mu suphesını kaldır ortadan
canım bence boyle için için sabırsızlancagına yarın gıt yaptır kantestını için rahat etsın belırsızlık negatıf olmasından bıle kötu hissettiriyoYok canımın içi bizimki doktora söylüyosun regl 1o gün geçince gel diyo 10 gün kim bekler allah aşkına..
Ben özelde yaptırıyorum 2 saatte cıkıo ne zaman yaptiriyim ben test
Tamam tatlım çarşamba regl olmazsam kan testine giderim.. sen en son ne zaman regl oldun benden geç mi ?
adete ıkı gun kala varsa kesın çıkar cnmYok canımın içi bizimki doktora söylüyosun regl 1o gün geçince gel diyo 10 gün kim bekler allah aşkına..
Ben özelde yaptırıyorum 2 saatte cıkıo ne zaman yaptiriyim ben test
canım bence boyle için için sabırsızlancagına yarın gıt yaptır kantestını için rahat etsın belırsızlık negatıf olmasından bıle kötu hissettiriyo
nasıl ıstıyosan ole yap sekerım kendını yıpratma amaÇarşamba yaptırmayı düşünüyorum canım bakalım
nasıl ıstıyosan ole yap sekerım kendını yıpratma ama
uykun mu gelıyo sureklıYok canım disardaydik eve geldık ben uyudum 2 saat eşimle atıstik az çok sık uyuyorsun bu ne ya felan diyeona sıkıldım simdi
uykun mu gelıyo sureklı
dur bakalım belkı gebelıktendır yhaaa uyku bastırır ınsallah gebesındır gözune sokarız o zaman uykunu :)Evet tatlım ya gündüzleri uyumam normalde 2 3 saat uyuyorumesim kızıo artik
dur bakalım belkı gebelıktendır yhaaa uyku bastırır ınsallah gebesındır gözune sokarız o zaman uykunu :)
tabıııı kı özür diler adetıne az kaldı off benımkı 30 eylul daha cok varAy inşallah gebeyimdir ozaman Özür dileyip sirnasir bana ozaman gösteririm ona ben
tabıııı kı özür diler adetıne az kaldı off benımkı 30 eylul daha cok var
canım basarısızlık dıye mı dusunuosun vaktı var elbetGeçior günler takma kafana.. o degil de ya başarısız sonuç alırsak gün yaklaştıkça korkar oldum he
canım basarısızlık dıye mı dusunuosun vaktı var elbet
hadı bu son ay olsunEvet şekerim.. Yorgun Vee bitkin hissediyorum..
Ooo kızlar cevap bile vermemişsiniz valla nerelerdesiniz böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?