Klomen ile şişlik

çok sevındım cnm yhaa aaglama olsun belkı negatıftır ama daha cooook kucuksun yavrum benım uzulup stres yaparsan ıste asıl o zaman olmaz

Aynen canım hazırım şuanda kotuyede iyiye de.. Bu arada eşime baktırmadim ama bu ay olmazsa kendisi söz verdi baktiracak biraz utangac ta :) bu arada koskanin keçi boynuzu soğuk press pekmezinden içti ama... Bu sitede sorun var sanırım sürekli güncellenir denip açmıyor ne zamandır

QUOTE="xxxsindelxxx, post: 36945800, member: 622528"]adet oldun mu cnm noldu tarlusalın sonucu
Evet canim 10 eylulde adet oldum 3.gunden itibaren tekrar klomen kullanmaya basladim 5gun bu sefer dozu artirdi doktorum gunde 2tane iste pazartesi yumurta takibine gitcem insallah bu ay buyumuslerdir[/QUOTE]
Masallah masallahhh buyurler cnm hic tasalanma doz artinca buyuyolar

Aynen canım hazırım şuanda kotuyede iyiye de.. Bu arada eşime baktırmadim ama bu ay olmazsa kendisi söz verdi baktiracak biraz utangac ta :) bu arada koskanin keçi boynuzu soğuk press pekmezinden içti ama... Bu sitede sorun var sanırım sürekli güncellenir denip açmıyor ne zamandır
Keci boynuzunu saf alin eline yesin oyle daha iyidir pekmez cok iyi ama bilemiosun ki karisiminda ne var hee cnm yha acamadim bende dun aksam hep gunccelleme dedi

offf ben ruya gordum bı ıkı kere onlara uyandım zaten uyanınca daha uyumam ben kocam pıneklıo yatakta ben yapamıom ole

Hmm Hayır olsun kabus mu gördün. ?
Benim kocis te yatiyordu kahvaltı hazırladım uyandirdim kahvaltı yaptık şimdi az uzandim tv karsisinda belim ağrıyor :)

Hmm Hayır olsun kabus mu gördün. ?
Benim kocis te yatiyordu kahvaltı hazırladım uyandirdim kahvaltı yaptık şimdi az uzandim tv karsisinda belim ağrıyor :)
yok canım kabus dııldı ıkısı de uynaınca kalkıp anlamlarına baktım her ıkısı ıcın de aynı sey dıo yakında çok sevınecegınız bı haber alıcaksınız hayırlısı bakalım ınsallah

Ayy inşallah tatlım ya bebis olsun o mutlu haber :)
ınsallah dun de karınca gordum ruyamda o da bı anlamaı hanedekı kısı sayısı artacak baktım netten ay ınsallahhh yha ınsallah bebektır bu guzel haber benım koca da sımdı kaktı kahvaltı hazırlıyım geberdım acımdan :)

kzlar birsey sorucam doktorunuz size ne zaman klomen tavsiye etti. benim doktora klomen sordum daha sen 28 yasindasin 38 yasinda degilsin ve 5 aydir bebek dusunuyorsunuz hele bir yil dolsun sonra esine sperm testi yapilir belkide esinde sorun var . ondan sonra tedavilere baslanir dedi kafami karistirdi dogru mu dedi doktor???

kzlar birsey sorucam doktorunuz size ne zaman klomen tavsiye etti. benim doktora klomen sordum daha sen 28 yasindasin 38 yasinda degilsin ve 5 aydir bebek dusunuyorsunuz hele bir yil dolsun sonra esine sperm testi yapilir belkide esinde sorun var . ondan sonra tedavilere baslanir dedi kafami karistirdi dogru mu dedi doktor???
bence halt etmiş baska dra gıt klomenın yasla ne alakası varmıs ben ılk kullandıımda 26 yasındaydım bana veren dr da samsun tıp fakuldesınden emeklı anabılım dalı baskanıydı yanı pkosluyum yumurtam gelısmıo napıyım soğan kuru mu yapıım yumurtam ıolsun dıye tabı esıne de baktır sende bı problem yoksa belkı esındedır emın olursunuz ama bence dru degıstırr

bence halt etmiş baska dra gıt klomenın yasla ne alakası varmıs ben ılk kullandıımda 26 yasındaydım bana veren dr da samsun tıp fakuldesınden emeklı anabılım dalı baskanıydı yanı pkosluyum yumurtam gelısmıo napıyım soğan kuru mu yapıım yumurtam ıolsun dıye tabı esıne de baktır sende bı problem yoksa belkı esındedır emın olursunuz ama bence dru degıstırr

ya cok tatli kibar bir bayan ama cidden kafami karistirdi burada hep okuyorum klomen ve catlatma ignesi birlikte kullanilliyor neyse baska bir doktora gideyim obur ay insAllah

ya cok tatli kibar bir bayan ama cidden kafami karistirdi burada hep okuyorum klomen ve catlatma ignesi birlikte kullanilliyor neyse baska bir doktora gideyim obur ay insAllah
valla canım ben 3.5 yıldır ugrasıyorum klomen ve catlatma ıgnesıyle hamıle kaldım ıkı kere kaybettım ıkısını de farklı bı sebepten dolayı pkos olduum bellı trabzondA KATÜ tıp da bı kadın dogumcuya gıttım ıkıncı dusugumden 6 ay sonra kadın tutturdu yok klomen vermıycem sana senın cocuun olur .ahh oldu cnm klomene kaldık yıne 6 ay boyunca bı kere bıle yumurtam olusmadı bazıları kıbar olabılır ıletısımı guzel olabılır ama ezbere konusuyolar dıyım sana ve sunu tavsıye ederım tecrubelı bırıne gıt sıradan genc bı kadın doumcuya gıtme çunku bu alan oyle genelleme yapılabılecek bı alan degıl her kadın her gebe ayrı ıncelenmesı gerekır

Şekerim yaşla ilgili yok ben 19 um 10 yıldır olmuyor dedim kaç senelik evlisin dedi 1 dedim bu kadar ilk kez bu ay tedavi başladık bakalım beklemedeyim

Back